首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As people age and need more help with daily activities, such as bathing or taking medication, moving to a facility that provides
As people age and need more help with daily activities, such as bathing or taking medication, moving to a facility that provides
admin
2011-03-11
91
问题
As people age and need more help with daily activities, such as bathing or taking medication, moving to a facility that provides some assistance, without sacrificing independence, may be an option. This type of environment, known as assisted living, has emerged in the past two decades as an increasingly available option for housing and long-term care. The growth of assisted living facilities has leveled off in recent years, however, as the economic downturn hampered new construction and occupancy rates.
In 2007, there were approximately 38 000 assisted living facilities nationwide, serving about 975000 residents. The overwhelming majority of assisted living residents in the United States are female, according to the National Center for Assisted Living. One of the most common types of facilities that provide assisted living are called continuing care retirement communities, which offer a stepwise approach to care, says Kerry Peck, an elder law attorney based in Chicago. "The concept is you age in place," meaning you never have to leave the grounds for housing, he says, "You buy an apartment or cottage, and then as your health declines, the facility agrees to provide continuing care. Some of the most successful centers have independent living, then assisted living, then a nursing home for acute care. "
But much like deciding whether a nursing home is necessary, the decision to move into an assisted living facility is not an easy one. So what factors should you consider when looking for a place to move to? Mainly, you should think about what activities you or your loved one need help with. People residing in assisted living facilities may need assistance with any number of daily activities, such as bathing, dressing, using the bathroom, cooking or eating. About 87 percent of residents need help preparing meals, for example, and 81 percent need help with managing or taking their medications, reports the NCAL. Most residents come from living in private homes or apartments; fewer come from living with adult children or other family members, from nursing home facilities, retirement or independent living communities, or another assisted living or group home.
For some people, however, assisted living may not be an option, mostly for financial reasons. Assisted living facilities cost an average of $ 34 000 annually in 2009, compared to about $ 74 000 per year for a nursing home, according to research published in January in Health Affairs. How this expense is paid varies. Residents can buy into a facility by paying a large, upfront sum of money, followed by smaller monthly assessment fees. Or if the resident opts for a facility where he can rent instead, he would pay monthly for the cost of housing and care. The facilities are also mostly located in areas where home values are higher and people nearby have higher incomes.
What is the principle factor people should think over when making a decision to move into an assisted living?
选项
A、Whether they have enough money.
B、What activities they need help with.
C、The distance from their homes.
D、The living conditions there.
答案
B
解析
本题考查选择生活辅助社区时需要考虑的因素。由题干中的principle factor定位到第三段第二、三句。第二句提出问题,第三句中Mainly,表明是主要原因,因而[B]为本题答案。[A]是下文中提到的少数人不选择生活辅助社区的原因;文中未提及[C]和[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Tmp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
ThewildbehaviordepictedinthefirstparagraphisintendedtoThebasicproblemofpeoplepressurefacingtheSaudiauthorit
Youhavereceivedaninvitationfromagoodfriendfordinner,butyouarenotableto-acceptit.Sowritealettertoapologize
Britain’sgardenershaverevealedoneoftheirgreatestpethates—otherpeople’scats.Okay,they’resadisticmurderers—butisi
Britain’sgardenershaverevealedoneoftheirgreatestpethates—otherpeople’scats.Okay,they’resadisticmurderers—butisi
Britain’sgardenershaverevealedoneoftheirgreatestpethates—otherpeople’scats.Okay,they’resadisticmurderers—butisi
Economistsbelievethatjobearningsinfluencechoiceofoccupation.Theyacknowledgethatpeopleplacevaryingemphasis【C1】____
随机试题
目前对人类环境造成危害的酸雨主要是由下列哪种气体造成的()。
无排卵性功血:子宫内膜不完全脱落性功血:
女,46岁。寒战,高热10天,伴右上腹胀痛,无胆绞痛史。查体:T39.3℃,P105次/分,BP130/80mmHg。巩膜无黄染,右季肋部隆起,肝脏肿大、质中、触痛,上腹部肌紧张。血白细胞20×109/L,核左移,AFP阴性。首先应考虑的诊断是(
证券公司介绍其控股股东、实际控制人等开户的,证券公司应当将其期货账户信息报()备案,并按照规定履行信息披露义务。
企业划分战略群体的目的是()。
建立健全内部控制,是()的责任。
有如下三个条件:①相交直线l、m都在平面α内,并且都不在平面β内;②直线l、m中至少有一条与平面β相交;③平面α与平面β相交.当①成立时,下列说法正确的是().
下列选项中,符合所给图形的变化规律的是:
大伟去年的月收入是4000元,今年的月收入涨到6000,不考虑其他因素,大伟在食物上面的支出在其总支出中占的比重将会下降。()
Whatisthepurposeoftheannouncement?
最新回复
(
0
)