首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following is those who suffer because of commercial vices?
Which of the following is those who suffer because of commercial vices?
admin
2014-01-17
39
问题
Which of the following is those who suffer because of commercial vices?
The commercial vices are drugs. The appeals of the commercial vices are so strong and widespread that attempts to prohibit them in western countries have always failed. The evils of these vices are threefold: Those who practice them suffer, the criminals who sell them prosper, and the enforcement organizations are expensive, unsuccessful, and often corrupt.
Drugs is one of the three commercial vices -- gambling and prostitution -- accepted as unstoppable, but there evils have been minimized by legalization and regulation.
The United States attempted to prohibit alcohol and failed. The Mafia made its money by bootlegging alcohol. The gangsters of the twenties and thirties were in the alcohol business just as the drug peddlers of today are in the drug business. When alcohol prohibition was repealed and sale by licensed dealers was instituted, the Mafia went out of the liquor business and the revenue agents assigned to stop the illegal business went out of business too. The quality of regulated liquor became assured and taxed, revenue not high enough to motivate bootlegging. It became a source of public revenue.
In conclusion, the government should take any law they can’t enforce and turn it around in order to make and save money. But they are also making fewer jobs for the police and other law enforcement agencies. I believe that in the end this way of doing things will be more likely feasible.
选项
A、The government ought to do more than making and saving money.
B、The government should take measures to make enforceable laws.
C、The government should legally turn the vices into order and profits.
D、The government is effective in stopping the commercial vices.
答案
C
解析
根据提问,可以知道政府在对付这些社会问题时无能为力,最终总是无法制止这些社会恶习,还不如使之合法化反而可以借机赢利。所以,文章最后说了 In conclusion, the government will take any law they can’t enforce and turn it around in order to make and save money.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TpFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheartteacherwhoaccusedPrinceHarryofcheatinghaswonhercaseagainstEtonCollegeforunfairdismissal.SarahForsy
ThreeyearsagoElonCollege,aschoolofmorethan4,000studentswitharisingacademicreputation,decideditwasnolonger
Whichofthefollowingwordsisinappropriatetodescribetheapartmentforrent?
Hereisoneofthemostinterestingnovelsthat______beenpublished______thewar.
Womenwhohavediabetesarealmostfourtimesmorelikelytohaveababywithabirthdefect,researchreveals.Oneoutof1
ForanincreasingnumberofstudentsatAmericanuniversities,Oldissuddenlyin.Thereasonisobvious:thegrayingofAmerica
Whyheenteredthehouseandhowhemanagedtogetoutofitwithoutbeingseenbypeople______amysterytousall.
LisaFryandPaulaTurnergrewupacrossthestreetfromeachotherinTwinFalls.Theynever(1)______theirfriendshipwouldla
Fool______helooks,healwaysseemstomakethewisestproposals.
Hetriedto______totheviewofthepublicmoredistinctlythaniscommonlydone.
随机试题
在Word扣,文字可以创建超级链接,而图形不可以创建超级链接。
A.羟丁酸钠B.依托咪酯C.丙泊酚D.硫喷妥钠E.氯胺酮可引起精神运动反应的是
患者,男,20岁。4小时内连续全身强直一阵挛性发作5次。既往有癫痫史15年,长期服苯妥英钠治疗。入院检查:浅昏迷,体温38℃,血压正常。入院后又发作3次。入院时用头皮电极描记的脑电图,最常见的是
下列关于EPC模式的说法,正确的有()。
关于岩层底板等高线图的说法,正确的是()。
商业银行个人理财业务的特性有:()。
银行业监管的发展历程是对()的选择过程。
从企业的长期发展来看,()是所有试图满足同样的顾客需要,或是服务于同一目标市场的企业。
下列关于多项资产组合的说法不正确的是()。
根据税收征收管理法律制度的规定,税务机关作出的下列行政行为中,纳税人认为侵犯其合法权益时应当先申请行政复议,不履行行政复议决定再提起行政诉讼的是()。
最新回复
(
0
)