首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Packaging (包装)is an important form of advertising. A package can something motivate someone buy a product. For example, a small
Packaging (包装)is an important form of advertising. A package can something motivate someone buy a product. For example, a small
admin
2011-01-10
66
问题
Packaging (包装)is an important form of advertising. A package can something motivate someone buy a product. For example, a small child might ask for a breakfast food that comes in a box with a picture a TV character. The child is more interested in the picture than in breakfast food. Pictures for children to or to cut, games printed on a package, or small gifts inside a box also motivate many children to buy prod or to ask their parents for them.
Some package suggest that a buyer will get something. Food products sold in rue containers are example of this. Although a similar product in a plain container might cost less, people prefer to buy the product in a reusable glass of dish. because they believe the container is free. However cost of the container is added to the cost of the product.
The size of the package also motivates a buyer. Maybe the package bas "Economy Size" or "F Size" printed it. This suggests that the large size bas the most products for the least money. But that always true. To find out, a buyer has to know how the product sold and the price of the basic unit.
The information on the package should provide some answers. But the important thing for any buy remember is that a package is often an advertisement. The words and pictures do not tell the whole Only the product is often an advertisement. The words and pictures do not tell the whole story. On product inside can do that.
People are likely to buy the product sold in a glass or dish because______ .
选项
A、they believe the cost of the container is included in the cost of the product
B、the container is too attractive
C、they think they can get the container for free
D、they have no other choice
答案
C
解析
细节题第二段第三行“……because they believe the container is free”可知,顾客在购买重新利用商品时往往认为是free(免费的)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TufK777K
本试题收录于:
山东省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
山东省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
AdrianandhiswifetravelledtotheGreekIslandsintheirEasterholidays.
Ourhistoryincludesmanygreatscientists.Theyincreasedourknowledgebut【M1】______changedourideasabouttheworldando
Ourhistoryincludesmanygreatscientists.Theyincreasedourknowledgebut【M1】______changedourideasabouttheworldando
Changethefirstwordintothelastword,bychangingoneletteratatimeandmakinganew,differentwordinthemiddle.PALM
Changethefirstwordintothelastword,bychangingoneletteratatimeandmakinganew,differentwordinthemiddle.PINE_
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Intheeighteenthcenturyfannerswerequiteself-sufficien
FannyKemble(1809—93)wasthenieceoftwoShakespeareantragedians,SarahSiddonsandSiddons’sbrother,JohnPhilipKemble.【R1】
OnceinBritain,familymemberswouldallgetannoyedatthephonecallwhilewatchingTVprogramslikeTheTwoRonnies.Thisdoesn
Weshouldn’t_____ourprospectsbylaziness.
Advertisingisaneffectivemeansofintroducinganewproducttothecustomers.
随机试题
关于胸腔积液的发病机制,错误的是
递归定义是按照下述方法给出概念A的外延的操作性定义方法。概念A的外延当且仅当有限次使用下列两条规则产生:规则一,();规则二,()。
A.上臂周径测量B.三甲基组氨酸测定C.血浆前白蛋白测定D.三头肌皮皱厚度可反映短期内营养状态变化的指标是
A触酶(+)、1%甘氨酸(+)、25℃生长B触酶(+)、1%甘氨酸(-)、25℃生长C触酶(+)、马尿酸(+)、43℃生长D触酶(+)、马尿酸(-)、43℃生长E触酶(-)、1%甘氨酸(-)胎儿弯曲菌胎儿亚种
编制扩大初步设计概算、确定建设项目投资额的依据是()
软土基的处理方法有十几种,不属于软土基处理方法的是()。
群众举报杨某在家中聚众赌博,县公安局民警接警后到杨某的住处检查,当场查获杨某等四人聚赌,在麻将台上搜获人民币8500元,并从四人身上查获金项链4条、手表2块、紫檀手串1个(未下注)。民警张某等人分别一对一地对杨某等进行了询问,杨某等人承认了赌博事实。本
北洋海军
设f(x)=|x(1-x)|,则
数据库功能可以分为两部分:前端和后端。下列叙述错误的是
最新回复
(
0
)