首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, h
Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, h
admin
2011-02-28
53
问题
Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, have better marriages and have more respectable occupations. Personal consultants give them better advice for finding jobs. Even judges are softer on attractive defendants. But in the executive circle, beauty can become a liability.
While attractiveness is a positive factor for a man on his way up the executive ladder, it is harmful to a woman.
Handsome male executives were perceived as having more integrity than plainer men, effort and ability were thought to account for their success.
Attractive female executives were considered to have less integrity than unattractive ones, their success was attributed not to ability but to factors, such as - luck.
All unattractive Women executives were thought to have more integrity and to be more capable than the attractive female executives. Interestingly, though, the rise of the unattractive overnight success was attributed more to personal relationships and less to ability than that of attractive overnight success.
Why are attractive women I not thought to be able? An attractive woman is perceived to be more feminine(女性的) and an attractive man more. masculine (男性的) than the less attractive ones. Thus, an attractive woman has an advantage in traditionally female jobs, but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the "masculine" qualities required.
This is true even in politics. "when the only clue is how he or she looks, people treat men and women differently, "says, Anne Bowman , who recently published a study on the effects of attractiveness on political candidates. She asked 125 undergraduate students to rank two groups of photographs, one of men and one of women in order of attractiveness. The students were told the photographs were of candidates for political offices They were asked to rank them again, in the order they would vote for them.The results showed that attractive males utterly defeated unattractive men, but the women who had been ranked most attractive invariably received the fewest votes.
The author writes this passage to ______.
选项
A、discuss the negative aspects of being attractive
B、give advice to job - seekers who are attractive
C、demand equal rights for women
D、emphasize the importance of appearance
答案
A
解析
文章主要叙述了魅力给行政部门和政界中的女性所造成的不利,由此可见,作者写这篇文章是要讨论魅力的消极方面。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Tqtd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Haveyoueverstartedadietorexerciseprogrambutdidn’tstickwithit?Ifyouarelikemillionsofotherpeople,you’vese
Beingamanhasalwaysbeendangerous.Thereareabout105malesbornforevery100females,butthisratiodropstonearbalan
Beingamanhasalwaysbeendangerous.Thereareabout105malesbornforevery100females,butthisratiodropstonearbalan
U.S.healthofficialsareincreasingsurveillancemeasuresatdoctors’officesandinternationalborderstoguardagainstthes
Someyearsago,PioneerHi-bredInternational,whereIwasemployed,purchasedNorandCorporation.Pioneer’ssalesrepresentati
Somedoctorsaretakinganunusualnewapproachtocommunicatebetterwithpatients—theyareletting【C1】______readthenotestha
"Deadpool",whichsofarhastakenmorethan$500mincinemasworldwide,isanatypicalblockbuster,afoul-mouthedanti-herof
WhenhisplanetoucheddownatMontreal’sinternationalairport,DavidLaRochecollectedhisluggageandheadedfortheairport
Howoftendoesthewomangotothecinema?
Howoftendoesthewomangotothecinema?
随机试题
在下列题中判断各级数的敛散性.若收敛,是绝对收敛还是条件收敛
肝硬化病人容易发生凝血障碍的主要原因是()
血浆晶体渗透压主要能维持和调节血管内外水的平衡。()
一个孤立的点电荷周围的电场在空间呈辐射状分布,当点电荷为正电荷时,电场()。
有下列()情形之一的,会计从业资格管理机构可以撤销持证人员的会计从业资格。
甲公司进行期货投资,在投资过程中,由于乙期货公司过错导致甲经济损失达25万元。关于对甲的赔偿,下列说法正确的是()。
上市开放式基金的上市首日的开盘参考价为上市首日前一交易日的()。
旅游市场机制的主要特征有()。
一项对西部山区小塘村的调查发现,小塘村约五分之三的儿童人中学后出现中度以上的近视,而他们的父母及祖辈,没有机会到正规学校接受教育,很少出现近视。由此可以推出()。
Theaccommodationwascheap,butthefoodwasvery______.
最新回复
(
0
)