首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Water on the earth is being continuously recycled in a process known as the hydrologic cycle. The first step of the cycle is the
Water on the earth is being continuously recycled in a process known as the hydrologic cycle. The first step of the cycle is the
admin
2009-01-15
60
问题
Water on the earth is being continuously recycled in a process known as the hydrologic cycle. The first step of the cycle is the evaporation of water in the oceans. Evaporation is the process of water turning into vapor ,which then forms clouds in the sky. The second step is the water returning to the earth in the form of precipitation, either rain, snow, or ice. When the water reaches the earth’s surface, it runs off into the rivers, lakes, and the ocean, where the cycle begins again.
Not all water, however, stays on the surface of the earth in the hydrologic cycle. Some of it seeps (渗透) into the ground through infiltration and collects under the earth’s surface as groundwater. This groundwater is extremely important to life on earth since 95% of the earth’s water is in the oceans, and is too salty for humans of plants. Of the 5% on land, only 0.05% is above ground in rivers or lakes. The rest is underground. water. This groundwater is plentiful and dependable, as it doesn’t depend on seasonal rain or snow. It is the major source of water for many cities. But as the population increases and the need for water also increases, the groundwater in some areas is getting dangerously low. Added to this problem is an increasing amount of pollution that seeps into the groundwater. In the future, with an increasing population and more toxic(有毒)waste, the hydrologic cycle we depend on could become dangerously imbalanced.
选项
A、Water Conservation
B、The Hydrologic Cycle
C、Underground Water
D、Polluted Groundwater
答案
B
解析
从文章结构看,第一自然段主要讲地表水是怎样参与水循环的。第二自然段开头一句是说,在这个水循环中,并不是所有的水都存在于地球表面。可见,该段主要讲述了地下水的存在形式与现状。且文章最后一句与第一句的对应可得答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TDAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Readthefollowingfiveadvertisementsinwhichtheauthorsexpresstheiradsaboutthejackets.ForQuestions61to65,matche
Readthefollowingfiveadvertisementsinwhichtheauthorsexpresstheiradsaboutthejackets.ForQuestions61to65,matche
Readthefollowingfiveadvertisementsinwhichtheauthorsexpresstheiradsaboutthejackets.ForQuestions61to65,matche
Playistheprincipalbusinessofchildhood,andmoreandmoreinrecentyearsresearchhasshownthegreatimportanceofplayi
Thereasonwhymanyproductionprocessesweretakenoverbythemarketplacewasthat______.Whatdoesthepassagemainlytalka
Thereasonwhymanyproductionprocessesweretakenoverbythemarketplacewasthat______.Duringthesecondstage,ifthefa
Thereasonwhymanyproductionprocessesweretakenoverbythemarketplacewasthat______.Itcanbeseenfromthepassageth
随机试题
目前我国开放式基金的估值频率为()。
患者,男性,70岁,右股骨粗隆间骨折,主要依据哪一项与股骨颈骨折鉴别
证券X期望收益率为0.11,贝塔值是1.5,无风险收益率为0.05,市场期望收益率为0.09。根据资本资产定价模型,这个证券()。
下列属于经济结构的有()。
财政收入分配职能主要是()。
小李是一名青少年中心的社会工作者,在工作过程中有时会遇到一些比较顽皮、逆反心理较强的青少年,针对这样的服务对象,小李应决定是否要为他们服务。从操作层面的社会工作价值观来看,他所面临的是()方面的问题。
调解委员会调解劳动争议贯彻自愿原则,具体包括()。
下列有关文学常识的表述错误的一项是()
洪罗市一项对健身爱好者的调查表明,那些称自己每周固定进行二至三次健身锻炼的人近两年来由28%增加到35%,而对该市大多数健身房的调查则显示,近两年来去健身房的人数明显下降。以下各项如果是真的,都有助于解释上述看来矛盾的断定,除了
[*]
最新回复
(
0
)