首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’s interesting that the arrival of snow has the effect on people in different countries. For some countries it is an important
It’s interesting that the arrival of snow has the effect on people in different countries. For some countries it is an important
admin
2011-01-14
54
问题
It’s interesting that the arrival of snow has the effect on people in different countries.
For some countries it is an important happening to celebrate each year, while for oth-ers a catastrophe (灾害) or even a wonder.
But there are countries between these two kinds that normally expect snow some time over the winter months, but never receive snow regularly or in the same quantities every year. Britain is one of them, for which the arrival of snow quite simply creates problems. Within hours of the first snowfalls, however light, roads are blocked; trains and buses have to stop in the middle of the way. Normal communications are affected as well: tele-phone calls become difficult and the post immediately takes more time than usual. And al-most within hours there are also certain shortages-bread, vegetables and other things-not because all these things can no longer be produced or sent to shops, but mainly be-cause people are frightened and go out and store up with food and so on… just for fear that something bad should happen.
But why does snow have this effect? After all, the Swiss, the Austrians and the Cana-dians don’t have such problems. It is simply because there is not enough planning and preparation. We need money to buy equipment to deal with snow and ice. To keep the roads clear, for example, requires snow-ploughs (扫雪机) and machines to spread salt.
The reason why a country like Britain does not buy snow-ploughs is that they are only used for a few days in any one year, and the money could be more useful in other things such as hospitals, education, helping the old, and so on.
After a few hours’ snowing there are often some shortages of food because ______.
选项
A、shops have closed down
B、people buy as much as they can
C、farmers can produce no more
D、people eat more vegetables
答案
B
解析
文章中提到人们store up with food,因此选B合适。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TxJO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Sheisonly______satisfiedtocopynotesofotherswithoutthepainofthoughtforherself.
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescertainthingsandthatracebelievescertainthingsand
Hewouldhavefinishedhisuniversitystudybuthe______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
TheUSFoodandDrugAdministration(FDA)istakingstepstoprotectthecountry’sbloodsupply.Peoplegivebloodtothecenter
Man:IthinkI’mgoingtogiveupplayingtennis.Ilostagaintoday.Woman:Justbecauseyoulost?Isthatthereasontoquit?
Oneofthemostimportantsocialdevelopmentsthathelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducatio
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsareformed.Itisnoteasytoexplainwhyoneperson
Inmostworksuccessismeasuredbyincome,andwhileourcapitalisticsocietycontinues,thisisinevitable.Itisonlywheret
Smoking,whichmaybeapleasureforsomepeople,isaserioussourceofdiscomfortfortheirfellows.Further,medicalauthorit
我正要走时,电话铃响了。
随机试题
债的履行中,如果合同的履行地点不明确时,依照法律规定,应该根据不同的情况确定履行地点,即()。
计算机的工作原理就是存储_______和_______控制。
滑囊炎型压疮最常见于什么部位
特级体育馆的空调用电负荷应为哪级负荷?
消防工程应严格按照经()审核批准的设计图纸进行施工。
关于企业所得税的纳税地点,下列表述正确的有()。
下列事项中,能引起税收法律关系变更的是()。(2014年)
()是客户现金类资产与流动负债的比率,是衡量借款人短期偿债能力的一项参考指标。
假定某存货的年需要量D=3600件,单位储存变动成本Kc=2元,单位缺货成本K11=4元,每次订货变动成本K=25元,交货时间L=10天。交货天数及其概率分布如表所示。要求:计算确定最佳再订货点。
Accordingtolegend,theancientOlympicGameswerefoundedbyHeracles,asonofZeus.YetthefirstOlympicGamesforwhich
最新回复
(
0
)