首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Some US colleges adopt a different approach. "We would all like to say we do not care how much parents give, in the form of dona
Some US colleges adopt a different approach. "We would all like to say we do not care how much parents give, in the form of dona
admin
2016-01-01
39
问题
Some US colleges adopt a different approach. "We would all like to say we do not care how much parents give, in the form of donations or tuition, but we do because we care about what is good for the institution, " says Richard Fuller, head of admissions at Hamilton College in New York State. This is a break from the post-war tradition of trying to ignore money. Admissions to US universities were democratised by the growth of scholarships and loans to cover the roughly $ 35 000 needed to attend an elite university such as Harvard or the Ivy League of east coast colleges. This led to so-called" need-blind" policies.
But as the cost of attracting faculty and building facilities has risen, colleges including Hamilton, Johns Hopkins, Smith and Oberlin have changed tack. They have started to state openly that parents’ ability to pay is a factor in admissions policy, particularly for marginal candidates.
The retreat of need-blind policies caused an uproar and Brown University, Rhode Island, reinstated the approach. Ruch Simmons, the university’s new president, received a full scholarship when she attended Dillard University in New Orleans. She regards a need-blind admissions policy as a"moral imperative".
But even at need-blind colleges, wealth can help. "You would probably have to get(admissions officers)dead drunk before they would admit it—but of course if Jack Welch’s or Bill Gates’ kids show up, they are going to get different treatment, " says Tom Mortenson, editor of Postsecondary Education Opportunity newsletter.
Before this passage, the author talked about the practice of the Oxford university, then what is the attitude held by Oxford university about offering admission opportunity for donation of money?
选项
A、Negative.
B、Positive.
C、Neutral.
D、Indifferent.
答案
A
解析
根据本文大意,我们就可断定,在此文前讲述的牛津大学的态度肯定是不赞成考生通过花钱的方式获得入学资格。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/USTC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
NeitherMarynorhisbrothers______aconsentformfortomorrow’strip.
IwonderhowMrs.Brownhasbeen_____inhospital.
WagnerandStraussweresuchgoodfriendsthattheyfrequentlyexchangedgiftswith
Ididn’tgototheparty,butIdowishI_____there.
(2009)Theshygirlfelt______anduneasywhenshecouldnotanswerherteacher’squestions.
Forthispart,youaresupposedtowriteanannouncementin100~120wordsbasedonthefollowingsituation.Remembertowrite
A、toughB、enoughC、roughD、throughD
WithaheavyheartSallyarrivedearlyonthemorningoftheauction(拍卖).Itwasalmostayearsinceherdeargrandmotherpassed
IntheUnitedStateselementaryeducationbeginsattheageofsix.Atthisstagenearlyalltheteachersarewomen,mostlymarr
Arecentsurveyshowedthatinthelastfiveyearsthepercentageofwivesaged25to29whodidnotwantchildrenhadalmostdo
随机试题
下列哪项不符合小叶性肺炎
由于吸油阀故障造成活塞式压缩机油压不足或为零的处理措施是检查()。
多氯联苯进入人体后,可蓄积在名组织中,其中哪种组织中含量最高
决定基托伸展范围不必考虑
集散系统的安装是指( )设备安装。
设NA表示阿伏伽德罗常数的值,下列说法正确的是()。
阅读以下文字,完成下列问题。我记得念大三的时候,期末考试的题目有一道特别难,全班就我一个人能基本上做出来。可是等卷子发下来,我发现那道题目老师只给了1/4的分数,感到很委屈,因为我只是把答案的小数点点错了地方。老师耐心开导我,我也理解了老师重扣分
向端用户提供尽可能宽的网络接入是引起人们广泛关注的技术。(46)只能提供128kb/s的接入数据速率,(47)则是通过电话双绞线向端用户提供更高信息传输带宽的一种接入技术,而采用(48)和电缆调制解调器也可获得和后者同样数量级的接入带宽。第3代无线通信的(
在下列字符中,其ASCII码值最大的一个是()。
A、Atatravelagency.B、AtanAustralianairport.C、Atanairlinetransferservice.D、Atalocaltransportationauthority.A细节推断
最新回复
(
0
)