首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following details is INCORRECT?
Which of the following details is INCORRECT?
admin
2014-04-25
28
问题
Which of the following details is INCORRECT?
In the seaside town of Brighton in southern England the ruling Labor party’s annual conference is getting underway. It’s a time for both MPs and grassroots members to take stock of how the party is doing, to discuss policy and to hear, hopefully, inspiring speeches. The party delegates will be hoping too for plenty of coverage from the media assembled there. Sometimes in politics it appears it’s not so much what you do but what you seem to be doing that counts, and for politicians public relations can seem to be as important as policies. The BBC’s media correspondent, Torin Douglas, has been considering the relationship between politicians and the press. Who really wields the power? Newspapers in Britain have long had great influence over Governments, much to the resentment of the politicians. Almost seventy-five years ago, the then Prime Minister Stanley Baldwin accused the two big press barons, Lords Beaverbrook and Rothermere, of running their papers as "engines of propaganda" for the "personal wishes and personal dislikes of two men". He famously accused them of seeking "power without responsibility—the prerogative of the harlot throughout the ages." It’s hard to imagine the current Prime Minister Tony Blair attacking the tabloid press so publicly.
选项
A、Newspapers in Britain have long had great influence over Governments, much to the resentment of the politicians.
B、The Labor party delegates will be hoping for plenty of coverage from the media assembled there.
C、The ruling Conservative party’s annual conference is getting underway in Brighton.
D、Sometimes in politics it appears it’s not so much what you do but what you seem to be doing that counts.
答案
C
解析
细节判断题。文中提到,执政党工党(而非保守党)的年度会议正在英国南部的海滨小镇布莱顿举行。故选项C符合题意。注意题目关键词INCORRECT。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/V0UK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AccordingtoareportreleasedbytheMinistryofEducationrecently,Chinesestudents’abilitytohand-writeChinesecharacters
Whatisthenewsmainlyabout?
Accordingtothepassage,intensenoisepollutionmayNOTcause______.
Personalityistoalargeextentinherent--AtypeparentsusuallybringaboutAtypeoffspring.Buttheenvironmentmustalso
ThreefactorscontributetothemiraculousspreadofEnglish【C1】______aninternationallanguage:Englishusageinscience,te
ThevocabularyandgrammaticaldifferencesbetweenBritishandAmericanEnglisharesotrivialandfewashardly______.
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andthat(1)_____eveningyou’reburningthelate-nightoil
Thedifferencebetween"writer"and"reporter"or"journalist"isn’tthatthejournalistreports—she(1)_____sources,callspeo
Hiscarelessnessis______makeitunlikelythathewillpasstheexamination.
Itiswellknownthatteenageboystendtodobetter(1)_____maththangirls,thatmalehighschoolstudentsaremorelikelytha
随机试题
下列哪些肾炎系膜内有致密沉积物
打分法是以按预先确定的()确定分值比重并(),由评标委员分别对各项投标书的()和()进行评审记分,得分最高者中标。
结果评估的缺点包括()。(2007年5月二级真题)
针对不同年龄阶段的学生进行不同内容、特点的教育是遵循身心发展的()
语文课程评价的根本目的是()。
能源问题一直是世界关注的焦点,各国往往围绕能源问题展开角逐。最近,乌拉圭、阿根廷和玻利维亚的能源部长在布宜诺斯艾利斯签署一项能源一体化协议,这项协议将有助于三国之间交换电力和天然气。通过这项协议,玻利维亚将向乌拉圭每天出售30万立方米天然气,通过阿根廷的天
1,11,65,194,290,()。
有如下4个语句:①cout
______
PreparingChildrentoBeSafeatCollegeA)Moneycanbuymanythingstohelpchildrenexcelacademically,liketutorsandprivat
最新回复
(
0
)