首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organizations, plays an increasingly important part in the preser
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organizations, plays an increasingly important part in the preser
admin
2010-05-25
53
问题
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organizations, plays an increasingly important part in the preservation for public enjoyment of the best that is left unspoiled of the British countryside. Although the Trust has received practical and moral support from the government, it is not a rich government, supported by public taxes. It is a voluntary association of people who care for the unspoiled countryside and the ancient sites to preserve them for the permanent enjoyment of the public. It is a charity, which depends for its existence on voluntary support from members of the public. It has 160,000 members in England, Wales and Northern Ireland who pay a small subscription each year, and its primary duties are to protect for the nation places of great natural beauty and places of historical interest and preserve them from the dangers of modem development and extinction.
The attention of the public was first drawn to the dangers threatening the great old houses and castles of Britain by the late Lord Lothian, who in 1935 said that, as a result of taxation and estate duty, most of these ancient houses were under sentence of death. When he died he left his great seventh century house and all its contents to the Trust Together with 4,500-acre park and estate surrounding it. This gift attracted wide publicity and it started the Trust’s "Country House Scheme". Under the scheme, with the cooperation of the government and thanks to the generosity of the general public, the Trust has been able to save and make accessible to the public about one hundred and fifty of these old houses, together with often very valuable contents. Whenever possible, the Trust seeks to maintain continuity and to preserve these as living realities rather than as dead museums. It is the view of the Trust that the families who give them to the nation and whose ancestors created them make the best possible curators.
In addition to country houses and open spaces the Trust now owns some examples of ancient wind and water mills, gardens, Roman antiquities, farms and small villages, cultural parks, as well as complete villages. In these villages no one is allowed to build, develop or disturb the old village environment and all houses completely maintain their original sixteenth-century style. The public definitely has free access to these areas and is only asked to respect the peace, beauty and wildlife. The preservation was part of history of Britain, and is now practiced by its organization, certainly will be carried on in the future, therefore, those cultural and historical relics will exist forever as long as people care for the environment in which they are living, both natural and cultural.
Who will take up the responsible managerial work of the old houses?
选项
A、The directors of the local branches of the Trust.
B、The men who enjoy the prestige in the local places.
C、The members of the organization.
D、The ex-owners of the structure.
答案
D
解析
事实细节题。文章第二段的最后一句话:“It is the view of the Trust that the families who give them to the nation and whose ancestors created them makes the best possible curators.”信托机构认为把古建筑捐给国家的家庭是最好的馆长,他们可以照管老宅。选项A 信托机构的地方机构负责具体的事务;选项B “当地名流”,文中没有提及;机构会员只是捐款,所以排除选项C 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Uo1K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentresearchindicatesthatthemobilephoneischangingnotonlyourcul
Theeconomicrecessionhasmeantthatjob______isararething.
Theauthorwasheldattheairportbecause______.Welearnfromthepassagethattheauthorwould______topreventsimilare
Nutritionist’sAdviceEatingcorrectlyinyour20sand30scanbeamatterofvisualaesthetics,ratherthanatiresomeexe
Aftergraduation,everycollegestudentwillhavetofindajob.Someofthemchoosethejobthattheyareinterestin;othersc
Thetouristtradeisbooming.Withallthiscomingandgoing,you’dexpectgreaterunderstandingtodevelopbetweenthenations
WhatdidtheinternationalgroupperceiveinAfghanistan?
Alltheinformationwehavecollectedinrelationtothatease______verylittle.
I’dratherthatthey______duringthebadweather,buttheyinsistthattheymustreturnhometoday.
随机试题
肺炎患者出现休克时的治疗原则
下列费用中,属于征地补偿费用的是()。
《国家广播电影电视总局建设工程项目设备材料管理办法》设备材料的采购有关规定包括()。
下列关于混合筹资的说法中,不正确的是()。
在“光合作用吸收二氧化碳释放氧气”一节中,某教师安排了实验:“二氧化碳是光合作用必需的原料吗?”实验过程如下:(一)提出问题二氧化碳是光合作用必需的原料吗?(二)作出假设二氧化碳是光合作用必需的原料。即没有二氧化碳植物就不能进行光合作用。(三)制
It’ssaidthattheyhaveswumtotheislandfromthecontinent,butthey______(不可能做到)becausetheoceaninbetweenistoowide.(
已知二次函数y=ax2+bx+c(其中a>0,b>0,c<0),关于这个二次函数的图像有如下说法:①图像的顶点一定在第四象限;②图像的开口一定向上;③图像与x轴的交点都在y轴的左侧.以上说法中,正确的个数是(
下列主体中,依照我国选举法不列入选民名单的是()。
在CSMA中,决定退让时间的算法如下(1)如果信道空闲,则以P的概率发送,而以1-P的概率延迟一个时间单位to(2)如果信道忙,则继续监听直至信道空闲并重复步骤(1)。(3)如果发送延迟了一个时间单位t,则重复步骤(1)。上
LikemanyoftheprotestersatOccupyWallStreetinNewYork,AmandaVodolaisyoung,underemployedandloadedwithstudentdeb
最新回复
(
0
)