首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
During the 19th century scientists found that when certain parts of the brain were (36) , men lost the (37) to do certain t
During the 19th century scientists found that when certain parts of the brain were (36) , men lost the (37) to do certain t
admin
2012-04-07
44
问题
During the 19th century scientists found that when certain parts of the brain were (36) , men lost the (37) to do certain things. And so people thought that each part of the brain does a (38) job. But modern research has found out that this is (39) , for it is not easy to say exactly what each part of the head does.
In the past fifty years there (40) a great increase in the amount of research (41) on the brain. Chemists and biologists have (42) that the way the brain works is not so simple (43) people had thought. Chemists tell us that about 100,000 chemical changes (44) in the brain every second. Some recent researches also (45) that we remember everything. (46) happens to us. We may (47) to recall the thing we have heard or seen, but it is all kept there in our brains.
Earlier scientists said that the power of (48) brain got weaker and weaker as (49) grows older. But it is now (50) that that is not true. (51) the brain is given enough exercise, it keeps its ability. (52) has been proved that an old person who has always been active in the mind has a (53) mind than a young person who has only done (54) work (55) using much of his brain.
选项
A、has bad
B、has been
C、was
D、had been
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/V9wd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
SirJohnSulstongotaNobelPrizeforMedicinebecausehehas______.Peoplemightbeseriouslyillifthecellsintheirbody
Balzacwasfamous______.Balzacdrewaconclusion______.
Wheredoesthisconversationtakeplace?
Wheredoestheconversationmostprobablytakeplace?
请根据下面一组图片,用英语写一篇短文,短文要包括以下内容:(1)汽车给了人们诸多方便;(2)但也给人类带来了许多问题;(3)如何保护环境,净化我们的地球。注意:词数100左右。
Whatarethetwospeakerstalkingabout?
IWe______toknowthatthesegoldmedals______toourteacher.
IfyouhiveinEngland,youcanattendtheclasson______.IfyouwanttoenquireaboutthecourseofManagement,pleasecall
Accordingtothepassage,Japanwasfacingaproblembecausemanyworkers______.ThepassagetellsthatinJapan______.
Wehaven’tenoughbooksfor______;someofyouwillhavetoshare.
随机试题
有关“审核处方内容”的叙述中,不正确的是
卫生法律的效力范围包括
与肝相表里的是
下列利率中,是由非政府部门的民间金融组织,如银行协会等确定的利率,并对会员银行具有约束力的是()
【2014年四川】以“应当怎样”和“不应当怎样”的表述来规范教师的言行,保证教育行为的正常进行,体现了教师职业道德的()。
【国家主义派】苏州大学2002年中国现代史真题
等张收缩时肌肉张力不变。()
将汇编源程序翻译成目标程序(.OBJ)的程序称为()。
以下关于编译程序的说法正确的是()。
Forthenewcomer,Americacanbealonelyplaceatfirst.Thisispartly【B1】______tothecareer-drivenandtransitorynatureo
最新回复
(
0
)