首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Pets manage to make their owners healthier. B、Pets spread many kinds of diseases to men. C、Pet owners enjoy better health beca
A、Pets manage to make their owners healthier. B、Pets spread many kinds of diseases to men. C、Pet owners enjoy better health beca
admin
2012-06-20
50
问题
New research from Australia shows that pets are good for your health. The findings of this new study suggest that people who have pets are at less risk from heart disease than those who do not.
The new research was carried out over three years and examined 3,000 people. They took tests that measured a variety of different factors known to be involved in heart disease — blood pressure and blood levels. Also, people were asked about their lifestyles. The 800 people who owned pets had low levels on each of the factors measured than those who did not own pets. The study also showed that it did not matter what kind of pet was owned — a cat was as good as a dog —so the benefits could not be attributed to the exercises involved in walking a dog.
The question is just how pets manage to make their owners more healthy. The obvious answer is that they make their owners feel more relaxed and happy. The Australian scientists who organized this study commented that if a new drug was available that was as effective as simply having a pet, then this drug would undoubtedly be considered a breakthrough in the control of heart disease.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What is the relationship between one’s health and having pets?
34. What factors are measured in the research?
35. What does the research show?
选项
A、Pets manage to make their owners healthier.
B、Pets spread many kinds of diseases to men.
C、Pet owners enjoy better health because of exercises.
D、Pets can sometimes cause high blood pressure in man.
答案
A
解析
选项中的Pets,owners,health等表明,本题可能考查宠物和主人健康的关系。短文首先介绍了一项宠物与人体健康关系的研究,研究结果表明,饲养宠物对人体健康有益,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VSf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Fiftyyearsago,wealthypeoplelikedhuntingwildanimalsforfun____________(胜过四处观光)
A、Toshowintimacy.B、Toshowattention.C、Toshowinfluence.D、Toshowrespect.D细节题。本题考的是某个行为的目的,是为了表示亲近还是在意,是影响还是尊重。原文中关键句子是
A、tinyB、anklebiterC、elfD、gnomeB此题考听细节的能力,即所听即所得,虽然四个选项都有矮小的含意。但文中只提到了anklebiter意为‘小孩子’(主人公的绰号)。
A、15points.B、30points.C、45points.D、75points.B推理题。短文中提到Ifyouwriteanincompletesentence,you’velost10points,因此如果是写了三
A、Goonabicycletour.B、Repairtheirbicycles.C、Takerestaboutroadsafety.D、Participateinabicyclerace.A推理题。短文中提到星期六的内
A、Three.B、Twenty-four.C、Twohundred.D、Eight.B该题考查对数字的捕捉情况。文中四个数字均出现过,而和language搭配是24,因此选择选项B。
OceanadventurerPeterBlaketaughtlessonseveryleadershouldknow—FullSteamAheadRocketingthro
A、Professionals.B、Collegestudents.C、TheAmericanwriterJamesFenimoreCooper.D、SomeAmericanactors.C
A、Hewaswell-knownontheWestCoast.B、Hemademanypoliticalachievements.C、Hesupportedfinancialaidtofarmers.D、Hewas
Despitetheearnesteffortsof______privategroupsaswellasgovernmentagencies,manyoftheproblemshavenotyetbeensolv
随机试题
合同台账主要有()。
关于饰面板(砖)工程材料技术要求的说法,正确的有()。
牛腿设计的主要内容是什么?
利多卡因与普鲁卡因比较不具有以下哪个特点
采用(),坝块浇筑的先后程序须受一定的限制,必须是上游块先浇,下游块后浇。
关闭一个活动的应用程序窗口,可以使用快捷键()。
过境的不需要办理检疫审批和过境检疫手续。()
农村信用社改革的三大目标是()。
LanguageContextandEnglishTeachingI.Themeaningsoflanguagecontext1.Generallyspeaking:itcanbedividedintosituati
Pleasepardon______you.
最新回复
(
0
)