首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about the British longer working hours. For each question 23-28, choose the correct answer. Mark one le
Read the article below about the British longer working hours. For each question 23-28, choose the correct answer. Mark one le
admin
2013-01-10
74
问题
Read the article below about the British longer working hours.
For each question 23-28, choose the correct answer.
Mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet.
The British work longer hours than anyone else in the European Union (EU), which may account for Britain’s faster rate of economic growth in the past decade. But the European Commission wants to put a stop to it. In a recent report it notes disapprovingly that, "the UK is the only member state where weekly working time has increased over the last decade." The commission believes that British companies may be systematically violating the EU’s "Working Time Directive". This demands that Europeans should work a maximum of 48 hours a week on average. Under the directive, workers can sign an "opt-out", agreeing to work more than 48 hours. Some 33% of British workers have signed such opt-outs, although only 16% are believed actually to be working more than 48 hours.
Anna Diamantopoulou, the European commissioner for employment and social affairs, has a doubt about that. Firms in other European countries have not made much use of opt-outs. But, she thinks, some British bosses may be forcing workers to sign opt-outs as a condition of taking a job. (Some Americans may actually want to work more than 48 hours, but surely no European would be so silly, seems to her reasoning.) Citing reasons ranging from "health and safety" to the need to maintain "minimum social standards" in the EU and to strike a better balance between work and family life, the commission is launching a "consultation of interested parties" on possible changes to the directive. The commissioner hopes that Britain will be able to come up with solutions on a voluntary basis. This sounds innocent enough. But, in reality, if it does not, the commission will probably devise a new directive.
The commission is likely to push for tighter definitions of the conditions under which opt-outs can be used. This will inevitably reduce labour-market flexibility and may introduce yet more burdensome corporate form-filling and regulation. The British government claims to welcome the commission’s review.
Privately, however, it hopes that the appointment of a new commission next autumn will ensure that Mrs Diamantopoulou does not have enough time to revise the directive. She will certainly need to work long hours to get it done. Fortunately, being classified as a manager, at least she has an automatic opt-out from the Working Time Directive.
What will be the outcome of the commission’s push for tighter definitions?
选项
A、Labour-market flexibility will be reduced.
B、Corporate form-filling and regulation will become simple.
C、A new directive will be devised.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/T8bO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•Readthearticlebelowaboutairporthotels.•Inmostofthelines34-45,thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyi
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationabouttrainingcourses.•Whichcourse(A,B,CorD)doeseachstatement(1-7
•Readthearticlebelowaboutcommonstockandpreferredstock.•Foreachquestion13-18,markoneletter(A,B,CorD)onyour
•Readthearticlebelowaboutthesecuritiesexchange.•Choosethebestsentencetofillineachofthegaps.•Foreachgap8-12
•Lookatthesesentencesandthefourparagraphs.•Whichclip(A,B,CandD)doeseachsentence1-7referto?•Foreachsentence
•Readthetextbelowaboutopinionsonlocalgroupbusiness.•Inmostofthelines34--45thereisoneextraword.Itiseither
•Readthearticlebelowaboutabusinesstechniquecalledbenchmarking.•Choosethebestwordorphrasetofilleachgapfrom
AThroughpoliticaldialogueandconfidencebuilding,notensionhasescalatedintoarmedconfrontationamongASEAN(Associatio
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillheartwopeoplenegotiatinganeworder.Foreachquestion(9-15),
Whenwilltheproductsbedeliveredaccordingtotheman?
随机试题
Graves病时的代谢,下列哪项不正确()
Afterabusydayofworkandplay,thebodyneedstorest.Sleepisnecessaryforgoodhealth.Duringthistime,thebodyrecove
12岁男孩,初生时正常,智力良好,家庭环境尚好,家长发现自幼生长慢于其他儿童,最近与同班同学相比差异更大。查体:身高110cm,体重20kg,心肺、腹(-),双睾丸较同龄人小,声音细脆以下检查中最可能出现异常的是
下列债券结算方式中,比较适合交易非常频繁和活跃的市场,尤其是在交易所撮合交易模式和做市商机制比较发达的场外市场的是()。
市区内某大型商贸公司为增值税一般纳税人,兼营商品加工、批发、零售和进出口业务,8月份相关经营业务如下:(1)进口高尔夫球一批,支付货物的价款820万元,另支付国外代理人经纪费4万元;支付运抵我国海关地前的运输费用20万元、装卸费用和保险费用11万元。(
物权的法律特征有()。
PC机从8位机、16位机、32位机,一直到32位机,系统总线发展的顺序是
A、 B、 C、 B根据“孩子在睡觉。”可知与图片B相符。所以应选B。
Collegeisaplacetoexploremanypossibilities;youreallycan’tdoitall—unlessyoumanageyourtimewisely.Herearesomet
Inearlytimes,mostpeopleweretoobusymakingalivingtohavemany【B1】______.Todayasmachineshave【B2】______theamountof
最新回复
(
0
)