首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
While still in its early stages, welfare reform has already been judged a great success in many states—at least in getting peopl
While still in its early stages, welfare reform has already been judged a great success in many states—at least in getting peopl
admin
2013-04-22
72
问题
While still in its early stages, welfare reform has already been judged a great success in many states—at least in getting people off welfare. It’s estimated that more than 2 million people have left the rolls since 1994.
In the past four years, welfare rolls in Athens County have been cut in half. But 70 per cent of the people who left in the past two years took jobs that paid less than $6 an hour. The result: the Athens County poverty rate still remains at mote than 30 percent-twice the national average.
For advocates for the poor, that’s an indication of much more needs to be done.
"More people are getting jobs, but it’s not making their lives any better," says Kathy Lairn, a policy analyst at the Center on Budget and Policy Priorities in Washington.
A center analysis of US Census data nationwide found that between 1995 and 1996, a greater percentage of single, female-headed household were earning money on-their own, but that average income for these households actually went down.
But for many, the fact that poor people are able to support themselves almost as well without government aid as they did with it is in itself a huge victory.
"Welfare was a poison. It was a toxin that was poisoning the family," says Robert Rector, a welfare-reform policy analyst. "The reform is changing the moral climate in low-income communities. It’s beginning to rebuild the work ethic, which is much more important."
Mr. Rector and others argued that once "the habit of dependency is cracked," then the country can make other policy changes aimed at improving living standards.
From the passage, it can be seen that the author ______.
选项
A、believes the reform has reduced the government’s burden
B、insists that welfare reform is doing little good for the poor
C、is over-enthusiastic about the success of welfare reform
D、considers welfare reform to be fundamentally successful
答案
D
解析
通观全文,可知作者要说明的是社会福利改革使人们摆脱了对福利的依赖,过上了自立的生活,并改变了人们工作的道德观念。这一切都印证了作者在本文开头亮明的观点“welfare reform has already been judged a great success in many states",由此可见正确答案为D 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UIQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AnotheraspectofAmericansocietythatmay【C1】______non-Americansisthefamily.The【C2】______familystructure(parentsandch
AnotheraspectofAmericansocietythatmay【C1】______non-Americansisthefamily.The【C2】______familystructure(parentsandch
AnotheraspectofAmericansocietythatmay【C1】______non-Americansisthefamily.The【C2】______familystructure(parentsandch
Thedaywasended—quitesuccessfully,sofarassheknew.TheTrusteesandthevisitingcommitteehadmadetheirrounds,andrea
IntheUnitedStates,PresidentBarackObamahasreversedlong-standingDemocraticPartypolicybyapprovingsubstantialnewloa
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikemenewplay?【C1】______an
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikemenewplay?【C1】______an
MorethantwohundredyearsagotheUnitedStates______fromtheBritishEmpireandbecameanindependentcountry.
EversinceAesop,fantasyhasplayedanimportantroleinchildren’sliterature.Threenewbookscontinuethetraditionofencha
随机试题
患者,女,69岁。因左眼视力下降伴眼胀2周就诊。无头痛、虹视、视物变形,未行特殊诊治。有慢性阻塞性气道疾病13年。体检:矫正视力OD1.0、OS0.6,眼压OD17mmHg、OS37mmHg,角膜透明,色素性KP(+),前房轴深4CT,房水闪辉(十
A.阿司匹林B.肝素C.链激酶D.香豆素类E.氨甲环酸用于血小板功能亢进引起的血栓栓塞性疾病的防治的是
给予肝性昏迷患者肠道抗生素的主要目的是
药品质量公告不当的,发布部门应当自确认公告不当之日起_________内,在原公告范围内予以更正()
下列关于地震自救表述不正确的是()。
关于行政诉讼原告资格的表述中,下列哪一选项是正确的?()
18,-2,-2,22,74,()。
Linux操作系统中,网络管理员可以通过修改__________文件对Web服务器端口进行配置。(2009年下半年试题)
执行下列哪一条指令后,就能用条件转移指令判断AL和BL寄存器中的最高位是否相同?( )
Manybelievethat________hasthebestchanceofbecomingauniversaltongue.
最新回复
(
0
)