首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In contrast to traditional analyses of minority business, the sociological analysis contends that minority business ownership is
In contrast to traditional analyses of minority business, the sociological analysis contends that minority business ownership is
admin
2019-02-01
42
问题
In contrast to traditional analyses of minority business, the sociological analysis contends that minority business ownership is a group-level phenomenon, in that it is largely dependent upon social-group resources for its development. Specifically, this analysis indicates that support networks play a critical role in starting and maintaining minority busi- ness enterprises by providing owners with a range of assistance, from the informal encouragement of family members and friends to dependable sources of labor and clientele from the owner’s ethnic group. Such self-help networks, which encourage and support ethnic minority entrepreneurs, consist of "primary" institutions, those closest to the individual in shaping his or her behavior and beliefs. They are characterized by the face-to-face association and cooperation of persons united by ties of mutual concern. They form an intermediate social level between the individual and larger "secondary" institutions based on impersonal relationships. Primary institutions comprising the support network include kinship, peer,and neighborhood or community subgroups. A major function of self-help networks is financial support. Most scholars agree that minority business owners have depended primarily on family funds and ethnic community resources for in- vestment capital. Personal savings have been accumulated, often through frugal living habits that require sacrifices by the entire family and are thus a product of long-term family financial behavior. Additional loans and gifts from relatives, forthcoming because of group obligation rather than narrow investment calculation, have supplemented personal savings. Individual entre- preneurs do not necessarily rely on their kin because they cannot obtain financial backing from commercial resources. They may actually avoid banks because they assume that commercial institutions either cannot comprehend the special needs of minority enterprise or charge unreasonably high interest rates.
Within the larger ethnic community, rotating credit associations have been used to raise capital. These associations are informal clubs of friends and other trusted members of the ethnic group who make regular contributions to a fund that is given to each contributor in rotation. One author estimates that 40 percent of New York Chinatown firms established during 1900-1950 utilized such associations as their initial source of capital. However, recent im- migrants and third or fourth generations of older groups now employ rotating credit associations only occasionally to raise investment funds. Some groups, like Black Americans, found other means of financial support for their entrepreneurial efforts. The first Black-operated banks were created in the late nineteenth century as depositories for dues collected from fraternal or lodge groups, which themselves had sprung from Black churches. Black banks made limited investments in other Black enterprises. Irish immigrants in American cities organized many building and loan associations to provide capital for home construction and purchase. They in turn, provided work for many Irish home-building contractor firms. Other ethnic and minority groups followed similar practices in founding ethnic-directed financial institutions.
Which of the following can be inferred from the passage about the Irish building and loan associations mentioned in the last paragraph?
选项
A、They were started by third or fourth-generation immigrants.
B、They originated as offshoots of church-related groups.
C、They frequently helped Irish entrepreneurs to finance business not connected with construction.
D、They contributed to the employment of many Irish construction workers.
E、They provided assistance for construction businesses owned by members of other ethnic groups.
答案
D
解析
哪一个关于爱尔兰建筑贷款团体的说法可以从文中得出?A.由第三、四代移民启动。无。B.从教会下属机构发源。搞混了,这是文中所提黑人组织的内容。C.还经常帮助爱尔兰企业投资和建筑无关部门。从文中叙述看不出在建筑之外此组织有何作为。D.正确。帮助许多爱尔兰建筑工人取得了工作。L81—83。E.“other ethnic groups”文中未提。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/U2kO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Thescientistsaretryingtofindoutthefactsto________theirtheory.
________inarecentsciencecompetition,thethreestudentswereawardedscholarshipstotaling$21,000.
Although________happenedinthatdevelopedcountrysoundslikesciencefiction,itcouldoccurelsewhereintheworld.
Nooneknowshowmanlearnedtomakewords.Perhapshebeganbymakingsoundslikethosemadebyanimals.Perhapshegruntedlik
Extensivenewstudiessuggestthattheworldhasmadeextraordinaryprogressinreducingpovertyinrecentdecades.Theresearch
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseitisinherited,therearealsoregionsoftheDNAstr
Notallmemoriesaresweet.Somepeoplespendalltheirlivestryingtoforgetbadexperiences.Violenceandtrafficaccidentsc
Extensivenewstudiessuggestthatdieworldhasmadeextraordinaryprogressinreducingpovertyinrecentdecades.Theresearch
Scientistssaidtheyhavefoundevidenceofagiantplanetfaroutinoursolarsystem.Inastatement,theCaliforniaInstitute
Scientistssaidtheyhavefoundevidenceofagiantplanetfaroutinoursolarsystem.Inastatement,theCaliforniaInstitute
随机试题
netposition
血站违反献血法规定,向医疗机构提供不符合国家规定标准的血液的,应当医疗机构的医务人员违反献血法规定,将不符合国家规定标准的血液用于患者的应当
患者,女,55岁。近1年来反复出现颜面及下肢浮肿,面色无华,乏力气短,腰膝酸软,五心烦热,咽干,舌红,少苔,脉沉细。尿蛋白(++),伴有镜下血尿。应首先考虑的诊断是()
王某代甲公司与乙公司签订合同的行为属于什么性质?甲公司是否应向乙公司支付货款?
使用降阻剂时,一般认为垂直极灌降阻剂直径以( )为好。
甲企业为增值税一般纳税人,与客户签订合同销售一批商品,由于货款收回存在较大不确定性,甲企业未确认该项业务的销售收入,商品已经发出且纳税义务已发生,假定不考虑其他因素,下列关于该项销售业务的会计处理中正确的有()。
羽毛球世界锦标赛在巴黎举行,中国女子羽毛球队的小蒋、小朱和小梁报名参加女子单打的资格赛。她们三人至少有一入取得了参赛资格。已知:(1)所有资格赛成绩合格的报名者在各种尿检中只有呈阴性才能获得参赛资格。(2)她们三人全部通过了资格赛,而且
Howmanyplanetsarethereinthesolarsystemrevolvingaroundthesun?
A、Harmtosingersdonebysmokyatmospheres.B、Sideeffectsofsomecommondrugs.C、Voiceproblemsamongpopsingers.D、Hardship
Aristotledefinedafriendas"asinglesouldwellingintwobodies".Howmanyfriendswehave,andhoweasilywemake,maintain
最新回复
(
0
)