首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Lifestyle is the waya person lives; it includes work, leisure time, hobbies, other interests, and personal philosophy. One perso
Lifestyle is the waya person lives; it includes work, leisure time, hobbies, other interests, and personal philosophy. One perso
admin
2016-03-01
52
问题
Lifestyle is the waya person lives; it includes work, leisure time, hobbies, other interests, and personal philosophy. One person’s lifestyle may be dominated by work with few social activities. Another’s may involve hobbies, recreational activities or personal philosophy.
There is little doubt that lifestyles are changing and that these changes will have an impact on the way business operates in the years ahead. Several cases are causing lifestyle changes in somedeveloped countries.
First, there is more leisure time than ever before. The workweek is now less than forty hours, as compared with seventy hours a century ago. Some experts believe it will be twenty-five hours or less in a few decades. Several firms have adopted four-day workweeks with more hours per day. Others have cut down on the number of working hours each week. Reduced work schedules mean increased leisure time.
Second, families have fewer children than before—and young couples are postponing childbirth instead of having children early in the marriage. This trend has forced many businesses to modify their competitive strategies. Gerber Products Company used to advertise " babies are our business—-our only business". Now Gerber products include infant and toddler clothing, stuffed animals and accessories such as bottles, baby powder and so on.
Third, people are better educated and more prosperous now than they were earlier. Theseadvantages bring with them the freedom to question current lifestyles and examine new ones. Inquiries of this nature have sometimes led to personal lifestyle changes. Today’s youth, for example, are not only better educated but more independent and individualistic(我行我素的)than past generations.
The business world is only beginning to realize how people’s lifestyles can influence their behavior as employees, consumers and members of society.
Why are the people in some developed countries more critical about their lifestyles?
选项
答案
Because they are better educated and richer.
解析
概括细节题。根据问题中的关键词“critical about their lifestyles”定位到倒数第二段含有“question current lifestyles”的这一句,并由信号词“These advantages”可知答案应在前一句中概括。此题答案不难。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TGHC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Thereareseveral____inthisnovelwhoaredifferentin____.
Foodand____aredailynecessities(需要)forthepeople.
Alanguageisasignalingsystemwhichoperateswithsymbolicvocalsounds(语声),andwhichisusedbyagroupofpeopleforthep
IntheUnitedStates,30percentoftheadultpopulationhasa"weightproblem".Tomanypeople,the【B1】______isobvious:theye
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhom
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.InthatyearaspecialfeastwaspreparedinPlymouth,
Blindpeoplecan"see"thingsbyusingotherpartsoftheirbodies.Thisfactmayhelpustounderstandourfeelingsaboutcolor
TheSingaporeundergroundtrainsystem,knownastheMRT,offersaspeedyandeasywaytogetaboutourcity.You’llneedsmall
"Cool"isawordwithmanymeanings.Itstraditionalmeaningisusedto【C1】______atemperaturethatisfairlycold.Astheworld
随机试题
基金管理人内部控制机制不包括()。
在Word2010中,当前已打开一个文件,若想打开另一文件()
27岁风心病患者,现妊娠8周出现心力衰竭,下列哪项处理原则正确
不参与蛋白质合成的是
促进外贸发展的措施之一是设立经济特区,包括:()。
下列各项中,适用增值税出口退税“先征后退”办法的是()。
我国托盘高度基本尺寸为100毫米与80毫米两种。()
学生李阳在网上看到一则消息:输入手机号、电子邮箱和身份证号码就可以参加抽奖,有机会免费获得一部新款手机。李阳提交了妈妈的相关信息,却发现根本不是抽奖,而是转到了一个不健康的网站。随后,李阳发现妈妈的手机收到了一条获奖信息,李阳根据获奖信息中的提示,点击了其
假定甲准备对富人丙家实施盗窃,多次到丙家门外进行观察,打探丙家人的行踪、活动规律,有一次甲正在观望时因形迹可疑被丙发现而被告发,则甲的行为属于()。
曲线的弧长为________.
最新回复
(
0
)