首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many current discussions of immigration issues talk about immigrants in general, as if they were abstract people in an abstract
Many current discussions of immigration issues talk about immigrants in general, as if they were abstract people in an abstract
admin
2017-03-06
39
问题
Many current discussions of immigration issues talk about immigrants in general, as if they were abstract people in an abstract world. But the concrete differences between immigrants from different countries affect whether their coming here is good or bad for the American people.
The very thought of formulating immigration laws from the standpoint of what is best for the American people seems to have been forgotten by many who focus on how to solve the problems of illegal immigration.
It is hard to look for "the ideal outcome" on immigration in the abstract. Economics professor Milton Friedman once said, "The best is the enemy of the good," which to me meant that attempts to achieve an unattainable ideal can prevent us from reaching good outcomes that are possible in practice.
Too much of our current immigration controversy is conducted in terms of abstract ideals, such as "We are a nation of immigrants." Of course we are a nation of immigrants. But we are also a nation of people who wear shoes. Does it follow that we should admit anybody who wears shoes?
The immigrants of today are very different from those who arrived here a hundred years ago. Moreover, the society in which they arrive is different. To me, it is better to build a wall around the welfare state than the country.
But the welfare state is already here—and, Jar from having a wall built around it, the welfare state is expanding in all directions. We do not have a choice between the welfare state and open borders. Anything we try to do as regards immigration laws has to be done in the context of a huge welfare state that is already a major, inescapable fact of life.
Among other facts of life utterly ignored by many advocates of de facto amnesty(事实上的大赦) is that the free international movement of people is different from free international trade in goods.
Buying cars or cameras from other countries is not the same as admitting people from those countries or any other countries. Unlike inanimate objects, people have cultures and not all cultures are compatible with the culture in this country that has produced such benefits for the American people for so long.
Not only the United States, but the Western world in general, has been discovering the hard way that admitting people with incompatible cultures is an irreversible decision with incalculable consequences. If we do not see that after recent terrorist attacks on the streets of Boston and London, when will we see it?
"Comprehensive immigration reform" means doing everything all together in a rush, without time to look before we leap, and basing ourselves on abstract notions about abstract people.
What is the author’s view regarding America’s immigration policy?
选项
A、America should open its borders to immigrants from different countries.
B、Immigrants have contributed greatly to the welfare of American people.
C、Unrestricted immigration will undermine the American welfare state.
D、There is no point building a wall around the American welfare state.
答案
C
解析
观点态度题。题干问作者对美国移民政策的看法。根据其中的关键词 “immigrant policy”定位到第六段最后一句。作者提到移民政策必须考虑福利系统,因为这已经是一种主要的、难以回避的现实。而且,其前面的一句提到要么是福利国家,要么开放边界,除此之外我们别无选择,这表明作者担忧不断涌入的移民会损害福利体系。由此可知选项C是正确答案,其中的“unrestrained immigration”是对“open borders”的同义互换。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UTU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,【B1】______,facespracticallyeverycom
A、Thetextsaretherevealingofthetexters’characters.B、Thetextsarewellwrittenbythetexters.C、Thetextsareunaccepta
JustlikeChinese,Westernersgivegiftsonmanyoccasions,suchas,onbirthdaysoffamilymembers,atweddings,atChristmasa
A、Tennis.B、Hockey.C、Gymnastics.D、Bridge.D此题为明示信息,看到选项就可以预测,问的是一种游戏或者运动。女士说自己喜欢打桥牌(bridge),故选D。做题时注意排除hockey引起的干扰。
A、Hecheckedthroughtheexpiringdateofhiscurrentmileage.B、Helookedroundmileageinhisfrequentflieraccount.C、Heloo
A、Arrogant.B、Weird.C、Genuine.D、Outgoing.A女士在一次研讨会上介绍一位著名的建筑学家,可见女士是以研讨会的主持人身份出现的。故答案为A。选项告诉我们,题目问的是某人正在进行的行为动作。本题解题的要领是抓住会议开
WilmaSubrahadnointentionofbecomingapublicspeaker.After【B1】______fromcollegewithdegreesinchemistryandmicrobiolog
A、Becauseshecouldn’tfindtherestaurant.B、Becauseshewasnotinvitedtodinner.C、Becauseshehadameeting.D、Becauseshe
尽管电子阅读器(e-reader)市场用户在中国基础庞大、潜力非凡,但由于中国的电子阅读(e—reading)趋势具有强烈的“中国特色”,外资企业对中国市场望而却步。首先,目前中国电子书市场的主要驱动力是数量庞大的手机用户。中国共有7900万电子书读者,其
A、Theeffectsofhotweatheronanimals.B、Howanimalssurviveinextremetemperatures.C、Howchangesinlocationaffecteddinos
随机试题
二梅出自于()
矛盾问题的精髓是()。
小青龙汤的治疗病证有
关于海洋运输货物保险,下列哪一选项是正确的?(卷一/2010年第43题)
承包商提出施工索赔时,应提供的依据包括( )。
某市建筑公司承建某县政府办公楼,工程不合税造价为1000万元,则该施工企业应缴纳的营业税、城市维护建设税和教育费附加分别是()万元。
选择计数调整型抽样方案时,为降低使用方风险可选择()。[2007年真题]
安居工程
Readtheextractfromanarticleaboutnegotiationbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitheris
()就业办公室()研究生部()校长办公室()运动中心
最新回复
(
0
)