首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Marketing by e-mailing is on the increase.Compared to other media, e-mail messages are extremely cheap to send.With TV, you are
Marketing by e-mailing is on the increase.Compared to other media, e-mail messages are extremely cheap to send.With TV, you are
admin
2018-07-04
71
问题
Marketing by e-mailing is on the increase.Compared to other media, e-mail messages are extremely cheap to send.With TV, you are spending on ad agencies and cable channels.With print ads, you are helping to keep newspapers and magazines alive.Direct mail costs more than $600 per thousand pieces.With e-mail, there are almost no costs at all.Its low cost makes e-mail marketing become the most cost-effective (划算的) advertising method available today.
With TV, you do not know who is watching your ads.Even with direct mail, you cannot be sure that your mail has been delivered, or that anyone reads it when it gets there.With e-mail, you know within 24 hours exactly which messages have been opened, by whom, what links the openers clicked on (点击), and what part of your message was working.
Because of electronic links, those who open your e-mails can do their own research: they can explore and see any of the thousands of products that you sell.They can see the colors and sizes.They can, and they do, read ratings and reviews.They can put products in their shopping carts and buy them.
What enables the e-mail ad readers to do their own research?
选项
A、The TV program ratings and reviews.
B、The product’s color and size.
C、The electronic links.
D、The shopping carts.
答案
C
解析
由关键词do their own research定位到文章第三段第一句。定位句指出,因为有电子链接,打开电子邮件的人能够自己搜索产品进行了解并且查看你所销售的上千种产品中的任何一款。题干问的是什么使电子邮件广告的读者能够自己进行了解,对比定位句,答案由Because of引出,由此确定C)“电子链接"为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VNaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Iftheirmarketingteam(success)______,theywillincreasetheirprofitsby20percent.
SanDiegoStateUniversity(SDSU)isanidealplacetobeginyourinternationaleducation.SDSUissize,diversity,andacademic
Whichofthefollowingcouldbethebesttitleofthepassage?Whatdoestheparagraphfollowingthepassagemostlikelydiscus
Theprojectwasnotactuallyrealizedasitwasnotvery(practice)______.
MajorsandDegreesNationalUniversityawardsassociatedegreesandbachelor’sdegreesinavarietyofmajors,includingacco
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsforpostsofone-yeardurationattheEnglishEducation
A-BusinessManagementI-HumanResourceManagementB-MarketingManagement
A--InternationalLogisticsB--DistributionChannelsC--GlobalMarketing
Howwillyouwriteanabstract?Youshouldwriteitinas______aspossible.Whatshouldbedescribedintheabstract?Our___
WhatdidJon’sfathertellJohnoneevening?Hesaidhehadtogototheairport______
随机试题
关于员工激励的对话20世纪90年代以来,人事管理职能变得越来越重要。如何调动员工的积极性成为摆在各人事部门面前的一个重要问题。下面的对话是一个公司的三位高层主管就公司人才流失问题原因的争论。王一一公司总经理。李一一公司人力资
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimacr
肝细胞累及多小叶的桥形坏死,主要见于
()是以社会折现率或财务基准收益率分别计算各方案的净流量等额年值,并进行比较,以净年大的方案为优。
甲公司成立时收到某投资者投入的原材料一批,双方确认的价值为100000元(不含税费),增值税额为17000元(准许抵扣),甲公司注册资本为800000元,该投资者出资占注册资本的10%。甲公司进行账务处理时,应计入资本公积的余额不正确的是()元。
A公司和B公司有关债务重组的资料如下:2×21年1月3日,A公司因购买材料而欠B公司购货款及税款合计2500万元。该笔应付账款到期时,A公司无力偿付。2×21年5月2日,经双方协商同意,A公司以300万股普通股偿还债务,普通股每股面值为1元,每股市价为8元
一方当事人(受托方)为另一方当事人(委托方)就特定技术项目提供可行性论证时订立的合同属于()。
幂级数的收敛域为_______.
WageincreasesatHJMotorsare______thecompany’sfinancialconditionandperformance.
Sheistheonlyoneofthosegirlswho______willingtodothatvoluntaryjob.
最新回复
(
0
)