首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
After decades of worsening diets and sharp increases in obesity, Americans’ eating habits have begun changing for the better. Ca
After decades of worsening diets and sharp increases in obesity, Americans’ eating habits have begun changing for the better. Ca
admin
2017-01-12
64
问题
After decades of worsening diets and sharp increases in obesity, Americans’ eating habits have begun changing for the better. Calories consumed daily by the typical American adult, which peaked around 2003, are in the midst of their first sustained decline since federal statistics began to track the subject, more than 40 years ago.
The declines cut across most major demographic groups—including higher- and lower-income families, and blacks and whites—though they vary somewhat by group. In the most striking shift, the amount of full-calorie soda drunk by the average American has dropped 25 percent since the late 1990s. As calorie consumption has declined, obesity rates appear to have stopped rising for adults and school-aged children and have come down for the youngest children, suggesting the calorie reductions are making a difference.
The reversal appears to stem from people’s growing realization that they were harming their health by eating and drinking too much. The awareness began to build in the late 1990s, thanks to a burst of scientific research about the costs of obesity, and to public health campaigns in recent years.
The encouraging data does not mean an end to the obesity epidemic: More than a third of American adults are still considered obese, putting them at increased risk of diabetes, heart disease and cancer. Americans are still eating far too few fruits and vegetables and far too much junk food, even if they are eating somewhat less of it, experts say.
But the changes in eating habits suggest that what once seemed an inexorable decline in health may finally be changing course. Since the mid-1970s, when American eating habits began to rapidly change, calorie consumption had been on a near-steady incline. Barry Popkin, a University of North Carolina professor who has studied food data extensively, described the development as a "turning point". There is no perfect way to measure American calorie consumption. But three large sources of data about diet all point in the same direction. Detailed daily food diaries tracked by government researchers, data from food bar codes and estimates of food production all show reductions in the calories consumed by the average American since the early 2000s. Those signals, along with the flattening of the national obesity rate, have convinced many public health researchers that the changes are meaningful.
Which of the following is NOT true according to the first two paragraphs?
选项
A、American adults’ consumption of calories has begun to decline.
B、The decline trend appeared in both higher- and lower-income families.
C、The amount of full-calorie soda drunk by the average American has declined.
D、The calorie reduction is the main reason for the decline of obesity rates.
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词the first two paragraphs定位至前两段。根据第一段第二句可知A项“美国成年人的卡路里摄取量开始减少”符合文意,故排除。根据第二段第一句可知B项“在高收入家庭和低收人家庭均出现了下降趋势”符合文意,故排除。根据第二段第二句可知C项“美国人对富含卡路里汽水的饮用开始减少”符合文意。故正确答案为D项。D项中的the main reason是对原文suggesting the calorie reductions are making a difference的过度推断。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VIEZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
AstheSenatepreparestovoteonlegislationtoempowertheFoodandDrugAdministrationtoregulatetobaccoproducts,itsmemb
Mothersinterferewiththeirchildren’slivesevenmorethanmostoffspringrealize.Thattheynagabouteatinghabitsiswellk
Theoperationknownasahemispherectomy—theremovalofhalfthebrain-soundstooradicaltoeverconsider,muchlessperform.I
ThestaggeringvarietyoffreestuffavailableontheInternetsometimesseemstohaverepealedthefirstlawofeconomics:Ther
Women’sfertilityisdeterminedinlargepartatbirth.Theyarebornwiththeirtotalnumberofreproductivecells,whichnorma
ItisnotquiteBenidormyet,butAntarcticahasbecomeanincreasinglypopulardestinationforthemoreadventuroustourist.In
Niceguysknewit,nowtwostudieshaveconfirmedit:badboysgetthemostgirls.Thefindingmayhelpexplainwhyanastysuit
Ifthisweekendisyawningaheadofyou,offeringnothingbutthesameoldroutinesandhouseholdduties,thendon’tdespair:bo
Brandsarebasicallyapromise.Theytellconsumerswhatqualitytoexpectfroma【C1】______andshowoffitspersonality.Firmsi
随机试题
下列关于我国法律制定的表述,正确的是
下列各项中不符合成人特发性血小板减少性紫癜特征的是
[2009年第070题]图C.12.4所示三个建筑.从左至右.其设计者分别是:
建设工程纠纷仲裁解决的特点不包括( )。
财产所有权是所有人依法对自己的财产享有________、________、________、________四项权利。
下列属于元认知计划策略的是()。
5.(2015年真题)阅读下列材料,回答问题。沈老师走进教室,发现黑板上有一幅嘲弄他的漫画,同学们嬉笑不已,沈老师看后笑着说:“头像画得很逼真,这位画画的同学很有天赋,我为班上有这样的人而感到高兴,建议他多向美术老师请教,充分发挥特长,说不定将来
《教师资格条例》规定,依照《中华人民共和围教师法》第14条规定,丧失教师资格的教师,5年内可以重新申请认定。()
①岗位培训改变了只在学校接受教育的状况,一个人离开学校并不意味着学习的___________。②由于环境污染和一些人为的原因,著名的阿尔巴斯白山羊的品质正在逐步地___________。③终于回到了魂牵梦萦的故乡,再次走上熟悉的大街小巷
请在【答题】菜单下选择【进入学生文件夹】命令,并按照题目要求完成下面的操作。注意:以下的文件必须保存在考生文件夹下。文君是新世界数码技术有限公司的人事专员,国庆节过后,公司招聘了一批新员工,需要对他们进行人职培训。人事助理已经制作了一份
最新回复
(
0
)