首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For some time past it has been widely accepted that babies—and other creatures— learn to do things because certain acts lead to
For some time past it has been widely accepted that babies—and other creatures— learn to do things because certain acts lead to
admin
2020-03-30
57
问题
For some time past it has been widely accepted that babies—and other creatures— learn to do things because certain acts lead to "rewards"; and there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early stages, had to be directly related to such basic physiological "drives" as thirst or hunger. In other words, a baby would learn if he got food or drink or some sort of physical comfort, not otherwise.
It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except the successful outcome.
Papousek began his studies by using milk in the normal way to "reward" the babies and so teach them to carry out some simple movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had enough to drink would refuse the milk but would still go on making the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children’s response in situation where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement "switched on" a display of lights—and indeed that they were capable of learning quite complex turns to bring about this result, for instance, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side.
Papousek’s light display was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the lights closely although they would "smile and bubble" when the display came on. Papousek concluded that it was not primarily the sight of lights which pleased them, it was the success that they were achieving in solving the problem, in mastering the skill, and that there exists a fundamental human urge to make sense of the world and bring it under intentional control.
The babies would "smile and bubble" at the lights because______.
选项
A、the lights were directly related to some basic "drives"
B、the sight of the lights was interesting
C、they need not turn back to watch the lights
D、they succeeded in "switching on" the lights
答案
D
解析
根据文中第四段的“…they would not turn back to watch the lights closely although they would‘smile and bubble’when the display came on.Papousek concluded that it was not primarily the sight of lights which pleased them,it was the success that…bring it under intentional control.”可知,当打开显示器时,婴儿们有时会“咯咯笑着吐泡泡”,但他们不会转过头来紧盯着光源。帕布塞科推断,让婴儿们感到愉悦的原因,根本不是看到灯光,而是解决问题、掌握技巧的成功,因而断定人类具有认识世界和有意识控制世界的基本欲望。据此可知,婴儿会笑是因为他们成功地打开了灯,D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TFTO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Aslongasnationscannotthemselvesaccumulateenoughphysicalpowertodominateallothers,theymustdependon______.
Vacationpoliciescontinuetobeasourceof______betweenmanagementandtheworkers.
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeopleneedatleastsome
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmunizedfrombirthagainstmanyofthemostdangerousd
Thenormalhumandailycycleofactivityisofsome7~8hours’sleepalternationwithsome16—17hours’wakefulnessandthatthe
Everynightshelistenedtoherfathergoingaroundthehouse,lockingthedoorsandwindows.Shelistened;thebackdoorclosed
Motherwassoweakafterheroperationthatthedoctorswonderediftheywouldbeableto______herthrough.
Alargepartofaperson’smemoryis______wordsandcombinationofwords.
Overthepastcentury,allkindsofunfairnessanddiscriminationhavebeencondemnedormadeillegal.Butoneinsidiousformco
Hisaimistopersuadethecountrytoabandonitsnuclearplanoratleasttomodifyitandthrowitopento______.
随机试题
克里奥尔语是指()
根据《行政复议法》的规定,公民、法人或者其他组织认为具体行政行为侵犯其合法权益的,申请行政复议的期限为自知道该具体行政行为之日起()
暑淫证的临床表现有
常与凡士林合用以调节渗透性与吸水性的软膏基质是()。
以下哪项不是借方科目( )。
融资租赁筹资的优点之一是“财务风险小,财务优势明显”,其原因在于,融资租赁无须大量资金就能迅速获得所需资产。()
民警张某酗酒滋事,不听同事劝阻,在所长办公室无理取闹,严重影响办公秩序,可以对其采取禁闭的措施。()
9岁的王小花没钱买玩具,向父母要钱遭拒绝,某日,王小花随父母到姨妈李某家玩,见梳妆台上有一个金戒指(价值2500元),随即偷偷放进自己的口袋。当日,王小花将金戒指以200元的价格卖给玩具店老板张某,并称这戒指是过生日时妈妈送她的礼物。次日,李某发现金戒指
InternetExplorer是目前流行的浏览器软件,它的主要功能之一是浏览______。
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.
最新回复
(
0
)