首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When Louisiana Governor Bobby Jindal touts the state’s job market and New Orleans Mayor Ray Nagin sells his city as one of the b
When Louisiana Governor Bobby Jindal touts the state’s job market and New Orleans Mayor Ray Nagin sells his city as one of the b
admin
2014-01-06
36
问题
When Louisiana Governor Bobby Jindal touts the state’s job market and New Orleans Mayor Ray Nagin sells his city as one of the best places to ride out the recession, it’s not just routine boosterism.
In the midst of a severe nationwide downturn, the Louisiana economy is holding up better than most. It’s a role reversal from a few years ago, when Louisiana was one of the country’s weaker states financially following the destruction caused by Hurricane Katrina.
The state has the 10th lowest unemployment rate and was the only state to add nonfarm jobs in February, the most recent month for which data are available. Sales tax collections in New Orleans have risen close to levels seen before Katrina. And foreclosure rates have remained low by national standards, in part because the state never experienced a housing bubble.
What’s unclear is how long the state can keep the downturn’s worst demons at bay. March state-by-state employment data, which the Labor Department releases Friday, will offer fresh insights.
The major reconstruction effort that continues more than three and a half years after Katrina partly explains why Louisiana state has been fairly insulated from the worst of the recession.
Why are there fewer foreclosures in Louisiana than in other states according to the article?
选项
A、There are less people living in Louisiana.
B、The state government passed legislation prohibiting foreclosures.
C、The Mayor sells his city as one of the best places to ride out the recession.
D、The state never experienced a housing bubble.
答案
D
解析
文中第三段最后一句提到:“And foreclosure rates have remained low by national standards,in part because the state never experienced a housing bubble”,可知正确项是(D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/V5ad777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
A、That’sallright.B、I’mgoingtoShanghai.C、I’mfine.Thankyou.C
Intheworld,soccerorfootballisthemostpopularsport.ThisisbecausemanycountrieshavewonderfulteamsfortheWorldCu
Inordertolowerbreakevenpointinunit,businessshouldincreaseitsfixedcosts.
XinhuaGarmentCompanywantstoexportitsgoalstoacustomerinGermany.Advisethecompanythetwotradefinancingmethodsof
(a)writeshortnotesonthefollowing:(i)CAMEL(ii)MarketRiskExposure(iii)STET(iv)CodeofBankingPractice
Thebalanceofpaymentsisastatisticalrecordofalltheeconomictransactionbetweenresidentsofthereportingcountryandr
Portfoliomanagementisbecomingan【21】partofthecreditprocess.Inthemanagementoftheirportfolio,commercialbanksemphas
Ifreservesare20percent,thenthemultipliereffectwillbe______times,sotheoriginaldepositofRMB40000cancreateupto
TheequilibriumrateofinterestinChinaisdeterminedby______.
ImaginethataBritishmarketingfirmisdoingresearchinyourcountry.Youhaveagreedtoparticipateinatelephoneinterview
随机试题
Manyolderparentsfindthemselvesbalancingtheirlimitedfinancialresources,decliningenergyandfailinghealthagainstthe
被誉为“诗仙”的是以下哪位诗人()
以下各项,其中哪一项与火热为病最不相关
下列对脑血管具有较强扩张作用的钙拮抗药是
关于股票市场的有效性,下列说法正确的是( )。
该企业生产、经营自用房应缴纳的房产税为( )万元。该企业出租的房屋应缴纳的房产税为( )万元。
毕脱斑对维生素A缺乏的诊断有参考意义。()
据新闻报道,英国一只刚失去幼崽的猫用自己的乳汁喂养了三只刚出生就失去妈妈的小狗崽,“母子”情深宛如一家。对猫的这种行为解释正确的是()。①是先天性行为②是学习行为③是由遗传物质决定的④是由环境因素决定的
TheIcemanOnaSeptemberdayin1991,twoGermanswereclimbingthemountainsbetweenAustriaandItaly.Highuponamount
A、Leaningtorelaxthemselvesbeforeaudience.B、Listeningtocelebrities’publicspeakingasoftenaspossible.C、Speakinginp
最新回复
(
0
)