首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The first and most important agents of socialization are the people who care for infants. In the earliest months, messages from
The first and most important agents of socialization are the people who care for infants. In the earliest months, messages from
admin
2006-11-10
70
问题
The first and most important agents of socialization are the people who care for infants. In the earliest months, messages from nurturers constitute the child’s basic understanding of the world around it. This is the infant’s first introduction to the language that shapes perception and elicits emotion.
Another powerful source of information and socialization is the friendship of peers. Peers are equals that one can deal with on the same level as oneself, whereas parents are superiors. The heavy emotional overlay of family relationships makes some kinds, of learning difficult.
Much formal socialization is placed in the hands of professionals. Teachers from kindergarten on are specifically designated agents of socialization. Ideally, a teacher is one who has both knowledge and the skills to present it. During the course of teaching their subjects, classroom instructors provide role models and attempt to convey the excitement of learning itself.
In earlier times, parents, friends and teachers would comprise the list of primary childhood socializers. Children’s books, comics and magazines might also have been mentioned as sources of information on norms and role models. Today one must add three powerful indirect or non-personal socialization agents: radio, movies and television. Many people learn about politics, form a vision of well-being, and develop attitudes towards others from what they see on the screen and hear through the speakers.
According to this passage, ______ makes some kind of learning difficult.
选项
A、long distance
B、formality
C、much indulgence
D、family influence
答案
D
解析
第二段最后一句(The heavy emotional overlay of family relationships makes some kinds of learning difficult.)即为本题中所指的family influence,所以选项D是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TX5O777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
UniversityGeographyFieldTripExampleTime:nextweek(atwo-daytrip)Destination:theW
Choosethecorrectletter,A,BorC.PacifictapaclothWhydidMaoripeopleofNewZealandstopmakingtapa?
录音提到doubles即是双写s。
CUSTOMERQUOTATIONFORMExampleCountryofdestination:SouthAfricaName:Roy【L1】___
CITYARCHIVESAnineteenth-centurydocumentsBmapsCpersonalpapersDphotographsEbooksaboutthecityFnewspapersGin
ChooseTWOletters,A-E.WhichTWOproblemsdoesGroveridentifyconcerningthelecturers?APunctuality.BOrganisation.C
Learningthattakesplaceininfancyprovidesthe______fortheeventualtransformationofachildintoanadult.
A、Shehasn’tfinishedherpaper.B、Shehaslostherparkingsticker.C、She’sparkedillegally.D、Sheputtoolittlemoneyinthe
Somepeoplethinkthatgovernmentsshouldspendasmuchaspossibledevelopingorbuyingcomputertechnology.Otherpeopledisag
ABush’sLegacy(Ⅰ)布什的遗产(Ⅰ)PresidentBusharrivedinWashingtonandforgedaheadwithanambitiousagenda-(1)taxcuts,va
随机试题
丁香的适应证是()
Kennedy第一类牙列缺损者,选用混合支持式义齿,游离端鞍基左右摆动的影响因素一般不考虑
LAC是指在长期内平均每单位产量所消耗的长期总成本。()
()被称为“在历史画中运用现实主义方法的第一个画家”。
行政赔偿的范围包括损害公民人身自由权的赔偿、损害公民生命健康权的赔偿、损害公民名誉权的赔偿、损害财产权的赔偿。()
根据以下资料,回答106—110题若2007年城市和农村的居民交通和通信的价格比值为2,那么2008年这项比值约为()。
就在“古典音乐注定是一种小众艺术”成为一种基本共识时,这个艺术门类的门槛却被新技术撬动了。之前,古典音乐使尽浑身解数,试图吸引新受众而不得,技术却展现了另一种可能性,如果有适当的机会,人们其实渴望了解古典音乐。以这段文字作为开头,文章接下来最可能
欧洲债券与外国债券的比较区别。
在SQL中,建立索引的命令是
A、 B、 C、 C问题中提及很长的劳动时间(putinalotofhours)并寻求肯定的回答,因此作出肯定回答Yes,并进一步提到薪金问题的(C)应为正确答案。(A)如果去掉I也可以作为正确答案。注意不要把
最新回复
(
0
)