首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is one thing David loves about his job?
What is one thing David loves about his job?
admin
2020-12-02
39
问题
What is one thing David loves about his job?
W:David, what do you like and dislike about your job?
M:At the beginning it was very exciting, knowing that my opinions and experiences would end up in print. Also researching a book forced me to explore places I might not visit. However, it can get lonely. Sometimes I spend three or four months travelling on my own without the opportunity to hang around and form relationships. Every time I get back, I say to myself “never again”. The next eight or nine months back at home, writing can be a pretty intense experience too.
W:Doesn’t it feel like you’re on holiday?
M:When you’re abroad, it’s the opposite of a holiday—you get up early and don’t stop all day. Everything you see and feel may sink into the book, so it’s important to note down all the details. It’s enjoyable but absolutely exhausting, and when you’re really tired, it’s easy to get ill.
W:Do you try to remain undercover as much as possible?
M:Yes, but it’s not always possible. I’ve done several books on Goa, and I’m pretty well known there. I try not to tell restaurants to avoid special treatment, but being known can sometimes be advantageous. Chatting with hotel bosses can give me local details that make a guide seem less like it’s written by someone just passing through. I also get a lot of people asking to be included, but you have to write a dependable book, and that comes first.
W:What qualities do you think to be a good guidebook writer?
M:It’s essential that you enjoy going to new places and gathering information. You should be like a sponge, absorbing all sorts of cultural and sociological information. And you must love language. Mainly, though, you need to cope with being on your own and be able to put up with not having much money.
W:Is the pay that bad?
M:Yes! You get a portion of your royalties in advance, which just covers your expenses on the trip, but not much more. After that it just depends on how many people buy the book.
选项
A、Because he has to work all day long.
B、Because he has to face some dangers.
C、Because he has to read a lot of books on travelling.
D、Because he has to go to places he doesn’t like to go.
答案
A
解析
大卫提到在国外和假期是完全相反的,要早起,整天都在忙工作。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/T4jK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A.absorbsB.attemptC.misleadingD.rewardingE.dimensionF.pervasiveG.uni-direc
A.exceptionB.ultimatelyC.embarrassD.conceptsE.toleranceF.oppressG.target
A.variesB.generalC.meaningD.situationE.possibilityF.modelG.acquireH
A.acceptB.unquantafiableC.useD.whatE.purchasedF.consumedG.encouraged
(1)Nowthatit’ssummer,thegenerationgapintheofficeisasobviousasthealmost-barefeetflip-floppingdownthehallway.
(1)IwasinmythirdyearofteachingcreativewritingatRalphMcKeeVocationalSchoolinStatenIsland,NewYork,whenoneof
The"standardofliving"ofanycountrymeanstheaverageperson’s【C1】________ofthegoodsandservicesthecountryproduces.
A、Satisfied.B、Indifferent.C、Anxious.D、Angry.A原文中中,男士说如果总部得知女士能立即空运正确型号的打印机并承担空运费,会很高兴的;男士对女士能承担错误型号打印机运回的费用表示感谢;同时男士又表示自己很高兴
A、Itisbadforyourhealth.B、Itcanbeprevented.C、Itisnormalforpeople.D、Itiscausedbystress.C由原文可知,女士认为每个人都有畏惧的东西,这
TheIdentificationofGoalsTwoquestions.Whydopeopleneed12yearsofschooling?.Whydoeseveryonefollowtheunc
随机试题
深度知觉的产生有哪些线索?
以下可主寒证的脉象有
急性牙髓炎的应急处理最好是
子宫收缩乏力可导致()。
沈某向住建委申请公开一企业向该委提交的某危改项目纳入危改范围的意见和申报材料。该委以信息中有企业联系人联系电话和地址等个人隐私为由拒绝公开,沈某起诉,法院受理。下列哪些说法是正确的?
旧沥青路面再生采用现场热再生工艺的优点有()。
法治的核心是:制约国家权力的滥用、保障公民的自由权利。()
《御园敕令》
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manyindividualsareconcernedaboutthesupposedilleffectscaused
Anthropologistsusuallystudysimple,unindustrializedsocietiesbecausethenumberof______islimited.
最新回复
(
0
)