首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The hiring process may be different from one company to another. Nevertheless, the goal is the same—get the candidate who is the
The hiring process may be different from one company to another. Nevertheless, the goal is the same—get the candidate who is the
admin
2021-11-17
101
问题
The hiring process may be different from one company to another. Nevertheless, the goal is the same—get the candidate who is the best fit for the position. Even so, how to choose that person? Here are some best practices used by industry leaders to attract the best talent for the job. In particular, these are the new trends in the hiring process to be prepared for when you have a job interview.
Typically, an interview is held in a conference room or office. However, this makes it easy for the employer and the candidate to act predictably. The problem with this approach is that at the end of a typical interview, the employers often don’t have a much better feel for the candidate than they do after reading the candidate’s resume. Alternatively, some employers walk around the office for part of the interview. This allows the employer to get a sense of how the candidate interacts with other people, and whether the candidate is truly curious and interested in how the company runs.
Another change is that some employers create teams to hire new employees in comparison to having just one administrator conduct the interview. Employers then get opinions from the team members. More importantly, this helps employers hire someone with whom current employees could get along.
Also, employers want to make sure that candidates provide new viewpoints for the company. Before they hire someone, they think about the
diversity
of viewpoints that the candidate can bring to the company. Be prepared to share how you can add value to the company through your own unique perspective and how you will help the company solve problems creatively.
Furthermore, many companies try to get a sense of the kind of work the candidates will do for the company before hiring them as full-time employees. For example, they may offer you a temporary contract first as a consultant. Likewise, they may assign you a small task as part of the interview process.
In this passage, the author mainly discusses ________.
选项
A、new viewpoints on a company
B、new trends in the hiring process
C、the importance of a job interview
D、methods to get along with employees
答案
B
解析
本题是主旨题,在最后一段的首尾句就可以得出,或者到第一段的首尾句;最后一段首句:Furthermore, many companies try to get a sense of the kind of work the candidates will do for the company before hiring them as full-time employees. 最后一段尾句:Likewise, they may assign you a small task as part of the interview process. 在最后一段最后一句话中提到interview process“面试过程”,与B hiring process符合同义替换词+原词的要求,并且本文前四个题目中提到过常规性面试的目的以及相应的内容,没有提到常规性面试的重要性,但是提到了现在面试的新变化,所以本文中心话题不是工作面试的重要性,而是强调在面试流程上的一些新趋势。可知本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/U1QD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
阅读下面的文字,根据要求作文。近年来,“24小时便利店”“24小时药店”“24小时健身房”给城市生活带来很多方便,而“24小时美术馆”“24小时书店”以及图书馆“24小时开放区”的设立更是点亮了城市的夜生活。上述文字引发
A.Thehappiestpeopledon’tnecessarilyhavethebestthings,theyjustmakethemostofeverythingthatcomesalongtheirway.
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter,Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdiff
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter,Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdiff
Heisstudyingdiligently________heshouldfallbehind.
Whenyougotouniversitytostudyforadegree,youhavedecidedtostudyprofessionally,ratherthanasanamateur.
Whenyougotouniversitytostudyforadegree,youhavedecidedtostudyprofessionally,ratherthanasanamateur;sobeinga
—It’sSundaytomorrow.Whatareyougoingtodo?—I________gohiking,butI’mnotsure.
He________thedrivingtest,buthewasn’tcarefulenoughwhenhewastakingthetest.
"Wealth"inthissenseisnotmoney,forwedonotliveonmoneybutonthingsthatmoneycanbuy.
随机试题
被人称为“七绝圣手”的诗人是
关于光学密度的叙述,错误的是
电镜下观察生物膜(单位膜)呈现的结构是()。
除以下哪种疾患外。尿频时将每次伴尿量减少
根据地形和水流条件,涵洞的洞底纵坡应为12%,此涵洞的基础应()。【2014年真题】
起重机滑接线安装的一般工序中,滑接线连接架设前一工序是()。
合同风险的规避措施有()。
下列关于信息技术与小学教学整合理解正确的是()。
PassageThreeWhichuniversityisthefirstonethatproposestochargelessthan£9,000forallofitscourses?
Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplodedontothemindofmainstreamconsumers,afactnotlostonmarketer
最新回复
(
0
)