首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Australian conductor decided to hold an international festival
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Australian conductor decided to hold an international festival
admin
2019-05-23
58
问题
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Australian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Eu rope after the Second World War.
It quickly attracted famous names such as Alec Guinnes, Richard Burton, Dame Margot Fonteyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras (交响乐团). It became a fixed event ev ery August and now attracts 400, 000 people yearly.
At the same time, the "Fringe" appeared as a challenge to the official festival. Eight theatre groups turned up uninvited in 1947, in the belief that eveiyone have the right to perform, and they did so in public house disused for years.
Soon, groups of students firstly from Edinburgh University, and later from Universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little-known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.
Today the "Fringe" , once less recognized, has far outgrown the festival with around 1, 500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yet as early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big.
A paid administrator was first employed only in 1971, and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1 , 695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1. 25 million tickets were sold.
How long does the Edinburgh Festival last?
选项
A、Half a month.
B、The whole month of August.
C、All year round.
D、Three weeks.
答案
D
解析
细节题。根据第五段“Today the‘Fringe’,once less recognized,has far out—grown the festival with around 1,500 performances of theatre,music and dance on every one of the 21 days it lasts.”可以得出,“艺穗节”持续时间为21天。因此,正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UBDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Iregret_______thenoveltoJimbecausehemadeitverydirty.
A、Themanhasleftagoodimpressiononherfamily.B、Themancandresscasuallyfortheoccasion.C、Themanshouldbuyhimself
Butformany,thefactthatpoorpeopleareabletosupportthemselvesalmostaswellwithoutgovernmentaidastheydidwithit
AWhoeverBleavestheclassroomClastshouldDturnupthelights.
Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardless【C1】______whotheyareorwhattheydo,Americansspend【C2】______timeatwo
ItisAimperativeBwhichthestudentsbetoldtoChandintheirpapersDontime.
Therewasnopoint______abouttheworkingconditions:themanagerwouldnotlistentoitanymore.
Imagineananimalthatbecomesfrozenincoldweather.Then,whenitgetswarmer,theanimalsimplyunfreezesandgoesbacktoi
Inmostcasestheseindividualsaredreamingofwealthandfame,notthelonghoursaloneatatypewriter.
随机试题
写一篇记述在海滨度周末的日记,内容包括以下几点:初夏,风和日丽;有很多游人和小船,我们捡贝壳(shell);日光浴(sunbathe)玩得很愉快。注意:(1)行文要流畅;(2)要符合日记的格式;(3)词数为100-120左右。
男性,55岁,双下肢无力半年,右侧明显,近2个月行走不稳,右手不能扣纽扣,无外伤史,无发热。体格检查:颈背部无明显压痛,两上肢前臂、手及上臂尺侧皮肤感觉减退,右侧尤其明显,四肢肌张力增高,肱二头肌反射亢进,双侧膝踝反射亢进,右髌阵挛阳性,右巴宾斯基征阳性
铜绿假单胞茵接种在十六烷基三甲基溴化铵琼脂平板上,37℃培养24h后,形成的菌落特点是
某奶牛场部分奶牛产犊1周后,只采食少量粗饲料,病初粪干,后腹泻,迅速消瘦,乳汁呈浅黄色、易起泡沫;奶、尿液和呼出气有烂苹果味。病牛血液生化检测可能出现
黄连素阿托品
依据《危险化学品安全管理条例》,交通运输行业检测机构常用的化学试剂中()是属危险化学品范畴。
关于事故应急预案在应急救援中的重要作用,下列叙述正确的有()。
下列各项中,应计入事业单位其他支出的有()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
下列关于扣押和拆检公民信件必须遵守的规定,表述不正确的是()
最新回复
(
0
)