首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The woman thinks the important thing for insomnious people is that
The woman thinks the important thing for insomnious people is that
admin
2012-12-01
58
问题
The woman thinks the important thing for insomnious people is that
M: Another sleepless night... This morning on Today’s Health run-down America. With the hassles of life and other half hours in the day, more and more people are getting by on less and less sleep. What can you do to get more effective rest? Joining us now is Dr. Joanne Getsy, medical director of the Drexel sleep center. Dr. Getsy, welcome!
W: Good morning!
M: Good to have you here. We talk about insomnious people who can’t seem to get to sleep. But there are also some people, including me, who just don’t sleep because we’re just too busy. I meant to go to bed at nine last night. It was 22:30 before I climbed into bed. So how do you separate the two?
W: Oh, I think most people who complain of trouble sleeping are really in your category. There is just the 24-hour world, but we have too much to do, so there is just not enough time for sleep. [1] And I think the important thing is that people don’t understand the importance of sleep. You know, we exercise and we eat right and we try to do what is right for us. But we forget that sleep is as important as all of those things.
M: It is not a luxury, but something about health. Many people don’t realize that, however. The National Institute of Health says 10 to 15 percent of the general population struggles with chronic insomnia. And some of those people do fall in the category that they can’t sleep, as much as they try.
W: That’s right! And when we see them at sleep specialists, we can usually determine from what they tell us, whether they really have insomnia and have trouble sleeping, from a true sleep disorder or whether they just can’t seem to find the time for sleep.
M: Alright. Primary insomnia, again, these are people who can’t sleep enough because of the health condition. But they simply can’t get to sleep. You have got some advice for them, including "To stay asleep, you must stay awake".
W: Yes! The important thing is to keep a schedule. People who have trouble sleeping really need to keep the schedule where they schedule when their sleep is going to be. We must try to find the time when you’re going to be asleep and the time we must stay awake.
M: Even in fact I’m not tired until 3 a.m.?
W: Then you go to bed at 3 a.m.
M: Go to bed at 3 a.m.? And then get up and go to work at 7 or 8 a.m.?
W: Exactly! And we actually make a schedule and that means there is no point in lying in bed for 2 hours. Your mind wants to see production.
M: You say "Set a bedtime" and [2A] "Don’t lie awake in bed".
W: Absolutely right!
M: And also "Persevere".
W: Well, it’s hard, you know.
M: So, this isn’t going to be an overnight change.
W: [3A] Trying to learn to sleep is a long process and it takes a lot of dedication you have to stick with it.
M: And so this is someone who’s going to really stick with the program. You tell them from the beginning that this is not going to be like a boot camp, isn’t it?
W: [3B] It isn’t like a boot camp. It’s a lot like quitting smoking or drinking whatever else. You have to really put the time in it. If people are ready, it would work, though not easy.
M: Let’s talk about something you call [3D] "sleep hygiene" — the tips you say anyone can use to improve their habits. [3C] "Make sleep a priority".
W: [4A] Well, that’s hard. I mean we have so many responsibilities in the world. But if you find that your sleeplessness is disturbing the way you feel during the day, then you have to make it a priority.
M: [2B] And then "Make your bedroom comfortable". [4A] Are you talking about mattress and pillow or lightings?
W: [4A] Well, both! I mean all of the above that needs to be comfy and cozy. [4BC] You shouldn’t have your computer in your bedroom or be paying your bills while you are lying in bed. It ought to be comfortable and inviting.
M: We all know that caffeine will keep us awake. [2C] But you say "Don’t have caffeine after lunch". Someone going to bed at nine or ten, I mean does it really stay, stay with them that long?
W: Caffeine can stay with you up to 10 hours. And so you have to make sure you stop if it’s bothering you and if you have trouble sleeping. You shouldn’t have caffeine after lunchtime.
M: I’m reading [2D] the next tip: "Don’t take long nap during the day."
W: Well, I think naps are good. If they are people like you, you have a crazy schedule and you can’t get to sleep and maybe tonight you have something else that you have to do. And I think in that type of situation, a nap is good. It’s going to revive you.
