首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Horsemen. B、Brass doors. C、Drops of water. D、Metal balls. D原文提到,“每隔一个小时就打开一扇门,适当的金属球数落入一个薄黄铜盘报时”,可知正确选项是D(金属球)。
A、Horsemen. B、Brass doors. C、Drops of water. D、Metal balls. D原文提到,“每隔一个小时就打开一扇门,适当的金属球数落入一个薄黄铜盘报时”,可知正确选项是D(金属球)。
admin
2013-07-10
72
问题
The water clock was an ancient clock. It could be used on cloudy days, at night, and indoors. Such clocks were probably first used in Egypt[26]about 2,000 B.C. They were also used for many years in Arabia, India, China, and all of Europe.
The simplest water clock needed just two parts—a small bowl and a large bowl. The small bowl had a tiny hole in the bottom; the large bowl was divided into equal parts, and marked by lines. Water was poured into the small bowl, and it fell slowly down into the large bowl in tiny drops. Usually it took an hour for the water to rise from one line to the next in the large bowl.
A beautiful water clock was made in Persia over a thousand years ago. It was presented as a gift to the Emperor of France. This water clock could be heard as well as seen. The dial of the clock was made up of twelve doors, each representing an hour.[28]Every hour a door opened, and the proper number of metal balls dropped onto a thin brass plate to strike the hour. At twelve o’clock, twelve tiny horsemen came out and shut all the doors. This was probably one of the first striking clocks.
26. When was the first water clock probably made?
27. What do we know about the structure of the simplest water clock?
28. What did the striking water clock use to strike hours?
选项
A、Horsemen.
B、Brass doors.
C、Drops of water.
D、Metal balls.
答案
D
解析
原文提到,“每隔一个小时就打开一扇门,适当的金属球数落入一个薄黄铜盘报时”,可知正确选项是D(金属球)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VU07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Afather’srelationshiptohischild’scurrentandfutureacademicsuccessandthelevelofhisorherdevelopmentinacademicp
A、Twohours.B、Threehours.C、Fourhours.D、Fivehours.B
Iwasimpressedwith____________(完成工攻的效率)intheagency.
Oneday,drought(干旱)maybeathingofthepastatleastincoastalcities.Vastareasofdesertthroughouttheworldmayforthe
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Thereisawide【B1】______offoodavailable.Theyhavea
Aninternationalcommitteeofdoctorssaysthatthenumberofcasesofbraindiseasesindevelopingcountriesisrising.Thedoc
A、Duringmatingseason.B、Exceptduringthematingseason.C、Alltheyearround.D、Onlyinspring.B该问题在文中较靠后的地方有所提及(Mostblack
A、Shehastogotothecinema.B、ShehastogotoAmerica.C、Shehastogotothelibrary.D、Shehastobuyahistorybook.C[听力
A、Thesizeoftheroom.B、Longworkinghours.C、Thehotweather.D、Thefanintheroom.C
A、Hehurthiskneewhenatallladderfellonhim.B、Heinjuredhisanklewhenhefellfromaladder.C、Hesprainedhishandwhe
随机试题
提供康复服务的机构包括_______和_______。
A.a/eB.b/eC.c/eD.c/bE.c/d某一时期某疾病新病例数为a,患该病的病例数为b,死亡人数为c,治愈人数为d,同期平均人口数为e,那么:该病的病死率为
常作为浇筑混凝土墙和隧洞混凝土衬砌使用的移动式模板是().
按照我国现行规定,发生事故后的“四不放过”原则包括()
固定资产大修费用的发生不均衡,为了均衡成本负担,企业可采用待摊或预提方式进行核算。()
上海诸岛屿中,辟有獐、黄麂、梅花鹿等珍稀动物人工放养场所的是()。
Lilyiskindandalways______herhelptoothers.
甲公司与乙公司签订商品房包销合同,约定甲公司将其开发的10套房屋交由乙公司包销。甲公司将其中1套房屋卖给丙,丙向甲公司支付了首付款20万元。后因国家出台房地产调控政策,丙不具备购房资格,甲公司与丙之间的房屋买卖合同不能继续履行。下列表述正确的是
下列关于线程调度的叙述中,错误的是()。
(1)In1823,ThomasJeffersonwrote:"IamnotfullyinformedofthepracticesatHarvard,butthereisonefromwhichweshal
最新回复
(
0
)