首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the U. N. wants more people to learn about the value of mountains. B、Because the U. N. wants more people to learn abou
A、Because the U. N. wants more people to learn about the value of mountains. B、Because the U. N. wants more people to learn abou
admin
2013-10-14
46
问题
Mountains are about one-fifth of the world’s land surface area. Mountains are a very important part of the earth’s ecology and environment.[26]They contain important ecosystems, such as forests. They provide the most important resources for about one-tenth of the world’s population. Mountains also provide goods and services to more than half the people in the world.
Melting snow from mountains provides water for hundreds of millions of people.[27]For example, the Himalayan Mountains supply drinking water for the people of India. Mountains are also important areas for winter sports. Millions of people visit countries in Europe to ski down mountains every year.
Mountains are important to the world. But there are problems involving mountains in many places. People who live in mountain areas are usually poor. There is often very little economic activity in these areas. Mountain environments are sometimes not supervised very well. When this happens, ecosystems supporting plant and animal life suffer.
In some areas, too many trees are cut down. When it rains heavily, water can rush down the sides of mountains and flood villages and cities. Serious flooding kills many people and animals every year. In addition, earthquakes can cause hillsides to come crashing down in powerful landslides.
The United Nations wants to help more people learn about the importance of mountains as well as their problems. So the UN General Assembly has named the year 2002 the International Year of Mountains.
26. In what way are mountains important to the world?
27. For whom does the Himalayan Mountains supply drinking water?
28. Why has the United Nations named the year 2002 the International Year of Mountains?
选项
A、Because the U. N. wants more people to learn about the value of mountains.
B、Because the U. N. wants more people to learn about the physical nature of the mountains.
C、Because the U. N. wants more people to know the importance and the problems of mountains.
D、Because the U. N. wants more people to love and value our environment.
答案
C
解析
细节题。短文结尾处提到,联合国想要更多的人了解the importance of mountains as well as their problems(山脉的重要性及其所面临的问题),所以联合国大会把2002年定为“International Year of Mountains”,由此可知答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Tt27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
A、DifferentplacesintheUS.B、Elementaryeducation.C、Arthistory.D、Psychology.A事实细节题。对话开头女士说她听说在《与查利一起旅行》中JohnSteinbeck描述了美
A、Gotoseethelandlord.B、Gotocourt.C、Moveout.D、Getpartofthedepositback.B选项均以原形动词开头表明,本题可能考查行为活动或观点建议。根据男士提到的I’llg
A、Makingaphonecall.B、Fixingabrokentelephone.C、Havingaphysicalexamination.D、Whisperingtoeachother.A对话中男士提到Icanno
Whatproducesawaterproofsuperglue,actslikeavacuumcleaner,andeventeachesscientistsaboutgenerepair?Thehumblelit
A、Placesthemanhasvisited.B、Apaperthewomaniswritingforaclass.C、Schoolactivitiestheyenjoy.D、Thewoman’splansfo
SuggestionsforImprovingReadingSpeedImprovementofReadingRateItissafetosaythatalmostanyonecandoublehisorh
A、HewantsJamestobeagoodlawyer.B、Hewon’tforceJamestostudywhatheisn’tgoodat.C、HewantsJamestofollowhisfoot
A、Helikestoarguewithpeople.B、Thewomanisnotsuitabletobecomealawyer.C、Heisveryinterestedinlaw.D、Thewomansho
A、Blamingherson.B、Consultingtheman.C、ComplainingtoBob’sfather.D、Seekinghelpfromherlawyer.B女士提到她的儿子Tim交友不慎,男士建议她务必
随机试题
接触式密封包括哪些?
以下属于资产阶级庸俗政治经济学的代表人物的有()
炎症的本质是
收入减去费用等于利润的关系是企业编制利润表的基础。()
材料一:今日特派本方面军政治部主任李克农同志传达微忱,并提出下列问题以资讨论:一、从本月十六日起,我军即下令撤出甘泉肤施之围,双方停止敌对行动,同谋抗日;二、目前各就原防,作抗日的一切准备……
《嘎达梅林》属于()。
求函数f(x,y)=3x2+3y2一x2在D={(x,y)|x2+y2≤16}上的最大值与最小值.
Theyareregardedaschoresbybothsexes,butfalldisproportionatelyononlyone.ThelatestsurveyoftimeuseinAmericasug
F
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledWhichIsMoreImportant,DiplomaorCompetence?Yous
最新回复
(
0
)