M: Do you like a twenty-minute nap or two-hour nap? I mean is too much bad?
W: Too much is too bad. [5] You have to keep it less than 45 minutes. Because if you take a nap that’s longer than that, you will end up getting deep sleep then you wake up feeling worse instead of better.
M: Alright. Dr. Getsy, thank you for being here with us.
W: Nice to see you.
选项
A、Learning to sleep is a long process.
B、Learning to sleep is like a boot camp.
C、It is difficult for people to make sleep a priority.
D、Sleep hygiene aims to improve people’s habits.
答案
B
解析
细节题。录音中女士提到,学习睡眠是一个很长的过程,需要付出很多,还提到这个过程不像训练营,更像戒烟或戒酒。因此选项[A]正确,[B]错误。后面提到“睡眠卫生”,也就是改善习惯的一些建议,男士提到“把睡眠放在最首要的位置上”,女士说那是很难的。因此选项[C]、[D]也都正确。故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VLaO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
A、TheCitigrouphasbeenworsthitbytheinternationalcreditcrisis.B、TheCitigrouphasalreadystartedtoreducethesizeof
AboutWetlandsintheU.S.A.Peopleenjoyafamoussoup(SHE-CRABSOUP)inNorthCarolinabecausethedaysoftheregionalsoup
AspectsThatMayFacilitateReadingⅠ.DeterminingyourpurposeA.Readingfor【1】______:likereadingthelatestHarryPott
A、noisynuisances.B、armsinvolvedinwars.C、anti-socialpipes.D、nationalinstruments.B新闻中提到250年前,风笛被作为战争武器而被禁止演奏。由此可见B为正确答案。
TheEnglishRenaissanceperiodwasanageof______.
Irecentlytookcareofa50-year-oldmanwhohadbeenadmittedtothehospitalshortofbreath.Duringhismonthlongstayhewa
A、It’sagoodjobforyoungpeoplewithtalent,ambitionandenergy.B、Talentplaysthemostimportantroleinthecareer.C、One
Ittakesawhile,asyouwalkaroundthestreetsofNantes,acityofhaftamillionpeopleonthebanksoftheLoireRiver,to
WhichofthefollowingisNOTarepresentativeofModernism?
The10RussiansleftU.S.because
随机试题
A.胸膜腔穿刺排气B.胸壁大块切除重建术C.心包引流D.开胸或胸腔镜手术探查E.气管插管呼吸机辅助呼吸男性,30岁,1周前因外伤致左侧气胸伴少量积液,行胸腔闭式引流术,目前复查胸片提示左肺复张不全,引流管内仍有较多气泡溢出。正确的处理是
对乙酰氨基酚与三氯化铁试液作用显
足月儿,G4P1,出生时一般情况好,无青紫窒息,纯母乳喂养,生后12h即出现黄疸,其母孕期体健,前3胎中,第1胎为人工流产,第2、3胎在生后均因黄疸死亡。检查发现患儿血红蛋白100g/L,血清胆红素386μmol/L,此时下列哪项检查最重要
血液病患者的白细胞低于下列哪项时需进行保护性隔离
施工单位应在()对建筑物垂直度和标高进行实测并记录,填写建筑物垂直度、标高测量记录,报监理单位审核。
陶瓷器是陶器制品和瓷器制品的总称。陶器是用黏土成型,经700℃—800℃的炉温焙烧而成的日用品和陈设品。陶器的发明,是人类历史上最早通过火的作用使一种物质改变成另一物质的创造性活动。陶器的出现标志着新石器时代的开始,使人类的定居生活更加稳固。我国
电子邮件对于()相当于()对于道路
最惠国待遇[南京大学2011国际商务硕士;中央财经大学2011国际商务硕士;浙江工商大学2011国际商务硕士;南京理工大学2011国际商务硕士;上海财经大学2011国际商务硕士]
下列函数定义中,会出现编译错误的是
Thereisacloserrelationshipbetweenmoralsandarchitectureandinteriordecoration(1)_____wesuspect.Huxleyhas(2)_____th
最新回复
(
0
)