首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In which situation Indians wouldn’t use sign language according to the passage?
In which situation Indians wouldn’t use sign language according to the passage?
admin
2014-09-27
80
问题
In which situation Indians wouldn’t use sign language according to the passage?
Sign language is a way of talking by using signs. Indians used sign language when they met strangers. In this way, they could find out whether the stranger was a friend or an enemy. In Indian sign language, signs were made with the hands. One sign meant "man". Another meant "horse". To tell the time of day when something happened, an Indian pointed to the sky. He showed where the sun had been at the time.
Indians usually used signals when they wanted to send messages to someone far away. To make signals, an Indian might use a small horse. He might use smoke, a mirror or fire arrows.
To signal that he had seen many animals, an Indian rode his small horse in a large circle. Sometimes the Indian gave a signal like this and then went away to hide. This meant that there was danger.
He could also send many signals with a mirror. He usually used the mirror to warn someone of danger. Or he attempted to get the attention of a person far way. But he also used it to send messages in code.
Of course, mirrors could only be used when the sun was shining. At night, Indians used fire arrows for signaling.
选项
A、When they wanted to kill an enemy.
B、When they wanted to identify a stranger.
C、When they wanted to tell the time of the day.
D、When they wanted to send a message to a person far away.
答案
A
解析
主题句后直接提到“Indians used sign language when they met strangers.In thisway,they could find out whether the stranger was a friend or an enemy.”。所以答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TbRd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
What’sthemaintopicofthispassage?
nominating本题和第3题同属信息题。难度较大。注意听原文的:“...theGRAMMYprocesscanbedividedintofivestage...”之后紧接的内容,就可以很轻松地答对这两道题。
Computersarenowbeingpushedintoschools.Weknowthatmultimediawillmake【21】______easyandfun.Childrenwillhappilyl
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"footwearforyuppies(雅皮士,少壮高薪职业人士)".Theycontendth
Thereaxevariouswaysinwhichindividualeconomicunitscaninteractwithoneanother.Threebasicwaysmaybedescribedasth
Evenplantscanrunafever,especiallywhentheyareunderattackbyinsectsordisease.But【21】______humans,plantscanhave
Evenplantscanrunafever,especiallywhentheyareunderattackbyinsectsordisease.But【21】______humans,plantscanhave
Manysentencesusedtodescribemonetarypolicy,suchas"steeringtheeconomytoasoftlanding"or"atouchonthebrakes"
Astudentwhoreallywantstolearnwillsucceedinwhatevercircumstancesunderwhichhe______.
1973独白最后一句指出了基辛格获得诺贝尔奖的时间是1973年。该句中只出现了这一个时间,考生要听清的是它与事件之间的对应关系。
随机试题
简析《复活》中的聂赫留朵犬形象。
关节穿刺注药无效时切开引流为
某女,31岁,怕热多汗,乏力,多食易饥3个月就诊。查体:心律齐,心率120次/分,双手颤抖,甲状腺Ⅱ°肿大。如需与亚急性甲状腺炎鉴别,应行
某项目在建设期内发生借款2100万元,累计建设期利息38万元,按照借款合同规定,在运营期8年内以等额还本付息方式偿还,已知贷款利率4.36%,则每年应还款为()。
下列不是料场加水的有效方法的是()。
现代企业治理结构的出现,源于公司的所有权和经营管理权分离所产生的委托代理问题,而公司法人治理结构的实质就是解决这个问题的一种制度安排。()
已知数据文件IN85.DAT中存有200个4位数,并已调用读函数readDat()把这些数存入数组9中,请编制一函数jsVal(),其功能是:如果一个4位数的千位数字上的值加十位数字上的值恰好等于百位数字上的值加上个位数字上的值,并且此4位数是偶数,则统计
Ifyouwantajoboftakingcareofchildren,whichadwillyouanswer?Ifyouwereafemale,andwantedtorentaroomonApri
SusanSontag(1933—2004)wasoneofthemostnoticeablefiguresintheworldofliterature.Formorethan40yearsshemadeitmor
(1)Logistically,itworkedoutbestformetoflyeastfromBostonLogantoLondonHeathrowtoTokyoNarita,atripwhichinvolv
最新回复
(
0
)