首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Finding a good work-at-home job is not easy. Although you see all the online advertising, there aren’t that many of them. Those
Finding a good work-at-home job is not easy. Although you see all the online advertising, there aren’t that many of them. Those
admin
2014-02-03
68
问题
Finding a good work-at-home job is not easy. Although you see all the online advertising, there aren’t that many of them. Those that are available may require that you live in a certain area or spend at least some time in the office. Others may be only part-time jobs.
Keep in mind that the skills needed for home employment are similar to those needed for working in an office. You’ll also need a home office with a high speed internet connection, phone, fax, computer, printer, and other basic office equipment.
To get started, consider your job search as your job. Spend as many hours per week on your job search as you would spend working. If you’re looking for full-time work, you should be spending full-time hours seeking a job.
Networking(人际关系)remains the top way to find a job and it does work. Develop contacts—friends, family, even the other job seekers—anyone who might have the information you need. You can take a direct approach and ask for job information or try a less formal approach and ask for information and advice. Contact everyone you know and tell them you want to work from home. You may be surprised by the people they know and the job information they can provide.
To find a good work-at-home job, you are advised to ______.
选项
A、create a website of your own
B、contact as many companies as you can
C、try your best to look for full-time employment
D、spend as much time as possible on your job search
答案
D
解析
理解判断题。本题询问要想找到一份能在家上班的好工作,你应该做些什么。将第3段的第2句和第3句归纳来看,作者的意思可以理解为:要花尽量多的时间去找工作,把找工作当作你的全职工作去做。故选项D为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TbYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Businessmeetingscomeinallshapesandsizes:rangingfromformalcommitteemeetingstoinformalone-to-onemeetings.Themore
Accordingtothepassage,only______treescangiveusshadeandproducts.Thepurposeofthepassageistotell______.
TheUniversityBookstoreisaself-supportinguniversity-ownedorganization,whichwasfoundedin1921.Itprovidesstudents,f
Whileboysofheragebringhomelowmarks,thegirlmayeasilygetgoodgrades.Girlsseemtohave"betterbrains"inschool.W
Whoissuetheannouncements?Whowillbethenewvicepresidentofthecompany?
______wehavefinishedthecourse,weshallstartdoingmorerevisionswork.
Thefiremanrescuedthechildrenfromthe______(burn)houseattheriskoftheirownJives.
Energyshortageisaveryseriousproblemintheworld.Manypeopleworrythatenergyresourceswillbeexhaustedifweusethem
()交易会和展览会()邮政和电信()国防()货币与银行
Tohis(disappoint)______,hedidn’tpasstheexaminspiteofhisgreatefforts.
随机试题
关于CT肺功能评估检查技术的叙述,错误的是
简述年金的概念和种类。
实事求是的思想路线是毛泽东思想、邓小平理论的精髓,其中邓小平理论更突出的重要特征是()
颅底骨折者有血性脑脊液耳漏或鼻漏时,错误的做法是
A.七制香附丸B.乌鸡白凤丸C.少腹逐瘀丸D.更年安片E.安坤颗粒用于阴虚血热引起的月经不调的是
武当公司与洪湖公司签订了一份钢材购销合同,同时约定,因合同效力或合同的履行发生纠纷提交A仲裁委员会或B仲裁委员会仲裁解决。合同签订后,洪湖公司以本公司具体承办人超越权限签订合同为由,主张合同无效。关于本案,下列哪一说法是正确的?(2012年卷三第48题)
下列关于信用证办理程序的表述,正确的是()。
某企业外币业务采用月初的市场汇率核算。该企业本月月初持有40000美元,月初市场汇率为1美元:8.3元人民币。本月15日将其中的30000美元售给中国银行,当日中国银行美元买人价为1美元=8元人民币,卖出价为1美元=8.2元人民币。企业售出该笔美元时应确认
构成现代市场经济的基本要素有()。
一般情况下,使其投资方案的净现值小于零的折现率,一定小于该投资方案的内含报酬率。()
最新回复
(
0
)