首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Reading is the key to Success.Apparently every successful person develops a passion for reading.This is because reading is a key
Reading is the key to Success.Apparently every successful person develops a passion for reading.This is because reading is a key
admin
2020-05-25
62
问题
Reading is the key to Success.Apparently every successful person develops a passion for reading.This is because reading is a key element to obtain the information required to understand something.For instance,lawyers have to study and learn every established law on their specific branches.Sometimes the law changes according to people’s needs.A good lawyer has to be informed with the latest news in the court.A doctor has to be informed of the latest advances in medicine.
Reading is very important for all mankind.Everything is relative in this world,especially in reading.Reading can open many doors and it can lead on into a oath ot success Studies have confirmed that reading to your unborn child is very good.This way your child will develop a passion for reading later on.
How do you develop a passion for reading?There is only one way you can boost your passion for reading.Let me explain this to you.If you want to learn how to ride a bike.you have to be on the bike as many times as possible until you have learned.It works the same way with what you want to boost your reading,take a book and read it all the way through.When you are reading your first book,take another book and do the same.Try to read as much as you can.When going out,grab a magazine,a book,an article or something to read.
There is a very important factor behind the reading--reading comprehension.That means you understand the meaning behind the text.Let’s assume that you read a document and are supposed to explain the meaning of the document.How would you explain the document if you couldn’t capture the message of the author?
Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、Reading to an unborn child doesn’t make any sense.
B、Reading is important only to those working in offices.
C、A good lawyer should update his knowledge timely.
D、You can develop a passion for reading by reading on bike.
答案
C
解析
细节题。定位到原文第二段第四句话“Studies have confirmed that reading to your unborn child is very good.”可知,A项错误。从第二段第一句话“Reading is very important for all mankind.”得知,B项错误。从第一段倒数第二句“A good lawyer has to be informed with the latest news in the court.”得知.timely和latest为同义转换,C项正确,故选C。第三段中作者是用练习骑车的例子作对比,所以D项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TgHl777K
本试题收录于:
英语题库公安招警分类
0
英语
公安招警
相关试题推荐
Thisisolatedpreserveistheleastvisitedoftheregion’sredwoodparksassomelocalresidentshavetakendownsignsinorder
MuchofthedebateonanongoingsocietyinChinahasfocusedontheextendedfamilies_____thenumberof“empty-nets”isgrowingb
Havingabalanceddietisofgreatimportancetoourhealth;however,enoughrestis__________important.
Hairlosscanbedesteuctiveforthemillionsofmenandwomenwhoexperienceit.Nowscientistsarereportingthatasubstancef
YoucanarriveinBeijingeadierforthemeeting________youdon’tmindtakingthenighttrain.
ReadingisthekeytoSuccess.Apparentlyeverysuccessfulpersondevelopsapassionforreading.Thisisbecausereadingisakey
Jeandoesn’twanttoworkrightawaybecauseshethinksthatifshe______ajobsheprobablywouldn’tbeabletoseeherfriends
Nearly,all“speedreading”courseshavea“pacing”element--sometimingdevicewhichletsthestudentknowhowmanywordsaminuteh
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturerspe
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturerspe
随机试题
工程师设计蓝图主要是一种
男性,40岁。上腹饥饿性隐痛反复发作10年,伴反酸、嗳气,进食和服用抗酸药物后可缓解。患者于晚餐后4h,突然上腹剧痛,迅速波及全腹,持续性。该患者可能发生
脑出血和蛛网膜下腔出血的重要区别点为()。
桂枝汤原方服法要求“服已须臾,啜热稀粥一升余”,其意义在于
在水溶液中不稳定的药物一般可制成
下列投资对象中,《货币市场基金管理暂行办法》禁止货币市场基金投资的有()。
关于外汇掉期交易的种类,以下说法错误的是()。
职业化是按照职业道德要求以实现工作状态的()
为防止冤错案件,宋朝规定在犯人翻供且所翻情节关系重大时,案件改由另一司法机关重新审理。该制度是()(2013年非法学综合课单选第39题)
爱因斯坦的绝对运动和相对静止观点高于牛顿运动的理论,而且它刚提出来时就比后者更好,改变了我们的世界观,开拓了科学界的新领域。牛顿提出了牛顿力学三定律,爱因斯坦则将其归纳为相对论中,深刻阐述了时间和空间的本质。以上论述与下面哪项中所陈述的一般原则最相吻合?
最新回复
(
0
)