首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Benjamin Franklin was America’s first internationally famous swimmer and swimmer teacher. As a boy Franklin lived in Boston,
Benjamin Franklin was America’s first internationally famous swimmer and swimmer teacher. As a boy Franklin lived in Boston,
admin
2012-07-17
42
问题
Benjamin Franklin was America’s first internationally famous swimmer and swimmer teacher.
As a boy Franklin lived in Boston, on the coast of the Atlantic Ocean. There, during the warm summers he learned to swim. In 1717, at the age of 11, he tried out an early invention, which may well have been the first swim fins (鱼鳍) [such as scuba (自携式水中呼吸器) divers use today]. He made the fins by fitting a kind of web-shaped wooden sandal to the soles of his feet. He soon realized, however, that his swimming kick was linked to the inside of his foot and ankle as well as to the sole. As it turned out, Franklin’s "flippers" were one of his least successful inventions.
Franklin was always interested in getting the fullest enjoyment from life. While flying a kite one day he had another idea. Wanting to amuse himself with the kite and still swim, he lay on his back, held the kite’s stick in his hands and was carried along the surface of the water. (Although he often swam in Boston Harbor afterwards, Ben never again tried this method of travel. This was a pity, for if he had worn those wooden sandals while being pulled along by the kite, he might have become the world’s first water-skier. )
Franklin continued to be a powerful swimmer, and once, during a long stay in London, he swam more than three miles down the Thames River. Not content with enjoying the sport, he studied manuals on swimming strokes and taught himself to do stunts (绝技、惊险动作) in the water. He even considered opening a swimming school in London, but instead returned to Philadelphia and other pursuits. When he founded the University of Pennsylvania in 1740, he introduced the first compulsory college swim program.
Franklin’s support for swimming may have come from his belief that even one’s leisure should be employed usefully. The overweight Franklin considered swimming a reducer of fatty tissue. His accomplishments in this sport were recognized in 1969, when he, along with 14 Olympic swimming champion, was introduced into the newly established "Swimming Hall of Fame" at Fort Lauderdale, Florida.
Which of the following is the best title for this passage?
选项
A、Franklin, the Famous Swimming Teacher.
B、Franklin, the Great Inventor.
C、Franklin, the Founder of Swimming Schools.
D、Franklin, the Well-known Swimmer.
答案
D
解析
本题问文章的最佳标题是什么。通读全文,我们知道,文章第一段指出本杰明·弗兰克林是美国第一位世界知名的游泳健将和教练。之后文章的第二段、第三段、第四段和第五段分别叙述了弗兰克林从小到大都是为何游泳和如何游泳的。因此全文最佳标题应是:弗兰克林——闻名于世的游泳者。所以,本题的正确答案应是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UQXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneconomi
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneconomi
Themultibillion-dollarinternationalpharmaceuticalindustryhasbeenaccusedofmanipulatingtheresultsofdrugtrialsforfi
Womencouldincreasetheirretirementbenefitsby30percentiftheyworkasmanyyearsasmen,expertsays.LatinAmerican
Womencouldincreasetheirretirementbenefitsby30percentiftheyworkasmanyyearsasmen,expertsays.LatinAmerican
Thepurposeofa______istocutdownimportsinordertoprotectdomesticindustryandworkersfromforeigncompetition.
WearrangedthatKissingerwouldflytoVietnamfortalksearlyinJulyandthenstopinPakistanonthewayback.Therehewoul
随机试题
患者,女性,65岁。因阵发性胸闷8年,持续胸痛8小时收入院。入院时血压为130/90mmHg,诊断为急性前壁心肌梗死。上述患者出现频发室性早搏,伴短阵室性心动过速,此时最恰当的处理应是
A.白及B.仙鹤草C.棕榈炭D.血余炭E.炮姜具有杀虫功效的药物是()
河流水文调查中一般需要考虑的指标有()。
2014年11月30日,某企业“坏账准备——应收账款”科目贷方余额为30万元,12月31日,相关应收账款所属明细科目借方余额为500万元,经减值测试,该应收账款预计未来现金流量现值为410万元。不考虑其他因素,该企业2014年12月31日应确认的资产减值损
根据我国宪法和法律规定,下列选项中属于民族自治地方的是()。
股东代表诉讼是指当公司的合法权益受到不法侵害而公司却息于起诉时,公司的股东即以自己的名义起诉,所获赔偿归于公司的一种诉讼制度。根据上诉定义,以下情形可以提起股东代表诉讼的是:
在两种互补品之间,其中一种商品价格上升,会使另一种商品的需求量()。
学生上完体育课后回到教室,有15人喝了饮水机里的纯净水,其中5人很快产生了腹泻。饮水机里的纯净水马上被送去检验,检验的结果不能肯定其中有造成腹泻的有害物质。因此,喝了饮水机里的纯净水不是造成腹泻的原因。如果上述检验结果是正确的,则以下哪项对上述论证的评价最
Generallyspeaking,aBritishiswidelyregardedasaquiet,shyandconservativepersonwhois【C1】______onlyamongthosewithw
在数据库中,产生数据不一致的根本原因是
最新回复
(
0
)