首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They can harm nearby plants. B、They may catch some disease. C、They fight each other for food. D、They may pollute the environme
A、They can harm nearby plants. B、They may catch some disease. C、They fight each other for food. D、They may pollute the environme
admin
2012-12-13
45
问题
Attracting and feeding wild birds are entertaining activities that have long been enjoyed by people all over the world. Feeding birds has become so popular that prepared feed mixtures are readily available. We feed birds for many reasons. Many pleasant hours can come from watching birds. A hobby often develops into a serious study of their habits. Accurate identification of birds is usually the first goal. But observations that an amateur bird-watcher can make are really limitless.
There is, however, responsibility associated with bird feeding, including a disease hazard. Attracting numbers of birds continually to the same spot can be harmful to them, particularly species that pick food from the ground contaminated by the droppings of other birds. In winter, feeding efforts are most satisfying to people and are of greatest benefit to birds. During this time, when fewer natural foods are available and air temperatures are lower, extra feeding can keep a bird warm and well. Once begun, feeding should never stop during these lean months.
If you start a local increase of birds, be prepared to do what may be required to eliminate hazards to those you want to befriend. A constant supply of food should be given until the cold is over and spring has come. If feeding is stopped during severe weather, birds used to relying upon the feeders might starve.
Questions:
What does the speaker say about bird-watching?
What does the speaker say about birds fed continually on the same spot?
What does the speaker suggest we do when feeding birds in winter?
选项
A、They can harm nearby plants.
B、They may catch some disease.
C、They fight each other for food.
D、They may pollute the environment.
答案
B
解析
推断题。本题询问关于总在同一地点喂养鸟儿作者说了什么。根据原文可知,持续在同一地点喂养大批鸟儿会使鸟儿有生病的危险。它们会食用其他鸟儿粪便(droppings)污染过的食物,这样对鸟儿非常有害,由此可以推断出,鸟儿可能会生病,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TAw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、In1848.B、In1849.C、In1850.D、In1851.C选项表明,本题考查某个年代,听音时应留意与年代有关的信息。由短文中提到的Hediedinofficein1850可知,Taylor是在1850年去世的,故答
Asksomeonewhattheyhavedonetohelptheenvironmentrecentlyandtheywillalmostcertainlymentionrecycling.Recyclingin
Todaywearegoingtopracticeevaluatingthemaintoolusedwhenaddressinggroups—the【B1】______.Therearethreemaineleme
They______(被拒绝进入)totheexhibitionbecausetheywereforeigners.
ProfessorMcDonald’s______knowledgeonthissubjectresultedinhisauthorityinthisacademicfield.
Countlessdivorcedpoliticianswouldhavebeenelectedoutofofficeyearsagohadtheyeventhoughtofadivorce,______gotten
PeopleplanningtotravelbycartoNorthDakotainthewinterareadvisedto______theircarswithsnowtiresandwarmclothing
SegregationmadeitdifficultforblackAmericanstobecome______intothelargermiddleclasscultureanditsvalues.
A、Makefulluseofthelibrary.B、Keepwriting.C、Askquestionswithoutshame.D、Discusswitheachother.A推理判断题。短文最后提到,为达到上文中提到
A、Asalesman.B、AtelephonerepairmanC、Aplumber.D、Anelectrician.DW:ThisisMrs.Jones.Myheaterisnotgettinganypower
随机试题
由于较大的子市场内的竞争异常激烈,因而往往是子市场越大,利润越小。这种追求最大子市场的倾向叫做“__________”。
A.操纵基因B.启动子C.两者均是D.两者均不是操纵子的组分有
女,16岁,右下后牙形态异常,检查:中央窝处有2mm高的圆锥形突起,探硬,叩痛(一),不松动,冷测同对照牙,拟诊断为()
设随机变量的概率密度为,则a的值是( )。
下列各句中,有语病的一句是()。
《行政许可法》规定,对于有数量限制的行政许可,两个以上申请人申请均符合法定要求的,行政机关应当()。
我国合同法将违约金视为违约损害赔偿的预定额。()
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
以下关于计算机病毒防治的论述中,正确的是(15)。
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,sodeep,so【B1】______.Unfortunately,it’snot【B2】____
最新回复
(
0
)