首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’s a time when school, homework, active social lives and part-time jobs keep teenagers(青少年)busy from early in the morning unti
It’s a time when school, homework, active social lives and part-time jobs keep teenagers(青少年)busy from early in the morning unti
admin
2016-11-16
51
问题
It’s a time when school, homework, active social lives and part-time jobs keep teenagers(青少年)busy from early in the morning until late at night. They are likely to try to make up for a lack of sleep by "sleeping in" on the weekends. Unfortunately, this causes irregular sleep and actually makes the problem worse.
Most teenagers are not able to fall asleep until late at night. Since many teens aren’ t sleepy until around 11 p. m., but need to be at school by 7: 30 or 8: 00 a. m., they cannot get enough sleep. During puberty(青春期), the biological clock in the brain naturally re-sets to a later time, and this causes teens to fall asleep later. Then, when it’ s time to get up, a teen’ s body clock is likely to still be producing the night-time hormones(荷尔蒙). This makes it hard for them to feel active and energetic in the morning.
A growing body of research suggests that starting high school later improves attendance, achievements and grades. A few years ago in an important study, test scores on the SAT college entrance exams in Edina, Minnesota jumped more than 100 points on average, when the morning school bell rang an hour later. Unfortunately, most schools are not set up to start later and fail to satisfy teen’ s sleep needs.
What effect does "sleeping in" on the weekends have on teenagers?
选项
A、Improving their health.
B、Weakening their energy.
C、Disturbing their biological clock.
D、Making up for their hormone loss.
答案
C
解析
细节题。题干意为“周末‘睡懒觉’对青少年有何影响?”由第一段末句“makes the problem worse”可知影响是负面的;由第二段第三句“the biological clock…re-sets…,causes teens to fallasleep later.”可知,这个负面影响主要是生物钟被重置,即为遭到破坏或扰乱。A选项完全有悖原文,B选项“削弱精力”和睡懒觉无关,D选项“弥补荷尔蒙缺失”在原文中未曾提及。故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/T7ud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatwasthewriter’sfeelingstohisclassteacher?
Whywasthewritersonervous?
WilmabecamethefirstAmericanwomantowinthreeOlympicgoldmedalsintrack,______madehermotherveryproud.
Ofthetwolessons,thefirstwasbyfar______,partlybecausetheteacherhasmoreknowledge.
Whichbuswouldthemanliketotaketomorrowmorning?
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
随机试题
关于聘任制公务员,下列做法中正确的是()。
A.山药B.炙甘草C.紫苏叶D.蛇床子E.血余炭与天花粉不能放于同一斗谱的是
2009年年初,山东某外资企业投资者韩国籍人金某在春节前回国过年,但过年后再也没有回来,欠了工人工钱和他的厂房租赁费。相关工人和出租人向有管辖权的中国某法院提起诉讼。依相关规定,下列哪几个选项是正确的?()
[2012年,第34题]波长λ=550nm(1nm=10-9m)的单色光垂直入射于光栅常数2×10-4cm的平面衍射光栅上,可能观察到的光谱线的最大级次为()。
如果现在的2000元、两年后的2500元、四年后的1000元投资均按实际利率4%投入,则10年后的总值为( )元。
背景资料:某工程公司中标承包一城市道路施工项目,道路总长为15km,其中包括一段燃气管线的敷设。工程建设工期很紧。为抓紧时间,该公司很快组成项目经理部,项目部进行了临建。项目部拿到设计院提供的设计施工图决定立即开始施工,监理工程师尚未到场。开工后
某斗容量1m3正铲挖土机的机械台班产量为4.96(定额单位100m3),小组成员两人,则挖100m3的人工时间定额为()工日。
中共R省委向各地、市和省属各委、办、厅发出通知,要求他们组织广大党员和人民群众,认真学习并贯彻落实领导七一讲话精神。()
A、 B、 C、 D、 C
下列日期型常量的表示中,错误的是( )。
最新回复
(
0
)