首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Exciting new research indicates that growing older might not necessarily mean growing mentally slower. New studies are providing
Exciting new research indicates that growing older might not necessarily mean growing mentally slower. New studies are providing
admin
2016-06-19
29
问题
Exciting new research indicates that growing older might not necessarily mean growing mentally slower. New studies are providing breakthroughs in our understanding of how aging affects memory, language, and other cognitive functions. This information could provide tools for lessening or even averting some loss in brain functioning often associated with old age.
If science can help older citizens retain their mental abilities longer, then the whole nation would benefit. That’s why it is so important for research on the aging mind to flourish. The government should make studying neural health, the role of life experiences in shaping the brain, and the structure of the aging mind — key priorities in these years. And the National Institute on Aging should undertake major research initiatives in these areas to expand the scientific basis for understanding and promoting healthy mental aging.
Revolutionary advances in neuron-science, behavioral science, and the science of learning have opened the door for the development of new techniques and technologies that can preserve mental sharpness in older people. These might be as novel as transplanting genetically engineered cells to replace disfunctional neurons or as familiar as engaging in stimulating intellectual and physical activities.
As many jokes about losing brain cells illustrate, it has long been thought that age-related decline in cognitive abilities is a result of diminishing neurons and synapses. But scientists have discovered that as people grow old, a drop in certain mental abilities may have more to do with changes in the health of the nervous system. For example, the mild loss of memory that is often associated with growing old may be linked to biochemical shifts in neurons rather than to actual loss of brain cells. Research aiming at identifying the mechanisms that maintain or impair neural health is critical for advancing our knowledge of aging.
In addition, exciting studies under way around the country arc exploring the degree to which older people can benefit from certain kinds of mental practice. We are only beginning to understand the pliability of cognitive functioning in people who are already old, but the promise of finding ways to maintain abilities is very real. For example, studies indicate that our life experiences can bring about lasting changes in our brains that shape how we age. Aging people with college or postgraduate degrees, for instance, generally have better cognitive functioning, such as language and reasoning than those with less education. And better-educated people who reach their 80s — when much of the decline in brain functioning typically occurs — experience far fewer cognitive problems than their less-educated peers. Scientists believe that formal education and professional training lead to more dense and complex associations among neurons that maintain functions even when those associations weaken.
The article mentions the following as a priority in the near future except_____.
选项
A、the health of the neural system
B、how life experiences influence the shaping of the brain
C、the structure of the aging mind
D、mental health
答案
D
解析
细节题。本题定位到第二段第三句“The government shouldmake studying neural health,the role of life experiences in shaping the brain,and the structure of the aging mind—key priorities in these years.”政府应该努力研究神经健康,即人生的经历在塑造大脑上所起的作用,以及老年人的头脑结构——这都是近几年最重要的事。很明显,只有选项D没有被提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UgG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegestointerviewgraduatingstudentsw
A、Hedoesn’twritewellenough.B、Heisnotaprofessionalwriter.C、Hehasn’tgotanyprofessionalexperience.D、Hedidn’tperf
A、Itrequirestoomuchtravelingtodifferentcities.B、Itlimitsinteractionamongstudents.C、Itwillincreaseclasssize.D、I
Negotiationsworkwonders.Thisisparticularlysoininternationalbusinesssinceitismostlythroughnegotiationsthatexport
A、Registeringforcourses.B、Buyinganewcomputer.C、Gettingdirections.D、Studyingsociology.A根据“whichcoursestotake选什么课程”,
Karaokemayneverbethesame,thankstoresearchbeingpresentedinNashvilledetailingthelatestfindingsineffortstocreat
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecauseofraysfromthesunandotherstars.Theatmosphe
A、Thephoningfee.B、Themileage.C、Theareacode.D、Theareamap.C细节题。提到打长途电话后马上就说了需要“区号”,即C。选项D是强干扰项,注意areamap上面也有“区号”,所以区域图
A、Sherearrangedthechaptersofherbook.B、Sheassuredhimthatthechapterwasfinished.C、Sheworkedonthechapterforquit
Since1975,Dr.Griffinhasbeenresearchingtheideaofanimalthinkingandtryingtomaketheideaanewscience.Heandother
随机试题
保守的筹资组合
Thechildrenarethenmorelikelytogrowupbrightandintelligent.(passage2)
A.血浆因子Ⅻ亚基抗原测定B.凝块稳定性试验C.定性试验D.定量试验E.确证试验血浆因子ⅩⅢ亚基抗原测定是
《公路工程施工监理合同范本》规定业主经与监理单位协商后方可要求监理单位更换不称职的监理人员。( )
管道气压试验可以根据输送介质的要求,以选用()气体为宜。
“应付账款”账户的期初贷方余额为8000元,本期贷方发生额为12000元,期末贷方余额为6000元,则该账户的本期借方发生额为()。
社会主义制度建立后,民主党派的性质是()。
行政执法行为只约束行政相对人。()
计算机操作系统通常具有的5大功能是
DarkForcesDominateUniverseTheEarth,moon,sunandallvisiblestarsintheskymakeuplessthanonepercentoftheuni
最新回复
(
0
)