首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They had failed to cover all the pilots. B、They had only covered cargo plane pilots. C、They would be put into effect in two ye
A、They had failed to cover all the pilots. B、They had only covered cargo plane pilots. C、They would be put into effect in two ye
admin
2021-06-15
16
问题
The Federal Aviation Administration, or FAA, the government agency that regulates civil aviation in the United States, (3)announced new rules this month to combat pilot fatigue. The new guidelines, which will go into effect in two years, call for reducing the number of pilots’ on-duty hours and giving them a 10-hour rest period between shifts, so they can get at least 8 hours of uninterrupted sleep. The new rules apply to only pilots of passenger airlines. FAA determined that including pilots who fly cargo planes—a large segment of the aviation industry—would add too much to the cost of implementing the changes. (4)But the Independent Pilots Association (IPA) has filed a lawsuit asking the government to set one level of safety for all pilots.
3. What is the main purpose of the new rules?
4. Why was IPA unhappy about the new rules?
选项
A、They had failed to cover all the pilots.
B、They had only covered cargo plane pilots.
C、They would be put into effect in two years.
D、They would be too costly if implemented.
答案
A
解析
录音最后提到,独立飞行员协会(IPA)要求政府对所有飞行员设定统一的安全标准,可见协会不满的原因是A“新规定不能覆盖到所有的飞行员”。B错在cargo,新规定只用于客机飞行员。C“计划两年后实施”是提到的事实,但不是协会不满的原因。录音提到如果把货机飞行员也包括进来,实施规定的花费就会太大,但这不是协会不满的原因,排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UdO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
AdetailedandthoroughresearchprojectundertakenbytheOpenUniversityrecentlyreportedthattheirevidenceappearstoshow
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotalldeser
SecretsofGrade-AParentsA)WhenCareyGrahamstartedGradeOne,hegotaveryspecialteacher."Sherecognizedmypassion
A"memorypill"thatcouldaidexamrevisionandhelptopreventpeopleforgettingimportantanniversariesmaysoonbeavailable
Duringthe1992presidentialcampaign,HillaryRodhamClintonobserved,"Ourlivesareamixtureofdifferentroles.Mostofus
Ithoughthavingababywouldhurtmywritingcareer.Iwaswrong.A)Ialmostdidn’thaveachildbecauseofmycareerasa
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1】______suggestthefigureisover450million.Then
中国的烹饪艺术不仅限于满足人们的口福那么简单,它还强调体现食物的审美价值,所做菜品应该色、香、味俱全。菜品的色泽必须让人赏心悦目,而色彩的协调在菜品制作的过程中就已经了然在心了。菜品中不同层次的味道也应像菜品的各种颜色一样保持协调。中国菜有五种基本
根据全国老龄工作委员会(theChinaNationalCommitteeOnAging)的数据来看,到2053年,中国60岁及以上的老人数量预计会从目前的1.85亿一跃变为4.87亿,或者说是占总人口的35%。扩张的比例是由于寿命的增加和计划生
随机试题
爆燃和表面点火产生原因()。
按照保险利益原则,下列哪些当事人的投保行为无效?()
进度计划制定的方法中,属于肯定型网络计划技术的是()。
危险化学品储存仓库建成后,须经()验收合格后方可以使用。
甲企业持有乙公司40%的股权,2007年12月31日甲企业长期股权投资的账面价值为2000万元。由于乙公司主营业务的市场条件发生变化,2008年发生亏损6000万元。如果甲企业没有承担额外义务,则甲企业应确认的投资损失为()万元。
涉税鉴证及其他鉴证业务工作底稿的归档期限为( )。
某在建工程开工于2007年3月1日,总用地面积3000m2,规划总建筑面积12400m2,用途为写字楼。土地使用年限为50年,从开工之日起计;当时取得土地的花费为楼面价800元/m2。该项目的正常开发期为2.5年,建设费用(包括前期工程费、建筑安装工程费、
一个已经二十岁,身高不足一米的残疾乞丐躺在地上乞讨,将近一天时间所获甚微。一个老外路过,送给他一张百元大钞。令人惊异的是,不到半分钟,他一瘸一拐地加入了为一位身患重病却无力支付医疗费的女孩募捐的队伍,那队伍有200多人。对这段话的准确概括是(
包豪斯时代“艺术与技术的新统一”,是()的主张之一。
向旅行社询问旅游信息说明:以彭莉的名义给旅行社写一封信,询问旅游相关信息。内容:1.打算和朋友一起去湖南省游玩,时间为10天左右;2.因为是学生,资金不是很多,选择坐火车和住普通旅馆;请旅行社安排一下:3.请回信
最新回复
(
0
)