首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Trawling (用拖网捕鱼) the seabed for fish is an environmental disaster; it wrecks ecosystems, destroys fish stocks and leaves behind
Trawling (用拖网捕鱼) the seabed for fish is an environmental disaster; it wrecks ecosystems, destroys fish stocks and leaves behind
admin
2017-11-08
27
问题
Trawling (用拖网捕鱼) the seabed for fish is an environmental disaster; it wrecks ecosystems, destroys fish stocks and leaves behind a marine desert. Right? Environment campaigners say so. But there is growing evidence that the effect is sometimes very different, with trawling increasing fish stocks from the North Sea to the California coast. A new modeling study may for the first time have demonstrated why.
Trawlers attach large nets to a metal beam dragged across the seabed to catch bottom-dwelling fish. Greenpeace compares it to "driving a huge bulldozer through a forest", leaving a flat, featureless desert on the seabed. Trawling clearly does remove fish, such as large crustaceans and shellfish, says Daniel van Denderen of the Wageningen Institute for Marine Resources and Ecosystem Studies in the Netherlands. But this is a lucky break for softer, smaller species lurking in the sandy seabed, such as worms. They survive and, with fewer rivals, flourish.
And if, as is often the case, these smaller critters are the main food for fish, then the overall effect is to nurture more marine life. Imants Priede, director of Oceanlab at the University of Aberdeen, UK, says there is growing evidence that—while far from universal—the phenomenon is real. "On continental shelves such as the southern North Sea, where shifting sands and gravels are stirred up by strong tidal currents, even trawling more than once a year may be beneficial for some fish stocks," he says.
In fact, studies going back 20 years have linked persistent trawling with increased fish stocks. The cause of this counter-intuitive finding has remained uncertain. Some have suggested that trawling stirs up the seabed, throwing potential food into the water column—rather like ploughing a field. Others think that discards from fish nets add to the food available on the sea floor. But van Denderen is the first to show how trawling can stimulate fisheries simply by drifting from ecosystems. "The findings are very important," says Priede.
Which of the following is the best title for the passage?
选项
A、Trawling is good for fish stocks.
B、Trawling reduces fish stocks.
C、Whether trawling is beneficial for fish stocks increasing
D、Trawling needs to be advocated.
答案
C
解析
文章对trawling和fish stocks的关系进行了探讨,指出trawling虽然对海床造成破坏,捕捞了一些大型的甲壳类水生动物,但是小型的水生动物生存下来并大量繁殖,所以在一定程度上也有利于鱼类增加。但文章最后一段明确指出这种关系并不明确。所以本题答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/U2a7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Marketswherebirdslikeparrotsaresold.B、Zooswheretherearenoexpertstomanagethebirds.C、Ownerswhocannothandlet
Designingforsustainability:whatarethechallengesbehindgreenmaterials?A)LearningtosurfinCalifornia’sicybreakers,T
A、Naturaldisasters.B、Largechemicalfactories.C、Exhaustfromvehicles.D、Largeamountsofhouseholdgarbage.B男士说汽车尾气给环境造成很大的
Theownershipofpetsbringsavarietyofbenefitsthattheuninitiatedwouldneverbelieve.Foreverytaleofshreddedcushion,
A、Valuableprintstakenfromtheship.B、Asuitcasefilledwithdonatedclothes.C、Herlifesavingsackinthedisaster.D、Apolog
Acidrain,whichisaformofairpollution,currentlybecomesasubjectofgreatdebatebecauseofwidespreadenvironmentaldam
TheEskimoshavedevelopedacapacitytolivepeacefullywithoneanother.Theyhavenothadastrictsystemoflandownership,o
A、Hewasoutforbusiness.B、Hewashavingatrip.C、Hewasstillworking.D、Hewascookingseafood.B录音一开始女士就问男士五一在干什么,她打了好几次电话
A、Cooking.B、Cleaning.C、Skincare.D、Painting.C短文第2句开始谈植物油的用处,提到了cooking,paint和cleaningproducts,只有C项未提及,因而它就是答案。
随机试题
统一指挥就意味着统一领导。()
512×512形式表示的是
新生儿颌骨骨髓炎的感染来源多为
按照现行规定,可发行公司债券的主体有()。Ⅰ.上交所上市公司Ⅱ.发行境外上市外资股的境内股份有限公司Ⅲ.深交所中小板上市公司Ⅳ.深交所创业板上市公司
某油田2013年12月生产原油20万吨,当月销售19.5万吨,为连续生产原油使用0.5万吨;开采天然气1000万立方米,当月销售900万立方米,待售100万立方米。若原油、天然气的单位不含税售价分别为6000元/吨和2000元/万立方米,则该油田本月应纳资
一般资料:求助者,女性,19岁,大学生。下面是心理咨询师与求助者之间的一段咨询对话。心理咨询师:你好!请问我能为你提供什么帮助吗?求助者:我最近总感到紧张,睡不好觉。心理咨询师:你能谈谈是什么事情让你感到紧张,并出现
对未完成义务教育的未成年犯和被采取强制性教育措施的未成年人应当进行义务教育,所需经费由()予以保障。
在新课程背景下,教育评价的根本目的是()。
Therequirementsforhighschoolgraduationhavejustchangedinmycommunity.Asaresult,allstudentsmust【C1】______sixtyhou
在表中八类指标名称中,2007年2月城市居民消费超过上年同期的有()大项。在2007年1—2月份全国居民食品类消费价格指数中,与上年同期相比,降幅最大和增幅最大的分别是()和()。
最新回复
(
0
)