首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ants as a Barometer of Ecological Change At picnics, ants are pests.But they have their uses.In industries such as mining,fa
Ants as a Barometer of Ecological Change At picnics, ants are pests.But they have their uses.In industries such as mining,fa
admin
2015-04-17
7
问题
Ants as a Barometer of Ecological Change
At picnics, ants are pests.But they have their uses.In industries such as mining,farming and forestry, they can help gauge (测定) the health of the environment by just crawling around and being antsy(坐立不安).
It has been recognized for decades that ants—which are highly sensitive to ecological change—can provide a near-perfect barometer(气压计) of the state of an ecosystem.Only certain species,for instance, will continue to thrive at a forest site that has been cleared of trees.【B1】______And still others will move in and take up residence.
By looking at which species populate a deforested area, scientists can determine how "stressed"the land is.【B2】______Ants are used simply because they are so common and comprise(构成) so many species.
Where mine sites are being restored, for example, some ant species will recolonize(重新移居到……) the stripped land more quickly than others.【B3】______Australian mining company Capricorn Coal Management has been successfully using ant surveys for years to determine the rate of recovery of land that it is replanting near its German Creek mine in Queensland.
Ant surveys also have been used with mine-site recovery projects in Africa and Brazil,where warm climates encourage dense and diverse ant populations." We found it worked extremely well there,"says Jonathan Major, a professor of environmental biology.Yet the surveys are perfectly suited to climates throughout Asia,he says,because ants are so common throughout the region.As Major puts it:"That’s the great thing about ants."
Ant surveys are so highly regarded as ecological indicators(指示器) that governments worldwide accept their results when assessing(评估) the environmental impact of mining and tree harvesting.【B4】______.
Why not? Because many companies can’t afford the expense or the laboratory time needed to sift(详审) results for a comprehensive survey.The cost stems, also, from the scarcity(缺乏) of ant specialists.【B5】______
A.This allowed scientists to gauge the pace and progress of the ecological recovery.
B Yet in other businesses, such as fanning and property development, ant surveys aren’t used widely.
C.Employing those people are expensive.
D.They do this by sorting the ants, counting their numbers and comparing the results with those of earlier surveys.
E.The evolution of ant species may have a strong impact on our ecosystem.
F.Others will die out for lack of food.
【B2】
选项
答案
D
解析
空格后面的句子说“之所以使用蚂蚁,是因为……”,但是我们不清楚为什么要使用蚂蚁,选项中只有D说明了使用蚂蚁作研究的过程,而且选项D中出现一个代词this,按照文章逻辑关系,this指代空格前面的句子,因此,把D项填入空格中,意思通畅。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TIUd777K
本试题收录于:
职称英语综合类B级题库职称英语分类
0
职称英语综合类B级
职称英语
相关试题推荐
BenefitPaymentstoAmericanWorkersGermanChancellor(首相)OttoVonBismarckmaybemostfamousforhismilitaryanddiploma
WhyDoPeopleShrink?DidyoueverseethemovieHoney,Ishrunkthekids?It’saboutawacky(乖僻的)dad(who’salsoascienti
EnvironmentalProtectionThedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsupplycontinuetooccur,la
Thiskindofmaterialwasseldomusedinbuildinghousesduringthemiddleages.
TheArcticIceisThawingFatherChristmasmayhavetomovehis"workshop"fromtheNorthPolebecauseglobalwarmingistha
HaveYouFilledUpTheForm?Ofallthingsintheworld,Imostdislikefillingupforms.Infact,Ihavea【51】horrorofit
NaturalGas1.Naturalgasisproducedfromreservoirsdeepbeneaththeearth’ssurface.Itisafossilfuel(矿物燃料),meaningth
ComputerandSchoolEducationTherewasatimewhenparentswhowantedaneducationalpresentfortheirchildrenwouldbuya
Verne’sAccuratePreviewoftheFutureSincethebeginningoftime,manhasbeeninterestedinthemoon.TheRomansdesigned
MindThoseMannersontheSubwaySo,thereyouare,justsittingthereinthesubwaycar,enjoyingthatbookyoujustbought.
随机试题
盛怒时,拍案大叫、暴跳如雷;狂喜时,捧腹大笑、手舞足蹈;绝望时,心灰意冷、麻木不仁。这反映的是哪种情绪状态()
患者,女性,63岁,左侧膝关节疼痛3年余,无明显外伤史,血沉10mm/1h,ASO(-),RF(-),血常规正常,未见明显异常,X线片表现为关节间隙变窄,关节边缘骨赘形成。康复评定通常不包括
关于片剂中药物溶出度,下列哪些说法是正确的
A.祛风湿,利小便B.祛风湿,降血压C.祛风湿,安神志D.祛风湿,消痰水E.祛风湿,安心神稀莶草的功效是()。
最不易保存的剂型是( )。
长江公司生产和销售甲产品,相关资料如下:(1)目前的信用政策为“2/15,n/30”,有占销售额60%的客户在折扣期内付款并享受公司提供的折扣;不享受折扣的销售额中,有80%可以在信用期内收回,另外20%在信用期满后10天(平均数)收回。目前的销售收入为
根据《中华人民共和国担保法》的规定,保证人与债权人约定保证人承担保证责任直至主债务本息还清时为止的,保证期间为()。
同盟会政治纲领中的民权主义,其核心内容是
研究量子计算机的目的是为了解决计算机的()
A、£12.B、£15.C、£5.D、£3.D①由选项可知本题与金钱数额有关,听音时应留意相关内容。②本题询问如果一次付一学年会员费可以节省多少钱。录音提到,如果一次付一年会员费,只需要12英镑,而不是15英镑,因此可以节省的钱为3英镑,故D为答案
最新回复
(
0
)