首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The agricultural revolution in the nineteenth century involved two things: the invention of labor-saving machinery and the devel
The agricultural revolution in the nineteenth century involved two things: the invention of labor-saving machinery and the devel
admin
2013-10-17
45
问题
The agricultural revolution in the nineteenth century involved two things: the invention of labor-saving machinery and the development of scientific agriculture. Labor-saving machinery naturally appeared first where labor was scarce. "In Europe," said Thomas Jefferson, "the object is to make the most of their land, labor being abundant; here it is to make the most of our labor, land being abundant. " It was in America, therefore, that the great advances in nineteenth century agricultural machinery first came.
At the opening of the century, with the exception of a crude plow, farmers could have carried practically all of the existing agricultural implements on their backs; by 1860, most of the machinery in use today had been designed in an early form. The most important of the early inventions was the iron plow. As early as 1790 Charles Newbold of New Jersey had been working on the idea of a cast-iron plow and spent his entire fortune in introducing his invention. The farmers, however, would have none of it, claiming that the iron poisoned the soil and made the weeds grow. Nevertheless, many people devoted their attention to the plow, until in 1869 James Oliver of South Bend, Indiana, turned out the first chilled-steel plow.
Which of the following can be inferred from what Thomas Jefferson said?
选项
A、Europe had greater need of farm machinery than American did.
B、There was a shortage of workers on American farms.
C、Europe was changing more quickly than America.
D、America was finally running out of good farmland.
答案
B
解析
本题是一道引申推断类题目。而题干中又有提示信息托马斯·杰弗逊,所以,我们可以利用查阅式阅读法,在文章第一段第三句话和第四句话中找到相关的信息。这两句话指出,托马斯·杰弗逊说过:“在欧洲由于劳动力过剩,其目的是实现土地的最大产出;而我们的目的是充分利用我们的劳力,因为我们有丰富的土地资源。”由此,我们可以推断出本题的正确答案应是B“美国农场土地资源丰富,但是缺少劳动力”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TyXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(飞行时差反应).Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmorepro
EconomistJohnMaynardKeynesoncesuggestedthatwhentheInternationalMonetaryFundimposedstrictconditionsonanationsee
Mailservicewillbetemporarily______becauseofthestrikeofthepostalworkers.
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedlyendingcenturiesoftradition.However,thelawhas
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
Whatarethoseofuswhohavechosencareersinscienceandengineeringabletodoaboutourcurrentproblems?First,wecan
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputerswork,justasweexpectthematleasttounderstand
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?Judgin
随机试题
In1781twelvefamiliestroopednorthfromMexicotoCalifornia.Onastreamalongthedesert’sedge,theybuiltasettlementca
奇脉常见于()。
模板类型较多,适用于现场浇筑大体量筒仓的模板是()。
在风险评估系图中,风险对企业所产生的影响是影响风险评级的重要参数,另一个影响风险评级的重要参数是()。
资料:F公司是一家餐饮连锁上市公司。为在首都机场开设一个新门店,参加机场内一处商铺的租约竞标。出租方要求,租约合同为期5年,不再续约,租金在合同生效时一次付清。相关资料如下:(1)F公司目前股价40元/股,流通在外的普通股股数2500万股。债务市值60
共情的同义词包括()。
读图,回答下列问题。20世纪90年代以来,中国石油生产和消费形势发生的变化是_________。从_________年开始,我国石油消费量超过生产量。
属于对额外变量进行实验后控制的方法是
下列属于白盒测试方法的是()。
Bynow,howtheimmunesystemisaffectedbystresshasbeenwell-documented.Inonestudy【C1】______newlywedcouples,forexampl
最新回复
(
0
)