首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The business cycle is composed of many phases and one of them is the expansion phase. This phase is a two-fold one, including re
The business cycle is composed of many phases and one of them is the expansion phase. This phase is a two-fold one, including re
admin
2014-02-22
50
问题
The business cycle is composed of many phases and one of them is the expansion phase. This phase is a two-fold one, including recovery and prosperity.
During the recovery period there is an ever-growing expansion of existing equipment. And new facilities for production are created. More businesses are created and older ones expanded. Improvements of serious kinds are made. There is an ever increasingly positive view about the future of economic growth. Much capital is invested in machinery or "heavy" industry. More labor is employed. More raw materials are required.
As more parts of the economy develop, other parts are affected. For example, the expansion in automobiles results in an expansion of the steel and rubber industries. Roads are required; thus the cement and machinery industries are activated. Demand for labor and materials results in greater prosperity for workers and suppliers of raw materials. This increases the amount of goods bought and sold. Thus prosperity develops among the various parts of the population.
This prosperity period may continue to rise without an obvious end. However, a time comes when this phase reaches a peak and stops going upwards. This is the end of the expansion phase.
We can infer from the last paragraph that ______.
选项
A、economic expansion is fast
B、the business can expand endlessly
C、the end of one business expansion will certainly happen
D、economic rise to the peak is slow
答案
C
解析
推理判断题。本题询问我们可以从最后一段中推断出什么结论。根据文章最后一段可知经济扩张达到繁荣阶段停止不前,意味着扩张阶段的结束;又根据文章第一段的内容可知经济发展是周期性的,由此可知一种商业的繁荣一定会结束,这是不可避免的。故选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TnYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
ThecentralideaofParagraph1isthat______.Itcanbeinferredfromthepassagethatpeoplewhocheat______.
Accordingtothearticle,peopleoftenknowEinstein’s______.WhichofthefollowingisNOTthecharacterofEinstein?
Whatkindsofcolorscanmostcolor-blindpeoplesee?Yellowand_________________________________.
Fromthefirstparagraph,wecandeducethat______.WhichofthefollowingisNOTconcernedwiththeelephants?
AssistanttoPublicRelationsManagerBusinessPressistheworld’smostrespectedpublisherofbusinessnews.PRandpublici
ThemoralitythatAmericanshonormostis______.Whatconclusionmayyoucometofromthefirstparagraph?
Televisionkeepsus______aboutthelatestdevelopmentsinscienceandtechnology.
Whatisnecessaryforyoutodoonceyouacceptaninvitation?Itisnecessaryforyouto________andtoappearonthepartypu
Whathobbiesmaybecomeoccupations?Painting,writingand______.
A—interestrateB—nottransferableC—thesumofthedepositD—demanddepositE—currentaccountF—fixeddepositC—irrevocablecre
随机试题
腹部暴痛,伴腹胀,呕逆,拒按者一般属腹痛时久,痛势绵绵,喜揉喜按,一般属
关于特发性血小板减少性紫癜的肾上腺皮质激素治疗,下列哪项是错误的
下列关于评价地面水环境影响的原则,说法正确的有()。
工程咨询评估主要有()。
某企业2017年将自行开发的一项专利技术所有权进行转让,当年取得的转让收入为1000万元,与技术所有权转让有关的成本和费用300万元,该项财产转让应纳企业所得税是()万元。
—Willyoubeabletogoswimmingwithus?—______.
以教学组织形式为中心的教学策略是()
罩甲是明代戎服的一种,对襟,用纽扣固定,无袖或短袖,左右两侧及后部开裾,衣身可缀甲片,也可纯用织物制作,底边通常缀有彩色的排穗。明代戏曲舞台上青少年武将多穿罩甲,并配上金束发冠,显得英俊威武。清代之后戏曲中仍然沿用,分为排穗(须)甲与排须长马甲(坎肩)两种
Thepresidentdidn’tmind______.
Underwritingsimplymeansthattheinvestmentbankerpromisestobuythe【56】Theinvestmentbankshelpdesignthesecuritiesand
最新回复
(
0
)