首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
How can we get rid of garbage? Do we have enough energy sources to meet our future energy needs? These are two important que
How can we get rid of garbage? Do we have enough energy sources to meet our future energy needs? These are two important que
admin
2017-08-29
51
问题
How can we get rid of garbage? Do we have enough energy sources to meet our future energy needs?
These are two important questions that many people are asking today. Some people think that man might be able to solve both problems at the same time. They suggest using garbage as an energy source, and at the same time it can save the land to hold garbage.
For a long time, people buried garbage or dumped it on empty land. Now, empty land is scarce. But more and more garbage is produced each year. However, garbage can be a good fuel to use. The things in garbage do not look like coal, petroleum, or natural gas; but they are chemically similar to these fossil fuels. As we use up our fossil-fuel supplies, we might be able to use garbage as an energy source. Burning garbage is not a new idea. Some cities in Europe and the United States have been burning garbage for years. The heat that is produced by burning garbage is used to boil water. The steam that is produced is used to make electricity or to heat nearby buildings. In Paris, France, some power plants burn almost 2 million metric tons of the city’s garbage each year. The amount of energy produced is about the same as would be produced by burning almost a half million barrels of oil.
Our fossil fuel supplies are limited. Burning garbage might be one kind of energy source that we can use to help meet our energy needs. This method could also reduce the amount of garbage piling up on the earth.
According to the passage, using garbage is______.
选项
A、for heating in France each year
B、a new way in a modern society
C、a good way to solve the problem of energy shortage
D、too expensive as an energy source
答案
C
解析
A、D两项在文中都未提到,故可排除。由第三段第七句“Burning garbage is not a new idea.”可知,B项不正确。由第三、四段可知,C项正确,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UuiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Peopleoftenshowtheir【36】bythebodypositionsthey【37】.Thesecancontradict【38】youaresaying,especiallywhenyouaretryin
Heisat______inhisdescriptionofcountrylife.
Therearevariouswaysinwhichindividualeconomicunitscaninteractwithoneanother.Threebasicwaysmaybedescribedasth
Pickouttheappropriateexpressionfromtheeightchoicesandcompletethefollowingdialoguebyblackeningthecorrespondingl
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownup,andoldpeoplewishingtheywereyoungagain.Eachagehasitspleasure
Thisisoneofthemostbeautifulpicturesofscenerythat______displayedhere.
Lawntennisisagoodsport,beingbasedontheancientgameofcourttennis,whichprobablycameupinEgyptorPersiasome250
Lawntennisisagoodsport,beingbasedontheancientgameofcourttennis,whichprobablycameupinEgyptorPersiasome250
Howmanythingscanyouseeinthenightsky?Alot!OnaclearnightyoumightseetheMoon,someplanets,andthousandsofspa
随机试题
∫23xdx
市机械进出口公司向中国A市中级人民法院起诉,要求美国某贸易公司承担其销售不合格机械设备的违约责任。在诉讼过程中,由于美国该贸易公司在中国没有住所,为了诉讼的便利,于是聘请中国陈律师代为进行诉讼。在这种情况下,美国某贸易公司从美国向中国A市中级人民法院寄交的
(2008年)下列各物质的化学键中,只存在σ键的是()。
【背景资料】某沿海大桥工程项目,主墩基础是48根桩径为1.60m的钻孔灌注桩,实际成孔深度为55m。大桥所处位置的地点情况为:表层为5m的砾石,以下为30m的卵漂石层,再下层为软岩层。施工单位进场后,针对本工程的特性,召集各专业技术人员
包买商从出口商那里无追索地购买已经承兑的,并通常由进口商所在地银行担保的远期汇票或本票的业务是指()。
汇票的保证不得附有条件,如果附有条件的,不影响保证人对汇票的保证责任。()
个体经济组织与劳动者建立劳动关系,不适用《劳动合同法》。()
鸡汤历来被人们当成是营养佳品,很多人只喝汤却把炖过的肉弃之不食。但一项最新的研究认为鸡汤营养价值并不高,鸡汤里的鸡肉才是营养丰富的宝贝。估计这项研究成果公布以后,将会改变人们长久以来“吃肉不如喝汤”的观点。上述推论基于以下哪项假设?(
在现代市场竞争中,厂商总用各种手段把竞争对手的顾客争取过来,使其购买本企业的产品,这种做法是()。
经过对最近十年统计资料的分析,我们发现,某省因肺结核死亡的人数比例比全国的平均值要高两倍。而在历史上该省并不是肺结核的高发地区。看来,该省最近这十年的肺结核防治水平降低了。以下哪项如果为真,最能削弱上述论断?
最新回复
(
0
)