首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The concept of "environment" is certainly difficult and may even be misunderstood; but we have no handy substitute. It seems sim
The concept of "environment" is certainly difficult and may even be misunderstood; but we have no handy substitute. It seems sim
admin
2015-12-31
45
问题
The concept of "environment" is certainly difficult and may even be misunderstood; but we have no handy substitute. It seems simple enough to distinguish between the organism and the surrounding environment and to separate forces acting on an organism into those that are internal and biological and those that are external and environmental. But in actual practice this system breaks down in many ways, because the organism and the environment are constantly interacting so that the environment is modified by the organism and vice versa.
In the case of man, the difficulties with the environmental concept are even more complicated because we have to deal with man as an animal and with man as a bearer (持有者) of culture. If we look at man as an animal and try to analyze the environmental forces that are acting on the organism, we find that we have to deal with things like climate, soil, plants, and such-like factors common to all biological situations; but we also find, always, very important environmental influences that we can only class as "cultural", which modify the physical and biological factors. But man, as we know him, is always a bearer of culture; and if we study human culture, we find that it, in turn, is modified by the environmental factors of climate and geography. We thus easily get into great difficulties from the necessity of viewing culture, at one moment, as a part of the man and, at another moment, as a part of the environment.
In this passage, the author is primarily concerned with______.
选项
A、the interpretation of the term "environment"
B、the discussion on organisms and biological environment
C、the comparison between internal and external factors influencing man
D、the evaluation of man’s influence on culture
答案
A
解析
本题是一道考查文章主旨题,要求概括文章中作者的主要观点。利用浏览式阅读和跳跃式阅读法,从全文内容来看,尤其是文章的第一句话“环境这个概念很难理解,而且常常会被误解”,我们可以看出作者在此文中主要是考虑如何解释“环境”这个概念。所以本题的正确答案应是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VKWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Peoplewho______diabeteshavetominimizetheirdailyconsumptionofsugar.
Earthisbelievedto______byanobjectthesizeofMarsatsomepointinthedistantpastbeforeitssurfacecooled.
Woman:Whatdoyouliketodoonyoursummervacation?Man:Ilikenothingbetterthanfishingonahotsummerday.Question:What
Whichofthefollowingcountrieshasenjoyedthefastesteconomicgrowthinhistory?Whatisthemostimportantfactorthatlea
______Iadmitthattheproblemsaredifficult,Idon’tagreethattheycannotbesolved.
Woman:IwanttotalkwithTomnow.Man:Youcan’tdothat.Heisinabadmood.Question:Whycan’tthewomantalktoTomnow?
Wearesurethat______todothisfacetoface,hewouldfinditdifficulttoexpresshimselfwithoutlosinghistemper.
Man:Iwasexpectinganotherhot,muggyday.Woman:Butthewindhascooledthingsoff,hasn’tit?Question:Whatdoesthe
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthemid-1990s,scientistsdevelopedanewconceptcalled
Istheresomethingseriouslywrongwithmarriagetoday?Duringthepast50years,therateofdivorceintheUnitedStateshase
随机试题
现代维修企业应积极推行5S管理,即_______、_______、_______、_______、_______。
根据关系的稳定程度,可将公众分为()
恶寒发热同时并见多见于
通过人体电流的大小取决于
患者,男,42岁,心悸失眠,虚烦,咽干,盗汗,脉细数。用药宜选
个人将其所得通过中国境内的社会团体、国家机关向教育和其他社会公益事业以及遭受严重自然灾害的地区、贫困地区捐赠,捐赠额未超过纳税义务人申报的应纳税所得额的( )的部分可以从其应纳税所得额中扣除。
甲公司主营电池生产业务,现已研发出一种新型锂电池产品,准备投向市场。为了评价该锂电池项目,需要对其资本成本进行估计。有关资料如下:(1)该锂电池项目拟按照资本结构(负债/权益)30/70进行筹资,税前债务资本成本预计为7:11%。(2)
全国各地以鸡为原料的菜中有很多名菜,如叫化鸡、太爷鸡、麻辣仔鸡,上述三道菜所属的菜系依次是( )。
根据我国《刑事诉讼法》的规定,法定的强制措施不包括()。
A、Thereallyneedystudentscan’tgetitandhavetodropout.B、Negotiationsleaveschoolslittleroomforimprovement.C、Stude
最新回复
(
0
)