首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them
admin
2014-05-14
57
问题
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them because they have a flair for serf-promotion and because they have so much money to throw around. "It’s iniquitous,’ they say, that this entirely unproductive industry (if we can call it that) should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies are making. Why don’t they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it’s the consumer who pays. The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing ma chine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc. , from an advertisement. Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway byelaws while waiting for a train? Would you like to read only closely printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities. We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets, Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daffy paper, or can enjoy so many broadcast programmes is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price! Another thing we mustn’t forget is small ads. Which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything Can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the hatch, match and dispatch column but by far the most fascinating section is the personal or agony column. No other item in a newspaper pro rides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is!
The attitude of the author toward advertisers is ______.
选项
A、appreciative
B、trustworthy
C、critical
D、dissatisfactory
答案
A
解析
欣赏/赞赏。从上述注释也可推知是A项。最重要的,作者提出种种功能,是为了反驳第一段内提到的论点:完全是非生产企业每年吸收几百万镑,这说明这些大公司利润有多高。最重要的是消费者付的广告费等。反驳更说明了A项对。B.值得信任。C.批评。D.不满意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UzTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-representedingovernment.Boththepresidentandthevice-p
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-representedingovernment.Boththepresidentandthevice-p
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-representedingovernment.Boththepresidentandthevice-p
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-representedingovernment.Boththepresidentandthevice-p
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-representedingovernment.Boththepresidentandthevice-p
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-representedingovernment.Boththepresidentandthevice-p
随机试题
下列操作中,适宜使用宏的是()。
男性,35岁。周期性上腹痛3年,常空腹发作,夜间加重,进餐后可缓解。若该患者拒绝纤维胃镜检查,为明确诊断,应首选的检查是
根据马斯洛的人的基本需要层次理论,属于安全需要的是()。
关于产程,下列哪项是正确的
阳明头痛的引经药应首选
在Excel中,要将有数据且带有格式的单元格恢复为普通的单元格,先要选定该单元,然后使用()。
代理制作涉税文书的基本程序之一是()。
灾难性事件往往以突发的方式出现,给个人与社会造成巨大的破坏和影响。灾难的突发性决定了报道的___________是第一位的。最快的时间、最新的报道,才能满足人们在灾难发生后对___________的迫切需求和思想混乱时的心理需求。能否快速地投入新闻报道成为
BelowisachartshowingtheframeworkofTheFederalGovernment.Studycarefullythechartandwriteanessayofabout120word
()纪事()读书时间()人与自然()探索发现
最新回复
(
0
)