首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The poverty line is the lowest income that people need for an acceptable standard of living. People with income below the povert
The poverty line is the lowest income that people need for an acceptable standard of living. People with income below the povert
admin
2019-05-23
48
问题
The poverty line is the lowest income that people need for an acceptable standard of living. People with income below the poverty line are considered poor.
Economists study the causes of poverty in order to find solutions to the problem.
About ten percent of the people in the United States are below the poverty line. However, if these people had stable jobs, they could have an acceptable standard of living. Economists suggest several reasons why poor people do not have jobs.
For one thing, more than half of the people in the United States are not qualified to work. Over 40 percent of the poor people are children. By law, children less than 16 years old cannot work in many industries. And a large number of poor people are old. Many companies do not hire people over 65 years old.
Some poor adults do not look for jobs for a variety of personal reasons: they are sick, they have family problems, or they do not believe that they can find a job. Other poor people look for a job but cannot find one. Many poor adults never went to high school. Therefore, when they look for jobs, they have few skills that they can offer.
At the present time, the government thinks it can reduce poverty in the country in the following ways.
First, if the national economy grows, companies hire more workers. Some of the poor may find a job, and they will no longer be below the poverty line.
Second, if the government spends money on social programs, education and training for the poor people, the poor will have the skill to offer. Then it is more likely that they can find jobs.
Finally, if the government distributes society’s income differently, it raises some poor people above the poverty line.
The government collects taxes from the non-poor and gives money to the poor. These payments to the poor are called welfare.
Some economists are looking for better solutions to the poverty problem. However, at the present time, many people still depend on welfare to live a poor life.
Most of the American poor people are not qualified for employment because____.
选项
A、they do not have motivation to work
B、they are ill-educated and have few skills
C、they are too young or too old to work
D、they have physical and family problems
答案
C
解析
通过阅读题干most of the American poor people are not qualified for employment because ______.划线部分是关键词,回到原文寻找与其相符的目标部分,在第三段中锁定在首句,后面提到的内容都是与年龄有关的内容,第二行中有16 years old,倒数第二行的最后一个字是65 years old.这表明主要原因是年龄太小或太大。所以选项中与年龄有关的措辞是C;由此C即为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TsDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
PovertyinDifferentCountriesIntheUnitedStatesduring1992,anyfamilyoffourwithanannualcashincomeoflessthan
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnections.Suchenormousnumbersused
Socialsupportconsistsoftheexchangeofresourcesamongpeoplebasedontheirinterpersonalties.
PriscillaOuchida’s"energy-efficient"houseturnedouttobeahorribledream.Whensheandherengineerhusbandmarriedafewy
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
AWhileBrememberedmainlyCfortheinventionofthetelephone,AlexanderGrahamBelldevotedhislifetoDhelpthedeaf.
Lifeasawomaninthecolonial(殖民的)Americaseemsquitedifferentfromitistoday.Womenwereconsideredinferiortomen,a
SomestudentsattheOpenUniversityleftschool20yearsago.Othersare【C1】______butallmustbeatleast21yearsold.Thisi
随机试题
关于光学密度叙述,错误的是
男,20岁,神志不清2小时入院,既往患L型糖尿病5年,长期皮下注射胰岛素,近3天因腹泻而停用。体检:血压70/50mmHg,皮肤中度失水征,呼吸深大,有烂苹果味。最可能的诊断是
企业2008年收入总额( )万元。企业2008年度应纳税所得额( )万元。
下列关于关税完税价格的说法,正确的有()。
人们普遍认为适量的体育运动能够有效降低中风的发生率,但科学家还注意到有些化学物质也有降低中风风险的效用。番茄红素是一种让番茄、辣椒、西瓜和番木瓜等果蔬呈现红色的化学物质。研究人员选取一千余名年龄在46至55岁之间的人,进行了长达12年的跟踪调查,发现其中番
读长沙市浏阳市某地等高线地形图,回答下面各题。图示区域内最大的高差可能是()。
形成沙滩的外力作用主要是风力堆积,形成喀斯特地貌的外力作用主要是流水侵蚀。()
具有强制力的行为规则就是法律。
当前,“银发浪潮”扑面而来,我国人口老龄化冲击无法回避。如何解决我国1.69亿老年人的养老问题,成为全社会关注的问题。记者调查发现,大力推进立足家庭、依托社区的新型居家养老模式可以“四两拨千斤”,是当前我国综合解决老龄化问题现实而有效的一个重要
用简易加线法分析句子成分。(北京大学2015)事实上,没有人能够勉强我做我不喜欢的事情。
最新回复
(
0
)