首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
With the start of BBC World Service Television, millions of viewers in Asia and America can now watch the Corporation’s news cov
With the start of BBC World Service Television, millions of viewers in Asia and America can now watch the Corporation’s news cov
admin
2012-08-10
39
问题
With the start of BBC World Service Television, millions of viewers in Asia and America can now watch the Corporation’s news coverage, as well as listen to it.
And of course in Britain listeners and viewers can tune into two BBC television channels, five BBC national radio services and dozens of local radio stations. They are brought sport, comedy, music, news and current affairs, education, religion, parliamentary coverage, children’s programs and films for an annual license fee of 83 per household.
It is a remarkable record, stretching back over 70 years — yet the BBC’s future is now in doubt. The Corporation will survive as a publicly-funded broadcasting organization, at least for the time being, but its role, its size and its programs are now the subject of a nationwide debate in Britain.
The debate was launched by the government, which invited anyone with an opinion of the BBC — including ordinary listeners and viewers — to say what was good or bad about the Corporation, and even whether they thought if it was worth keeping. The reason for its inquiry is that the BBC’s royal charters runs out in 1996 and it must decide whether to keep the organization as it is or to make changes.
Defenders of the Corporation — of whom there are many — are fond of quoting the American slogan "If it ain’t broke, don’t fix it." The BBC "ain’t broke", they say, by which they mean it is not broken (as distinct from the word "broke", meaning having no money), or why bother to change it?
Yet the BBC will have to change, because the broadcasting world around it is changing. The commercial TV channels — ITV and Channel 4 — were required by the Thatcher Government’s Broadcasting Act to become more commercial, competing with each other for advertisers, and cutting costs and jobs. But it is the arrival of new satellite channels — funded partly by advertising and partly by viewers’ subscriptions — which will bring about the biggest change in the long term.
The word "broke" in "If it ain’t broke, don’t fix it" means______.
选项
A、broken down
B、bankrupt
C、fragmented
D、penniless
答案
D
解析
定位在第5段第2句:The BBC“ain’t broke”,they say,by which they mean it is notbroken(as distinct from the word“broke”,meaning having no money…英国广播公司的拥护者说的没有broken意思是“破产”,而不是原句“If it ain’t broke,don’t fix it”中的broke。选项A中brokendown意为“出故障”,选项B中bankrupt意为“破产”,选项C中fragmented意为“破裂”,选项D中penniless意为“身无分文的”,意思最相近,故选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Uy57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Writingpapersforhisclasses.B、Meetingwithhisprofessors.C、Doingextraworkinthechemistrylab.D、Workingovertimeas
Themodernworldcouldnotoperatewithoutroads.Itisawayoflifewithalmosteveryfamilyinthewesternworldowningan
Readingisthoughttobeakindofconversationbetweenthereaderandthetext.Thereaderputsquestions,asitwere,tothet
A、Tothesupermarket.B、Toschool.C、Toherhome.D、Toherneighbor’shouse.C
Afather’srelationshiptohischild’scurrentandfutureacademicsuccessandthelevelofhisorherdevelopmentinacademicp
HowAdvertisementIsDoneThelanguageoftheadvertiserWhenwechooseawordwedomorethangiveinformation;wealsoexp
Internetuseappearstocauseadeclineinpsychologicalwell-being,accordingtoresearchatCarnegieMellonUniversity.Ev
A、Literature.B、USCulture.C、TOEFL.D、BusinessEnglish.D细节题。四个选项都是表示课程的名词,注意听到课程时,要记录相关信息。女士在介绍课程时,提到了computerliteracy,interc
A、Visitthehotel.B、Workintheclothingstore.C、Continueherjobsearchforawhile.D、Makeextramoneywhiletakingclasses.
假如你是校学生会主席.你们学校的一名叫李明的同学得了白血病(leukemia),请你写一份倡议书,为这位同学捐助。你的倡议书应该包括如下内容:1.介绍这位同学的病情和家庭情况2.这位同学目前的困难3.需要捐助及联系方式
随机试题
下列关于功能性消化不良的描述正确的是
牛瘤胃积食时,叩诊左肷部出现()。
A、诱导胸腺内阳性选择B、诱导胸腺内CD4+T细胞阴性选择C、诱导胸腺内CD8+T细胞阴性选择D、产生T细胞活化的第一信号E、产生T细胞活化的第二信号T细胞表面TCR-CD3复合受体分子与APC表面抗原肽MHC分子
符合良性高血压血管病变的是
假如公司准备与远道而来的潜力客商签订一份合同,则待签文本一般应使用()。
初步阐述了毛泽东思想的活的灵魂的时期是()。
阅读案例:“芬兰诺基亚的崛起”,并回答问题。案例:芬兰诺基亚的崛起移动电话(手机)设备产业是20世纪90年代成长最快的产业之一。诺基亚在手机销售市场中占支配地位。诺基亚的根基在芬兰,一个人们在谈论尖端技术公司时通常想不到的国家
“星法庭”(中国传媒大学,2008年)
廖某,女,30岁,国家机关工作人员;牛某,女,28岁,医院主任医师;郭某,男,38岁,公安局预审员。廖某平日为人奸猾,爱占小便宜。为此,廖某的小叔子贾某与其常常争吵、抗衡,揭露她爱占小便宜的短处。1996年6月15日下午,贾某从工厂下班回家,当时廖某及其女
Whileanti-slaverysentimenteventuallydictatedpolicyinboththeUnitedStatesandGreatBritain,thecourseofabolitiondif
最新回复
(
0
)