首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Automation refers to the introduction of electronic control and automatic operation of productive machinery. It reduces the huma
Automation refers to the introduction of electronic control and automatic operation of productive machinery. It reduces the huma
admin
2010-04-12
44
问题
Automation refers to the introduction of electronic control and automatic operation of productive machinery. It reduces the human factors, mental and physical, in production, and is designed to make possible the manufacture of more goods with fewer workers. The development of automation in American industry has been called the "Second Industrial Revolution".
Labor’s concern over automation arises from uncertainty about its effects on employment, and fears of major changes in jobs. In the main, labor has taken the view that resistance to technological change is futile. In the long run, the result of automation may well be an increase in employment, since it is expected that vast industries will grow up around manufacturing, maintaining and repairing automation equipment. Unquestionably, however, there will be major shifts in jobs within plants, and displacement of labor from one industry to another. The interest of labor lies in bringing about this transition with a minimum of inconvenience and distress to workers involved. Also, union spokesmen emphasize that the benefit of the increased production and lower costs made possible by automation should be shared by workers in the form of higher wages, more leisure, and improved living standards.
To protect the interests of their members in the era of automation, unions have adopted a number of new policies. One of these is the promotion of supplementary unemployment benefits plans. It is emphasized that since the employer involved in a SUB plan has a direct financial stake in preventing unemployment, he will have a strong incentive for planning new installations so as to cause the least possible disruption in jobs and job assignments. Some unions are working for dismissal pay agreements, requiring that permanently laid off workers be paid a sum of money based on length of service. Another approach is the idea of the "improvement factor", which calls for wage increases based on increases in productivity. It is probable, however, that labor will rely mainly on reduction in working hours in order to gain a full share in the fruits of automation.
In order to get full benefits of automation, labor will depend mostly on______.
选项
A、dismissal pay agreements
B、the reduction of working hours
C、the increase of wages in proportion to the increase in productivity
D、strong incentives for planning new installations
答案
D
解析
文章最后一段最后一句话指出“劳工们将主要依靠减少工作时间来享受自动化的果实。”因此为了获得自动化带来的最大效益,劳工们应主要依靠减少工作时间。故选B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Unj7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhoshowedLangLanghowtocontrolthekeys?AccordingtoLangLang’sfather,musicwasstillmusic,anditexistedto______.
WhoshowedLangLanghowtocontrolthekeys?LangLangfeltlifewasmiserableinBeijingbecauseof
WhoshowedLangLanghowtocontrolthekeys?WhathappenedwhenLangLangwaseightyearsold?
A、whenthey’reunabletocontroltheperson’sbehavior.B、whentheconsequencesofthebehaviorareunpleasant.C、Whenthecause
A、Sheprefersthestadium.B、Thelightisn’tbrightenough.C、Sheagreeswiththeman.D、Thedininghallisn’tlargeenough.B[听
TheLanguageLearningTheorycourseisanoptionduringthethirdsemesterofyourprogram.Itisanintroductiontoaspectsof
A、Ithelpsacomputerartisttorecordhispictureselectronically.B、Ithelpsacomputerartisttosendhispicturestoothers.
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodernsocietyhaschangedpeop
Thepassagemainlyanalyzesthedifferencesbetweenshynessandsocialphobiaaswellasthecausesbehindthesetwoproblems.
随机试题
单一原料冷盘的装盘有________。
男,1岁。面色苍白1个月,易疲乏,时而烦躁,纳差。体检:肝肋下3cm,质中,脾肋下1.5cm。查血常规:Hb86g/L,RBC3.45×1012/L,MCV68fL,MCH20pg,MCHC0.26。最可能的诊断是
下列用地在城市用地中占比例最大的是()用地。
下列关于纵向围堰的说法正确的有()。
燃气管道的附属设备有()。
一般情况下,基金的收益与风险程度都高于银行存款。()
《中国银行业反商业贿赂承诺》的制定机构是()。
有题签观点:碎片化学习对知识的掌握弊大于利。理由:①碎片化学习不能全面掌握知识,不利于辩证性思考。②碎片化学习不能深入理解知识。③碎片化学习容易让人产生满足感,不能真正掌握知识。请针对这个观点进行反驳并给出具体理由。
①多一些理性冷静的客观公正,少一些自以为是的推测定性②也是每一位接受者、评论者的责任③不可否认,任何文艺作品都会有瑕疵、有遗憾④不管是谁、针对谁,在发表意见时,都应该多一些责任心和包容心,少一些个人情绪和宣泄⑤这才是负责任的态度,也是对待文艺创作的
Designofallthenewtoolsandimplementsisbasedoncarefulexperimentswithelectronicinstruments.First,ahuman"guineap
最新回复
(
0
)