首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For whom did the speaker probably say this passage?
For whom did the speaker probably say this passage?
admin
2010-07-06
55
问题
For whom did the speaker probably say this passage?
W: As more women in the United States move up the professional ladder, more are finding it necessary to make business trips alone. Since this is new for many, some pieces of advice are certainly in order. If you are married, it is a good idea to encourage your husband and children to learn to cook a few simple meals while you are away. They will be much happier and probably they will enjoy the experience. If you will be eating alone a good deal, choose good restaurants. In the end, they will be much better for your digestion. You may also find it useful to call the restaurant in advance and state that you will be eating alone. You will probably get better service and almost certainly a better table. Finally, and most importantly, anticipate your travel needs as a businesswoman; this starts with lightweight luggage which you can easily manage even when fully packed. Take a folding case inside your suitcase; it will come in extremely handy for dirty clothes, as well as for business documents and papers you no longer need on the trip. And make sure you have a briefcase so that you can keep currently required papers separate. Obviously, experience helps, but you can make things easier on yourself from the beginning by careful planning, so that right from the start you really can have a good trip!
选项
A、A greater percentage of women are advancing professionally in the U.S. than previously.
B、Professional men refuse to accompany their female colleagues on business trip.
C、Each year there are more female tourists in the United States.
D、Businesswomen become successful by showing a willingness to travel alone.
答案
A
解析
本题考查细节理解。关键是听力原文第一句话的前半部分:“As more women in the United States move up the professional ladder,(随着美国职业女性的增多,)”这与选项A 的内容正好相当。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UKJd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Opinionpollsarenowbeginningtoshowthat,whoeveristoblameandwhateverhappensfromnowon,highunemploymentisprobabl
Wherewastheletterprobablyplacedmanyyearsago?
WhenwastheAmericanFootballAssociationfounded?
ShortagesoffluvaccinearenothingnewinAmerica,butthisyear’sisawhopper.Untillastweek,itappearedthat100millio
Accordingtothewoman,whatgovernstheclotheswewear?
PaoloFril,chairmanandscientificofficerofGeneDupe,basedinSanMelito,California,isamanwithadream.Thedreamisa
Ialwayseatbreakfast,andsuggestthatyoudotoo.Weallneedfoodinthemorningtosupplyourselves【C1】______sourcesofgl
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
随机试题
行人参与道路交通的主要特点是什么?
关于购药数量分析,错误的是
下列液体,哪种是等渗电解质溶液
欺骗性市场交易的行为包括()
一较深基坑,基坑所处地区地下水位高于基坑底标高6m,土渗透系数为0.1~20.0m/d。此基坑宜选用降水方案为()。
会议应急方案应在()制定完成。
根据以下资料,回答下列题。 煤炭是世界储量最丰富的化石燃料,其储量在世界能源总储量中占90%,按目前规模开采可持续2。0年左右。据上个世纪80年代初世界能源会议等组织的资料,世界煤资源的探明储量为3.5万亿吨,约占总地质储量的24.5%。煤炭的种类可分
我们人类很自以为是,往往把这个世界及其历史,甚至史前都看做是通往那个伟大的时刻——人类将至高无上地统治一切。事实上,尽管可能有些事实令人难以接受,但我们在这个星球上的卓越表现并非预先注定的。我们人类的祖先本来也可能步恐龙的后尘,而他们确实差点就与恐龙一样灭
办公人员包括______——信息的使用者、业务操作人员——设备的使用者、系统管理人员——系统的服务者三类。
Realizingthathehadn’tenoughmoneyand______toborrowfromhisfather,hedecidedtosellhiswatch.
最新回复
(
0
)