首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
One morning more than thirty years ago, I entered the Track Kitchen, a restaurant where everyone from the humblest to the most p
One morning more than thirty years ago, I entered the Track Kitchen, a restaurant where everyone from the humblest to the most p
admin
2015-12-29
41
问题
One morning more than thirty years ago, I entered the Track Kitchen, a restaurant where everyone from the humblest to the most powerful came for breakfast. I noticed an empty chair next to an elderly, unshaven man, who looked somewhat disheveled. He was wearing a worn-out hat and was alone. I asked if I might join him. He agreed quietly and I sat down to have my breakfast.
We cautiously began a conversation and spoke about a wide rang of things. We never introduced ourselves. I was concerned that he might have no money and not be able to afford anything to eat. So as I rose to go back to the counter and buy a second cup of coffee, I asked,
"May I get you something?"
"A coffee would be nice. "
Then I bought him a cup of coffee. We talked more, and he accepted another cup of coffee. Finally, I rose to leave, wished him well, and headed for the exit. At the door I met one of my friends. He asked,
"How did you get to know Mr Galbreath?"
"Who?"
"The man you were sitting with. He is chairman of the Board of Churchill Downs. "
I could hardly believe it. I was buying, offering a free breakfast, and feeling pity for one of the world’s richest and most powerful men!
My few minutes with Mr Galbreath changed my life. Now I try to treat everyone with respect, no matter who I think they are, and no matter how they look, I will always treat another human being with kindness and sincerity.
What is the message mainly expressed in the story?
选项
A、We should learn to be generous.
B、It is honorable to help those in need.
C、People in high positions are not like what we expect.
D、We should avoid judging people by their appearances.
答案
D
解析
细节理解题。根据文章大意可知,作者起初是通过外表来判断人的价值,最后明白了不能以貌取人的道理。D项“我们应该避免以貌取人”符合文意。所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TUQq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
Harrywasaboyoffourteenyearsold.Hewastallandstrong.Andheranthefastestinhisclass.Soeveryonewasveryproudo
Harrywasaboyoffourteenyearsold.Hewastallandstrong.Andheranthefastestinhisclass.Soeveryonewasveryproudo
It’snoteasytobeanastronaut’sson.Everybodyexpectsyoutobespecialorperfect.Ioftenwonderhowmyfathereverhada
Aroundtheworldmoreandmorepeoplearetakingpartindangeroussportsandactivities.Ofcourse,therehavealwaysbeenpeop
—Haveyou______yourfatherrecently?—No.Hedoesn’toftenwritetome.
Onacoldwinterafternoon,Susanwaswalkinghomefromasupermarket.Shewasfeelingalittletired,asshewascarryinghers
Whenayoungmanwas16,hisfatherseriouslysaidtohim,"I’llgiveyouwhateveryouwantbeforeyouare18.Butafterthat,I
OnahotAfricanmorning,Leilawaslyingonherstomachandanelephantwaswalkingtowardsher.Leilawaited.Thenshepushed
OnahotAfricanmorning,Leilawaslyingonherstomachandanelephantwaswalkingtowardsher.Leilawaited.Thenshepushed
ThismorningIhappenedtometaforeignerwhenI51.______wastakewalkinthepark.Itwasagoodchance
随机试题
______tomorrow,ourshipwillsetsailforMacao.
Hewasafraidthattheothersmightthinkhewasshowing________orbeingsuperior.
男,35岁,被汽车撞伤。体检:呼吸38次/分,唇发绀,血压80/60mmHg,右下胸壁有一5cm长伤口,伤口处有气泡溢出,腹部隆起不明显。腹腔穿刺抽不出血性积液。应进行哪些抢救措施
雌激素能使
化学药品中改变给药途径且尚未在国内外上市销售的制剂属于注册分类中
A.知情同意B.支持医学发展C.患者利益至上D.医德境界E.内心信念属于患者权利的是
政府的主要职能是()。
从1、2、3、…、n中,任取57个数,使这57个数必有两个数的差为13,则n的最大值为多少?
Whichofthefollowingmightbestexpressthemainideaofthispassage?
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispoliceman’suniformlongbeforetheendofthefirstac
最新回复
(
0
)