首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Our visit to the excavation of a Roman fort on a hill near Coventry was of more than archaeological interest. The year’s dig had
Our visit to the excavation of a Roman fort on a hill near Coventry was of more than archaeological interest. The year’s dig had
admin
2010-05-25
58
问题
Our visit to the excavation of a Roman fort on a hill near Coventry was of more than archaeological interest. The year’s dig had been a fruitful one and had assembled evidence of a permanent military camp much larger than had at first been conjectured. We were greeted on the site by a group of excavators, some of them filling in a trench that had yielded an almost complete pot the day before, others enjoying the last-day luxury of a cigarette in the sun, but all happy to explain and talk about their work. If we had not already known it, nothing would have suggested that this was a party of prisoners from the nearby prison. This is not the first time that prison labor has been used in work of this kind, but here the experiment, now two years old, has proved outstandingly satisfactory.
From the archaeologists’ point of view, prisoners provide a steady force of disciplined labor throughout the entire season, men to whom it is a serious day’s work, and not the rather carefree holiday job that it tends to be for the amateur archaeologist. Newcomers are comparatively few, and can soon be initiated by those already trained in the work. Prisoners may also be more accustomed to heavy work like shoveling and carting soil than the majority of students, and they also form a fair cross-section of the population and can furnish men whose special skills make them valuable as surveyors, draughtsmen of pottery restorers. When Coventry’s Keeper of Archaeology went to the prison to appeal for help, he was received cautiously by the men, but when the importance of the work was fully understood, far more volunteers were forthcoming than could actually be employed. When they got to work on the site, and their efforts produced pottery and building foundations in what until last year had been an ordinary filed, their enthusiasm grew till they would sometimes work through their lunch hour and tea break, and even carry on in the rain rather than sit it out in the hut. This was undoubtedly because the work was not only strenuous but absorbing, and called for considerable intelligence. The men worked always under professional supervision, but as the season went on they needed less guidance and knew when an expert should be summoned. Disciplinary problems were negligible: the men were carefully selected for their good conduct and working on a party like this was too valuable a privilege to be thrown away.
The Keeper of Archaeology said that it was by far the most satisfactory form of labor that he had ever had, and that it had produced results, in quantity and quality, that could not have been achieved by any other means. A turf and timber fort built near the Roman highway through the middle of England in the first century AD had been excavated over an area of 14,000 square feet, and a section of turf rampart and palisade fully reconstructed by methods identical to those employed by the Roman army.
The restoration of the Roman fort is being financed by Coventry Corporation as part of a plan to create a leisure amenity area. To this project prisoners have contributed work which otherwise would not have been performed and which benefits the whole community.
Prisoners demonstrated their attitude to work by
选项
A、spending most of their time sitting in a hut.
B、insisting on professional guidance.
C、taking no initiative.
D、working voluntarily and conscientiously.
答案
D
解析
细节题。第二段第三、四句指出”far more volunteers were forthcoming...,their enthusiasm grew till they would sometimes work through their lunch hour and tea break,and even carry on in the rain rather than sit it out in the hut.“可知选项D 是正确的,选项A 和C 与原文矛盾。B 项内容与原文第二段倒数第二句不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ti2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AsconcernoverAlzheimer’sdiseasegrows,moreAmericansareturningtoexpensiveandpotentiallyunsafesupplementsthatclaim
AsconcernoverAlzheimer’sdiseasegrows,moreAmericansareturningtoexpensiveandpotentiallyunsafesupplementsthatclaim
Oursocietyvaluesboysandtheirexperiencemorethanitvaluesgirls,andthisis【C1】______ intheeducationsystem.Buteduca
Oursocietyvaluesboysandtheirexperiencemorethanitvaluesgirls,andthisis【C1】______ intheeducationsystem.Buteduca
Oursocietyvaluesboysandtheirexperiencemorethanitvaluesgirls,andthisis【C1】______ intheeducationsystem.Buteduca
Oursocietyvaluesboysandtheirexperiencemorethanitvaluesgirls,andthisis【C1】______ intheeducationsystem.Buteduca
Oursocietyvaluesboysandtheirexperiencemorethanitvaluesgirls,andthisis【C1】______ intheeducationsystem.Buteduca
Itisprudenttokeepyourchildwithin______whenshopping.
OurvisittotheexcavationofaRomanfortonahillnearCoventrywasofmorethanarchaeologicalinterest.Theyear’sdighad
随机试题
Imagineananimalthatbecomesfrozenincoldweather.Then,whenitgetswarmer,theanimalsimplyunfreezesandgoesbacktoi
"用温远温"此属于"亡血家不可发汗"此属于
香薷的使用注意事项包括
下列说法正确的是:
对于设有钢筋混凝土构造柱的抗震多层砌筑结构的做法,正确的有()。
根据《消费税暂行条例》的规定,下列各项中,纳税人自产自用应税消费品,需要缴纳消费税的有()。
对古代警察的理解,正确的有()
“同是天涯沦落人,相逢何必曾相识”这一名句的作者是白居易。()
在文字还不普及的时代,民间故事承担了培养人生观、道德观、伦理观的职能,听故事是人们学习.传统文化、自然知识、人生哲学等的重要渠道。然而,飞速发展的现代科技正在深刻改变着人们的生活方式,也极大地影响着人们的接受习惯和审美趣味。当下的年轻人对传统文化的感知和了
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When.
最新回复
(
0
)