首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Today, over six billion people live on the planet. This means that there are very few places on Earth with no people. One place
Today, over six billion people live on the planet. This means that there are very few places on Earth with no people. One place
admin
2019-03-27
22
问题
Today, over six billion people live on the planet. This means that there are very few places on Earth with no people. One place that has very few people is at the bottom of the Earth. In Antarctica, the icy continent surrounding the South Pole, you will not find anyone who lives there all the time.
First, Antarctica is the coldest place on Earth. For example, it can be - 130℃ in the winter. Humans cannot live in this kind of environment. Because it is so cold, very few plants or animals live there. This means there are no farms and no places to find wild plants or animals to eat.
Second, Antarctica can be dangerous. Many people think that it is safe to travel to Antarctica in the summer months when it is warmer. However, Antarctica is mostly ice, so when it’ s summer, the ice melts. When the ice melts, the ice can break. So people cannot travel around Antarctica during the summer. If the ice breaks, they could fall into the water and die.
Another serious problem in Antarctica is the sun. Because Antarctica is mostly ice, there are no trees so there is no shade. Also, the ground is mostly white ice so the sun bounces off (反射) it. The light from the sky and the light from the ground can burn people’ s skin and hurt their eyes. People must be very careful in this situation. For example, they must wear sunglasses to protect their eyes. They must also cover their hands and faces all the time.
Although Antarctica is a tough place to live, explorers have discovered coal in Antarctica. This leads them to believe that Antarctica at one time was a land of swam (沼泽) and forests.
Why must people wear sunglass in Antarctica?
选项
A、To be cool.
B、To protect their eyes.
C、To see things clearly.
D、To take photos.
答案
B
解析
根据第四段“…they must wear sunglasses to protect their eyes.”可知,戴太阳镜是为了保护眼睛。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VcaC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Luckily,thebacktiresoftheircarstayedontheroad.Otherwise,theyoungcouplewouldhavedrivenrightintoapittwentyf
Alaska,whichwascalledRussianAmericabeforeitwassoldtotheUnitedStatesofAmerica,joinedtheunionastheforty-ninth
Whatdoyouusetogetaroundtown?Acar?Abike?Yourfeet?PerhapsyoushouldtryaSegway!TheSegwayisperfectforsho
AsyouarestudentsofEnglish,it’sverypossiblethatyou’llbeinterestedinEngland.That’swherethelanguagewasfirst
Smallbusinessownersmustaccepttheburdensofentrepreneurship.Beinginbusinessforyourself【C1】______yourfullattention.
DeepinsideamountainnearSweetwaterinEast.TennesseeisabodyofwaterknownastheLostSea.ItislistedbytheGuinness
Theriver,whichis______theYangtzeRiver,isthelongestriverinChina.
Thecomputeroftheairportshavehelpedpeoplegreatly.______,morepeopletravelbyplaneinChina.
Thefacilitiesoftheolderhotel________.
随机试题
______,heisnotaverybrightpupil.
急性白血病病人经化疗诱导缓解后出现头痛、呕吐、视力障碍甚至瘫痪,最可能发生
A.Ⅰ期临床试验B.Ⅱ期临床试验C.Ⅲ期临床试验D.Ⅳ期临床试验观察人体对于新药的耐受程度和药代动力学,为制订给药方案提供依据的是()
《合同法》第75条规定,“撤销权自债权人知道或者应当知道撤销事由之日起1年内行使。自债务人的行为发生之日起( )年内没有行使撤销权的,该撤销权消灭。”
国际货运代理人与货主之间的关系,称为()。
下列关于世界著名音乐家说法对应正确的是()。
设k>0,且级数un2收敛,则级数().
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgatewilldisappear.Andinsteadofreadingyournewspap
BodyLanguageandMindIntroductionBodylanguagerevealswhoweare.Nonverbalexpressionsof【T1】______【T1】______
A、Tolearnthepsychologicalfunctionoflanguage.B、Tolearnthesociologicalfunctionoflanguage.C、Tolearnthecomplexityo
最新回复
(
0
)