首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Jenny was a very ambitious and energetic person. She didn’t have much in common with other girls in her school, however. She pla
Jenny was a very ambitious and energetic person. She didn’t have much in common with other girls in her school, however. She pla
admin
2011-05-17
83
问题
Jenny was a very ambitious and energetic person. She didn’t have much in common with other girls in her school, however. She played football better than many boys, and unfortunately she made a rather bad impression on many of her teachers. Jenny just didn’t act the way they thought a girl should. She studied at a university and later took a job as a typist. Although she was enthusiastic and did her best, she made many mistakes and was poorly paid. She didn’t want to be a typist any-way-she dreamed of becoming a pilot!
Jenny moved to London, borrowed some money, and learned to fly. Nobody, however, wanted to hire a female pilot. She decided to fly alone to Australia to prove that she could fly as well as any man. Her parents lent her money to buy an airplane.
Jenny set off on July 5 , 1928. Her route took her over many places she dreamed of before. She was caught in a sandstorm and had to make an emergency landing in the desert. But she landed in India six days later. She had broken the record to India by two days. Over Burma she ran into a monsoon, and was able to save herself only by landing on a football field. She finally reached Australia. The plane propeller had been broken during her last landing, and she had to crash-land. But Jenny had proved that she could fly-and that a woman could do almost anything she really put her mind to.
Jenny Johnson later married the pilot who had come to her rescue in Australia.
Jenny bought an airplane with the money earned by herself.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
B
解析
珍妮用自己挣的钱买了一架飞机。根据第二段的最后一句话:她父母借钱给她让她买了一架飞机。可以推断该句话是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TBmd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
"WelcometoU.S.A.!Majorcreditcardsaccepted!"Bythemilliontheyarecoming—nolongerthetired,thepoor,thewretch
1.Mostyoungpeopleenjoysomeformsofphysicalactivity.Itmaybewalking,cyclingorswimming,orinwinter,skatingorski
1.Insuchachanging,complexsocietyformerlysimplesolutionstoinformationalneedsbecomecomplicated.Manyoflife’sprobl
Lookatthequestionsforthispart.Youwillhearapassageabout"ChangesintheRankingsofBritishUniversities".F
Youwillhearfiveconversationstakingplaceinrestaurantsandthecustomersarecomplainingaboutsomething.Beforeyoul
MoniquehasbeeninLondonfor【L5】______days.MoniqueistakingtheEnglishcoursetoimproveher【L6】______Englishandtosee【L7
Youhearamantalkingtoagroupofpeoplewhoaregoingonanexpeditionintotherainforest.Whatdoesheadvisethemagai
CAMPINGAlthoughsomegroupsofpeoplehavealwayslivedoutdoorsintents,campingasweknowittodayonlybegantobe
IsMikestilldoinghishomework?
HitchhikingWhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasamainformoflong-distancetransport.Thekindnessorcu
随机试题
试述行政决策的基本程序。
吊床征见于
最常见的蛋白质化学修饰是
当水生生物保护对地面水环境要求较高时,应分析建设项目对水生生物的影响,分析时一般采用( )。
某公路工程施工企业A拟与另一公路工程施工企业B以联合体形式参加一公路工程的投标,并按招标文件第三卷所附格式签订了联合体协议书,并委任A公司的法人为联合体牵头人。协议规定联合体牵头人所承担的工程量为总工程量的45%,并有部分工程需要进行分包。问题:按照
甲公司为国有独资公司,因公司经营发展需要,准备与乙有限责任公司合并。根据《公司法》的规定,此项合并应由()决定。
资金习性是指资金的变动同产销量变动之间的函数关系。()
通过现金流量表的分析,可以了解到的内容不包括()
板书设计的原则有()。
【B1】【B9】
最新回复
(
0
)